Persoonlijke effectiviteit

Je hebt maar 24 uur in een dag. Dat gegeven verandert niet. Maar door een grotere persoonlijke effectiviteit kun je wel meer gedaan krijgen. Hoe krik je die persoonlijke effectiviteit dan op? Dat hangt volledig af van je persoonlijke eigenschappen en waar je staat als leidinggevende. Bij Beste Business Events bieden we daarom een groot aantal verschillende workshops, trainingen, keynotes en masterclasses aan waarmee je je persoonlijke effectiviteit verhoogt.

15 resultaten

sep 29 2017
The Future of Work
Welke kwaliteiten zijn cruciaal voor succes in de 21ste eeuw? Ricardo Semler, Alain de Botton, Teresa Amabile, Tony Crabbe, Alexa Clay en vele andere internationale experts vertellen over de vaardigheden die professionals en organisaties maken of breken in de 21ste eeuw. Ontdek waarom empathie, zelfkennis, kritisch denken, communicatie en creativiteit essentieel zijn.
Amsterdam, Noord-Holland 410,00 excl. btw Meer info
okt 03 2017
Utrecht, Utrecht 1.995,00 excl. btw Meer info
okt 06 2017
De psychologie van het overtuigen
Overtuigingskracht heeft alles te maken met het toepassen van de juiste technieken. In zes seminars delen experts de fijne kneepjes van het overtuigen.
6
Bussum, Noord-Holland 995,00 excl. btw Meer info
nov 02 2017
Masterclass productief en efficiënt werken
Wil je vandaag nog je concentratie verbeteren en je arbeidsproductiviteit verhogen? Kom dan naar de masterclass productief en efficiënt werken met Mark Tigchelaar en David Allen.
Amsterdam, Noord-Holland Vanaf: 695,00 excl. btw Meer info
nov 02 2017
Gratis e-book Mark Tigchelaar
In het e-book ‘Snellezen voor professionals’ van Mark Tigchelaar leer je de basis van snellezen, zodat je weet hoe het werkt en hoe je dit kunt toepassen op je eigen (complexe) vakliteratuur.
nov 14 2017
Verbaal Meesterschap
Hoe verkoop je jouw verhaal of product beter? Op die vraag krijg je antwoord van Remco Claassen tijdens het seminar Verbaal meesterschap. Leer zo maximaal indruk te maken in gesprekken, vergaderingen en prestaties.
10
Bussum, Noord-Holland 995,00 excl. btw Meer info
nov 17 2017
Onzichtbaar overtuigen
Hoe gebruikt u uw stemgeluid, houding en woordkeus beter om een ander te overtuigen? Tijdens dit seminar krijgt u technieken aangeleerd van experts Pacelle van Goethem en voormalig speech-schrijver voor Barack Obama Jon Favreau.
6
Bussum, Noord-Holland 995,00 excl. btw Meer info
nov 23 2017
Effectief overtuigen
Sharon Kroes leert je in deze workshop om debatteer-vaardigheden toe te passen in gesprekken, discussies en vergaderingen om de ander over te halen.
8
Bosch en Duin, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info
nov 23 2017
Breintraining voor managers
Hoe gebruik je je hersenen zo, dat je er het meeste uithaalt? Dat leer je tijdens de tweedaagse breintraining.
Utrecht, Utrecht 1.295,00 excl. btw Meer info
nov 23 2017
Van perfectionist naar optimalist
Om effectiever en creatiever te zijn in je werk kun je beter een optimalist dan een perfectionist zijn. Waarom perfectionisten zichzelf in de weg (kunnen) staan en hoe je daarmee om kunt gaan leer je tijdens deze training.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info
dec 07 2017
Zo word je een Productiviteits Ninja
Aan de hand van het ninja model leer je om je werk op een productievere en snellere manier te verrichten.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info
dec 14 2017
Persoonlijk onderhoud
Wat is de psychologie achter de manier waarop jezelf en je omgeving functioneert? Tijdens deze seminar leer je in te spelen op de persoonlijkheden van jouw medewerkers en ontdek je nieuwe manieren om effectiever te werken.
6
Rijnsweerd, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info
jan 25 2018
Ik de workshop
In deze workshop leert Remco Claassen je om een veel steviger stempel op je eigen werk, carrière en leven te drukken. Hij leert je te doen wat anderen al vaker adviseren: 'meer aan jezelf denken'.
10
995,00 excl. btw Meer info
feb 02 2018
Nooit meer te druk
Dit seminar is voor iedereen die het naar zijn of haar eigen gevoel altijd ‘druk’ heeft. Van kenners als Tony Crabbe en Margriet Sitskoorn krijg je oplossingen te horen.
6
Muiden, Noord-Holland 995,00 excl. btw Meer info
jun 01 2018
De kunst van het vragen stellen
Door gerichte vragen te stellen kun je jouw gesprekspartner het idee geven dat hij of zij het gesprek leidt terwijl jij in feite de touwtjes in handen hebt? Tijdens De kunst van het vragen stellen leer je hoe je dit effectief kunt toepassen.
6
Amsterdam, Noord-Holland 995,00 excl. btw Meer info

Persoonlijke effectiviteit

Je hebt maar 24 uur in een dag. Dat gegeven verandert niet. Maar door een grotere persoonlijke effectiviteit kun je wel meer gedaan krijgen. Hoe krik je die persoonlijke effectiviteit dan op? Het is een probleem waar elke leidinggevende wel een keer mee te maken krijgt. Sommige managers gaan daarom eenmalig op zoek naar coaching, anderen zien het als integraal onderdeel van hun loopbaanbegeleiding.

Welke competenties heb je nodig om zo efficiënt en productief mogelijk aan de slag te gaan? Dat hangt af van je persoonlijke eigenschappen.

Assertiviteitstraining of juist beter luisteren als leidinggevende?

Een nét gepromoveerde leidinggevende staat misschien nog niet heel sterk in zijn of haar schoenen. Dan geeft een assertiviteitstraining om te werken aan het zelfvertrouwen het beste resultaat. Een andere – meer ervaren – manager denkt misschien erg productief en efficiënt te werken, maar vergeet intussen om te luisteren. In dat geval is een workshop over communicatie een goed idee.

Ook een competentie zoals situationeel leiderschap helpt je bij het verhogen van je persoonlijke effectiviteit; Je kiest als manager namelijk per situatie een leiderschapsstijl om een probleem effectief te verhelpen.

Je persoonlijke effectiviteit verhogen met events

Bij Beste Business Events vind je events waarop alle aspecten van persoonlijke effectiviteit worden behandeld. Wil je beter vragen leren stellen of juist weten hoe je afkomt van het gevoel altijd druk te zijn? Inspirerende sprekers leren je met voorbeelden uit de praktijk hoe je je persoonlijke effectiviteit drastisch verhoogt.