Vind een spreker die past bij jouw event

Het inhuren of boeken van de juiste spreker is van belang voor het slagen van een lezing of evenement. Beste Business Events heeft voor jou een selectie gemaakt van verschillende experts. Bekijk het overzicht en de onderwerpen. Vragen? We staan voor je klaar om de juiste sprekers te verbinden aan jouw thema of event. 

Begeleiden van de spreker

Gratis ondersteuning evenement


Snelle terugkoppeling

Sprekers garantie

Paul Moers

Pauline Mulder

Pauline Mulder is een onderneemster met een enorme drive. Met haar presentatie ‘From nowhere to underwear’ leer je alles over een winnaarsmentaliteit, overtuigingskracht en hoe tegenslagen overwonnen kunnen worden. Ze hoopt met haar lezingen mensen te inspireren om hun dromen waar te maken.


Onderwerpen:  Maatschappij, Motivatie en Inspiratie, Leiderschap en Ondernemerschap

Paul Moers behoort tot de meest prominente marketing deskundigen van Nederland. Hij geeft inspirerende lezingen over hoe bedrijven beter kunnen innoveren. Met verschillende modellen wordt inzicht gegeven hoe je dit doet. Paul spreekt over 3 onderwerpen: retail, merkenbouw en innovatie.


Onderwerpen: Strategie, Retailontwikkeling, Merkenbeleid en Marketing

Reinier Rombouts

Reinier is dé expert op gebied van storytelling en leiderschap. Hij gaat ervan uit dat het tegenwoordig zelfs een harde voorwaarde voor duurzaam succes is. Reinier zet zijn kennis en ervaring in om bedrijven en organisaties te ondersteunen en adviseren op het gebied van leiderschap, storytelling en communicatie.


Onderwerpen: Storytelling, Leiderschap, Communicatie en PR

Bert van Leeuwen

Bert van Leeuwen laat zien dat er verschillende manieren zijn om met een conflict om te gaan op de werkvloer. Hij heeft treffende voorbeelden uit de praktijk en geeft de beste oplossingen weer. Daarnaast is hij te boeken als presentator of dagvoorzitter voor een evenement.


Onderwerpen: Maatschappij, Motivatie en Inspiratie, Leiderschap, Cabaret en Entertainment

Jan Robert Schutte

Jan Robert Schutte is een internationaal spreker op het gebied van Crypto Currency Trading en ICO’s (Initial Coin Offerings). Hij is behalve spreker op internationale ICO, Blockchain en Crypto conventies, ook lid van diverse Advisory Boards van Nederlandse en Buitenlandse ICO’s en tevens gesprekspartner van financiële autoriteiten.


Onderwerpen: Crypto currency, Blockchain en Bitcoins

Joyce de Ruiter

Joyce de Ruiter wordt langzaam doof én blind. Ze vertelt een bijzonder en aangrijpend verhaal over onder andere: wendbaarheid, angst, hoe jij de leiding kan nemen over je eigen toekomst, leiderschap en authenticiteit. Joyce is spreekster, inspirator en onderneemster. Onderwerpen: Verandering, Samenwerken, Leiderschap en Duurzame inzetbaarheid

Milan van der Meulen

Milan is door Al Gore opgeleid tot Climate Reality Leader om anderen bewust te maken van de gevaren van klimaatverandering en de kansen van duurzaamheid. Daarnaast weet hij met zijn ondernemersverhaal mensen te inspireren en te activeren. 3 vragen staan centraal: Moeten we veranderen? Kunnen aan we veranderen? Gaan we veranderen? 


Onderwerpen:  Maatschappij, Duurzaamheid, Motivatie en Inspiratie en Ondernemerschap

Patrick van der Meulen

Patrick van der Meulen is een duurzame ondernemer die zich richt op het vinden van impact volle oplossingen voor het wereldwijde klimaatvraagstuk. Hij geeft lezingen met over klimaatverandering, duurzame energie en aanverwante zaken. Hij spreekt veel op congressen en seminars met zijn jongere broer Milan.Onderwerpen:  Maatschappij, Duurzaamheid, Motivatie en Inspiratie en Ondernemerschap

Erik Schoppen

Erik Schoppen bespreekt als merkexpert, neurowetenschapper en gedragsonderzoeker wellicht een van de meest intrigerende vragen van deze tijd: hoe werkt vertrouwen in ons brein? Vertrouwen is essentieel voor verandering en leiderschap. Maar hoe verkrijg je het? En hoe leidt dit tot gewenste gedragsverandering? Ontdek hoe vertrouwen werkt in ons brein.


Onderwerpen: Change Management, Branding, Imago en Merken

Errol van Engelen

Errol van Engelen is gespecialiseerd in Digital Transformation en Emerging Technologies. In zijn inspirerende, interactieve en waardevolle lezingen/workshops laat hij zien hoe je in een mum van tijd een strategisch technologie plan schrijft. Deze generieke aanpak helpt je een plan te schrijven voor elke soort technologie.


Onderwerpen: ICT & Social Media, Innovatie & Creativiteit, Marketing

Patrick Davidson

Patrick Davidson helpt mensen en teams om prestatiesprongen te maken en weet teams te activeren. Uit zijn hoog gewaardeerde lezingen en workshops leer je om meteen in actie te komen en beter te presteren. Uitgangspunt is dat energie de brandstof is om te presteren. Maar waar haal je al die energie vandaan?Onderwerpen: Energie en verandering, Prestatiesprongen en Motiveren

Simon van der Veer

Simon van der Veer helpt opdrachtgevers met strategie- en organisatieontwikkeling. Hij geeft lezingen over thema’s als high performance organisaties, cultuurverandering, leiderschap, innovatie en nieuwe organisatievormen (o.a. agile, zelfsturing, scrum).  Simon deelt zijn kennis en ervaring over het effectief veranderen van organisaties en teams.


Onderwerpen: Verandermanagement, Innovatie, High performance, Continu verbeteren en Cultuurverandering

Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar is een breinexpert met een afgeronde studie neuropsychologie. Tijdens zijn studie kwam hij in aanraking met snellezen en mindmappen. Daardoor kon hij zijn studietijd per week terugbrengen van veertig naar acht uur en heeft hij zijn eigen methodes ontwikkeld. Mark spreekt over deze methodes tijdens zijn trainingen.


Onderwerpen:  Focus Management, Brein, Stress en Werkdruk

Jos Burgers

Jaarlijks verzorgt Jos Burgers meer dan 150 Nederlandstalige presentaties, seminars en workshops op het gebied van klantgerichtheid en marketing. Zijn boeken en praktijkervaring vormen daarvoor de basis. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Onderwerpen:  Klantgerichtheid, Strategie en Marketing

Hans Zomer

Hans Zomer focust zich op het helpen van managers en ondernemers bij het bouwen van succesvolle teams en bedrijven. Zijn kracht is het in beweging zetten van mensen door bewustwording en bieden van praktische handvatten,  altijd gericht op ‘iets of iemand’ beter te maken en doelgericht zijn met als basis een goede relatie.Onderwerpen:  Klantgerichtheid, Effectieve communicatie en Brein

Als Brain-agent en trendteller is spreker René Boender inzetbaar als keynote-spreker en dagvoorzitter. Met zijn keynote ‘The Chance to Change is now’ is hij drie keer uitgeroepen tot beste buitenlandse spreker. Als het gaat om veranderen is René’s insteek: begin bij jezelf, neem de touwtjes in handen en ga op een goede manier de toekomst in.


Onderwerpen:  Leiderschap, Modern adverteren, Creatie, Braintraining en Marketing

René Boender

Wil je meer weten over het inhuren van een spreker? 

Laat je gegevens achter, dan zullen wij contact met je opnemen!

Marloes van As

Opleidingsadviseur

06 - 13963408