Over ons

Wij scheiden het kaf van het koren

BesteBusinessEvents.nl selecteert en verzamelt de beste zakelijke evenementen voor ondernemers en managers in Nederland en publiceert deze op één plek.

Je vindt hier een zorgvuldig geselecteerd en betrouwbaar overzicht van inhoudelijke zakelijke evenementen, seminars, workshops en masterclasses.

Breed aanbod, hapklaar gepresenteerd

  • Breed aanbod zakelijke evenementen van gerenommeerde aanbieders;
  • Speciaal voor jou geselecteerd door de redacties van MT en Sprout;
  • Uitgebreide beschrijving per event; alles op een plek;
  • Gemakkelijk en snel vergelijken;
  • Eenvoudig inschrijven.

Op BesteBusinessEvents.nl kun je grasduinen in categorieën en soorten evenementen, voorzien van onderwerpen en trefwoorden.

Jouw evenement in ons aanbod?

Dat kan, maar onder deze strikte voorwaarden:

  1. Jouw evenement is inhoudelijk stevig en past bij de doelgroep van BesteBusinessEvents. Wij garanderen onze klanten kwaliteit en zullen jouw aanbod dus kritisch beoordelen;
  2. Je bent bereid voor elke inschrijving 25 % van de kaartprijs af te dragen aan BesteBusinessEvents (met een minimum van € 50 per inschrijving). Alleen bij succes wordt de provisie gefactureerd.

Interesse om deel te nemen? Stuur een e-mail aan info@bestebusinessevents.nl.

BesteBusinessEvents.nl is een product van MT MediaGroep, contentmarketingspecialist en uitgever van Sprout en Management Team.
Paul van Vlissingenstraat 10e, 1096 BK Amsterdam, tel: 020 26 20 700, e-mail: info@bestebusinessevents.nl

Website ontwikkeld door iMood.

Statistieken

30+
Evenementen
300+
Tickets
150+
Sprekers
10.000+
Bezoekers p.m.

De Beste Business Events voor jou verzameld

De Beste Business Events.nl selecteert en publiceert de beste zakelijke evenementen van dit moment. De redacties van Sprout en MT maken wekelijks een keuze uit het grote aanbod zakelijke evenementen en kiezen het beste voor u.

De BesteBusinessEvents is een initiatief van MT MediaGroep, contentmarketingspecialist en uitgever van Sprout en Management Team (MT). Meer informatie? Bel 020 2620 700 of stuur een mail naar info@bestebusinessevents.nl.