Verandermanagement evenementen

De belangrijkste taak als manager, ondernemer of leidinggevende is: neem de leiding in verandermanagement. Blijf innoveren. Je wilt medewerkers vooruit helpen of de organisatie verbeteren. Hoe doe je dat? Bij Beste Business Events vind je daarom verandermanagement evenementen, trainingen en seminars.

4 resultaten

dec 15 2017
Event: Verdraaide Organisaties
Mensen hebben massaal de behoefte om via fundamenteel andere sturing hun werk, hun branche en hun sector in te richten. Maar hoe doe je dat nu?
Driebergen, Utrecht 495,00 excl. btw Meer info
jan 30 2018
Masterclass Organisatiecultuur
Hoe kun je jouw organisatiecultuur inzetten om tot betere resultaten te komen? Kom erachter welke invloed cultuur heeft op productiviteit, medewerkersretentie en de kracht om talent aan te trekken.
Baarn, Utrecht 1.099,00 excl. btw Meer info
apr 10 2018
Blended Class: Veranderen en Vernieuwen
Leer hoe je je organisatie in beweging krijgt en vernieuwing realiseert van veranderkundige en bestseller-auteur Arend Ardon.
6
Breukelen, Utrecht 495,00 excl. btw Meer info
jun 05 2018
Seminar: veranderen in één dag
Veranderen in één dag komt uit de nieuwe 'in één dag' seminar reeks van Ben Tiggelaar. Het volgt dezelfde formule als die van zijn 'MBA in één dag' seminars. Ontdek hoeveel kennis je in één dag op kunt doen.
7
Utrecht, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info

Verandermanagement evenementen

Gedragsverandering voor elkaar krijgen is lastig. Zeker wanneer je onvoldoende inzicht hebt in wat je medewerkers drijft om iets op een bepaalde manier te doen of laten. Wanneer je twijfelt in hoeverre je leiderschapsstijl verandering tegenhoudt. Of wanneer je je afvraagt of je wel het juiste praktijkgerichte verandertraject voorhanden hebt.

Als leidinggevende is het daarom slim om je te blijven verdiepen in verandermanagement. Nieuwe inzichten zijn er namelijk genoeg:<

Heb je wel echt een lerende organisatie?

Een recent populair geworden term is bijvoorbeeld de ‘lerende organisatie’. Het komt er kortweg op neer dat je in plaats van grote top down georganiseerde procesmatige veranderingen, je team in staat stelt om je organisatie continu te blijven verbeteren. Dan heb je geen reorganisaties meer nodig. Tenminste, zo stelt de theorie.

In de praktijk kan dit flink tegenvallen. Je kunt jezelf wel ‘lerende organisatie’ noemen, maar misschien speelt (na de crisis) angst of onzekerheid nog een te grote rol in de bedrijfscultuur.

Leren veranderen begint bij jezelf

Misschien moet je daarom – om het oude cliché maar weer even van stal te halen – eerst zelf leren veranderen. Inventariseer bijvoorbeeld of je managementstijl anderen in staat stelt om met vernieuwende ideeën te komen. En hoe je de balans houdt tussen resultaatgericht naar een doel toe werken en het hele veranderproces dichttimmeren.

Inspiratie opdoen door verandermanagement evenementen

Bij Beste Business Events delen topsprekers uit binnen- en buitenland de laatste inzichten in verandermanagement.

Ze laten zien hoe het wel en hoe het niet moet. Vaak met verrassende voorbeelden uit zowel het dagelijks leven als de zakelijke wereld. Daarnaast zijn de verandermanagement evenementen natuurlijk een ideale netwerkgelegenheid om interessante mensen te ontmoeten.