Mark Manson

Op 16 april is hij voor het eerst in Nederland: Mark Manson, auteur van de mega bestsellers The Subtle Art of Not Giving a F*ck and Everything is F*cked: A Book About Hope.

De verkoopcijfers van Marks eerste boek ‘The Subtle Art of Not Giving a F*ck’ zijn bizar:

  • Wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht
  • Vertaald in 25 talen
  • In Nederland staat ‘De edele kunst van not giving a f*ck’ al 2,5 jaar onafgebroken in de Bestseller 60

Mark Manson verrast als schrijver en spreker met zijn tegennatuurlijke adviezen voor een goed leven. Hij zet je aan het denken en prikkelt zelfreflectie: waarover zou ik me druk moeten maken, en waarover ook totaal niet? Dat idee omarmen werkt bevrijdend.

Manson veegt al jaren de vloer aan met de conventionele zelfhulpindustrie. Veel adviezen over persoonlijke ontwikkeling zijn volgens hem gebaseerd op een gebrekkig inzicht in je persoonlijke waarden. Als je werkt vanuit slechte definities van liefde, succes en geluk, stelt Manson, dan maakt het niet uit hoe slim je bent of hoe hard je werkt, maar is alles wat je doet aan zelfvertering gedoemd te mislukken.

Mark Manson helpt je om éérst je eigen waarden en motivaties te leren kennen, en pas van daaruit jezelf te verbeteren. Dat doet hij gebaseerd op de allerlaatste wetenschappelijke inzichten, en verpakt in een karakteristieke stijl vol humor.