Vind het evenement dat past bij jouw wensen

Dit is Beste Business Events

Beste Business Events selecteert en verzamelt de beste zakelijke evenementen voor ondernemers en managers in Nederland en publiceert deze op één plek. Je vindt hier een zorgvuldig geselecteerd en betrouwbaar overzicht van inhoudelijke zakelijke evenementen, seminars, workshops en masterclasses.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er worden veel zakelijke evenementen online aangeboden, maar hoe vind je nou juist dat ene evenement dat precies aansluit op jouw wensen? Denk hierbij niet alleen aan inhoud, maar bijvoorbeeld ook aan prijs of de evenementenlocatie.

Beste Business Events is ontstaan vanuit precies deze behoefte: om alleen de beste zakelijke evenementen op een onafhankelijk platform te kunnen vinden. Vaak moet je als zakelijke professional naar de website van de organisator zelf, of moet je via Google op zoek naar iets waarvan je nog niet eens weet of er een dergelijk evenement bestaat. Kortom: je weet niet goed waar je zoeken moet, omdat het aanbod te breed is en/of niet aansluit op jouw opleidingsbehoefte.

Breed aanbod, hapklaar gepresenteerd

  • Breed aanbod zakelijke evenementen van gerenommeerde aanbieders;
  • Speciaal voor jou geselecteerd door de redacties van MT en Sprout;
  • Uitgebreide beschrijving per event en alles op één plek;
  • Gemakkelijk en snel vergelijken;
  • Eenvoudig inschrijven.

Speciale selectie van evenementen door de redacties van MT en Sprout

Samen met de redacties van MT en Sprout selecteren wij voor jou alleen de beste zakelijke evenementen binnen onder andere de volgende thema’s: leiderschap, management, ondernemerschap, innovatie, persoonlijke effectiviteit en verandermanagement. Binnen deze thema’s kun jij zelf zoeken naar de evenementen die wij zorgvuldig voor jou hebben geselecteerd op inhoud, prijs en sprekers.

Jouw evenement in ons aanbod?

Evenement aanmelden

Contact

Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact op met Marloes van As (Opleidingsadviseur) via 06 – 45042351.

Het team achter Beste Business Events:

Opleidingsadviseur Marloes van As

E-commerce Manager Marco Hardes

Growth Hacker Anne-May Ton

Online Marketeer Sophie Koijmans

Journalist Lotte Elbrink

Statistieken

50+
Evenementen
400+
Tickets
150+
Sprekers
10.000+
Bezoekers p.m.

De Beste Business Events voor jou verzameld

De Beste Business Events selecteert en publiceert de beste zakelijke evenementen van dit moment. De redacties van Sprout en MT maken wekelijks een keuze uit het grote aanbod zakelijke evenementen en kiezen het beste voor jou.

De Beste Business Events is een initiatief van MT MediaGroep, contentmarketingspecialist en uitgever van Sprout en Management Team (MT). Meer informatie? Bel 020 2620 700 of stuur een mail naar info@bestebusinessevents.nl.