Vind het beste business event dat past bij jouw wensen

Zie je door de bomen het bos niet meer? Er worden veel zakelijke events online aangeboden, maar hoe vind je nou juist dat ene evenement dat precies aansluit op jouw wensen?

Beste Business Events selecteert en verzamelt de beste zakelijke evenementen voor ondernemers en managers in Nederland en publiceert deze op één plek. Je vindt bij ons een zorgvuldig geselecteerd en betrouwbaar overzicht van inhoudelijke zakelijke evenementen, seminars, workshops en masterclasses.

Breed aanbod events, hapklaar gepresenteerd

  • Breed aanbod zakelijke evenementen van gerenommeerde aanbieders;
  • Speciaal voor jou geselecteerd door de redacties van MT en Sprout;
  • Uitgebreide beschrijving per event en alles op één plek;
  • Gemakkelijk en snel vergelijken;
  • Eenvoudig inschrijven.

Selectie business events door MT en Sprout

Samen met de redacties van MT en Sprout selecteren wij voor jou alleen de beste zakelijke evenementen binnen onder andere de volgende thema’s: leiderschap, management, ondernemerschap, innovatie, persoonlijke effectiviteit en verandermanagement.

Binnen deze thema’s kun jij zelf zoeken naar de events die wij zorgvuldig voor jou hebben geselecteerd op inhoud, prijs en sprekers.

Team Beste Business Events:

Opleidingsadviseur Marloes van As

E-commerce Manager Marco Hardes

Online Marketeer Sophie Koijmans

Lotte Elbrink

Journalist Lotte Elbrink

Statistieken

50+
Evenementen
400+
Tickets
150+
Sprekers
10.000+
Bezoekers p.m.

De Beste Business Events voor jou verzameld

De Beste Business Events selecteert en publiceert de beste zakelijke evenementen van dit moment. De redacties van Sprout en MT maken wekelijks een keuze uit het grote aanbod zakelijke evenementen en kiezen het beste voor jou.

Beste Business Events is een initiatief van MT MediaGroep, contentmarketingspecialist en uitgever van Sprout en Management Team (MT). Meer informatie? Bel 020 2620 700 of stuur een mail naar info@bestebusinessevents.nl.