Psychologie evenementen

Als manager gebruik je psychologie om gedragsverandering te bewerkstelligen bij je werknemers. Je kennis van toegepaste psychologie is gestoeld op praktijkervaring en bijvoorbeeld de theorie van een communicatie- of psychologievak tijdens je studie. Maar is die kennis nog wel up to date? Onze evenementen helpen je verder!

9 resultaten

nov 28 2017
Psychologie in één dag
Werk draait om mensen. Om wat mensen denken en om wat ze doen. Individueel en samen. Als manager is het je taak om daar positieve invloed op uit te oefenen. Daarbij kun je niet zonder gedegen psychologische kennis.
7
Utrecht, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info
nov 28 2017
Ik weet dat je liegt: alles over leugens en bedrog
Hoe weet je zeker dat de persoon aan de andere kant van de tafel de waarheid spreekt? Tijdens de training 'Ik weet dat u liegt' krijg je dat te horen van Job Boersma.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info
dec 07 2017
Overtuigend debatteren: van gelijk hebben naar gelijk krijgen
Hoe overtuig je die investeerder, DEO, klant of potentiële klant van jouw verhaal? Dat leer je van voormalig wereldkampioen overtuigend debatteren Sharon Kroes.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info
dec 14 2017
Persoonlijk functioneren en onderhoud
Wat is de psychologie achter de manier waarop jezelf en je omgeving functioneert? Tijdens deze seminar leer je in te spelen op de persoonlijkheden van jouw medewerkers en ontdek je nieuwe manieren om effectiever te werken.
6
Rijnsweerd, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info
jan 30 2018
Masterclass Organisatiecultuur
Hoe kun je jouw organisatiecultuur inzetten om tot betere resultaten te komen? Kom erachter welke invloed cultuur heeft op productiviteit, medewerkersretentie en de kracht om talent aan te trekken.
Baarn, Utrecht 1.099,00 excl. btw Meer info
jan 30 2018
Framing: onbewust beïnvloeden met taal en beeld
Hoe verpak je een verhaal binnen een frame zodat de ander exact de gevoelens en associaties krijgt die jij wilt oproepen? Dat leer je tijdens deze workshop.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info
feb 08 2018
24 uur met Theo Compernolle: Zonder stress geen succes!
Intervalstress is gezond en bevordert zelfs je veerkracht. Dat geldt niet voor chronische stress. Waar ligt de grens?' Dr. Theo Compernolle geeft je de antwoorden.
9
Driebergen, Utrecht 1.595,00 excl. btw Meer info
feb 15 2018
Grip op angst in organisaties
Op lange termijn leiden angst en de bijbehorende stress tot een hoog ziekteverzuim, burn-out, personeelsverloop en meer fouten. Alle reden dus om het te voorkomen! Maak de veiligheids- en vertrouwensproblematiek in jouw organisatie zichtbaar en tastbaar.
Utrecht, Utrecht 599,00 excl. btw Meer info
mei 17 2018
Blended Class: Onderhandelen
Leer hoe je slimmer en scherper kunt onderhandelen van onderhandel-expert en bestseller-auteur George van Houtem.
6
Breukelen, Utrecht 495,00 excl. btw Meer info

Psychologie evenementen

De wetenschap staat niet stil. We weten de laatste jaren bijvoorbeeld steeds meer over intrinsieke motivatie van werknemers. Geld is niet (meer) de belangrijkste motivator. Hoe hou je rekening met de competenties van elke werknemer en voorkom je als meester in de psychologie dat deze te maken krijgt met een depressie of burnout? Deze evenementen bieden je nieuwe inzichten in psychologie voor managers.

Hoe kun je positieve psychologie toepassen?

Managers kunnen door positieve psychologie op de juiste manier in te zetten, de motivatie van hun medewerkers verhogen. Daarbij is een goed inzicht in drijfveren en karaktereigenschappen onontbeerlijk. Hoe laat je intro- en extraverten goed samenwerken door gebruik te maken van hun sterke punten? Hoe kun je een verlegen iemand toch assertief laten communiceren wanneer dat nodig is?

Voor veel managers is het ook belangrijk om beter inzicht te krijgen in hun eigen psyche. Wat is mijn intrinsieke motivatie? Wat zijn mijn sterke punt en valkuilen? En de moeilijkste van allemaal: Hoe kan ik met positieve psychologie zorgen voor gedragsverandering bij mezelf?

Inspiratie opdoen met psychologie evenementen

Bij Beste Business Events delen topsprekers uit binnen- en buitenland de laatste inzichten in toegepaste psychologie waarmee je de gewenste gedragsverandering bij werknemers en jezelf kunt bewerkstelligen. Met praktijkvoorbeelden nemen ze je mee in de fascinerende wereld van psychologie voor managers. Daarnaast is het natuurlijk een ideale netwerkgelegenheid om interessante mensen te ontmoeten.