Jack van Minden

Jack van Minden

Dr. Jack van Minden is psycholoog en leidt sinds 1985 zijn advies- en trainingsbureau. Hij heeft diverse selectiemethoden en talloze trainingsprogramma’s ontworpen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, management en communicatie. Inmiddels heeft dr. Jack van Minden ruim 20 boeken geschreven. Tot zijn bekendste werken behoren ‘Psychologie, theorie en praktijk’ en de ‘Alles serie’, met als belangrijkste titels ‘Alles over psychologische tests’, ‘Alles over assessments centers’, ‘Alles over loopbaanplanning’ en ‘Alles over selectiegesprekken’.

Zijn voorlaatste boek, ‘Hart voor de zaak’, beschrijft de ideale omgang tussen managers en gemotiveerde medewerkers. Zijn laatste boek ‘Listig in Lastige Situaties’ (2016) stond lange tijd in de top 50 van de best verkochte managementtitels in de Benelux.

Dr. Jack van Minden is een gewaardeerd spreker op conferenties en seminars in zowel binnen- als buitenland en columnist op het gebied van loopbaanplanning en thema’s rond psychologie, human resources en communicatie. Hij schrijft en schreef artikelen voor o.a. Carrière Contact Magazine, Intekrant, Intermediair, FEM en de Volkskrant.

Gedurende dit programma wordt hij ondersteund door Mikael Martin die als professioneel trainingsacteur de cases, oefeningen en rollenspelen mee vorm geeft en met u de technieken inoefent.