Persoonlijke effectiviteit

Je hebt maar 24 uur in een dag. Dat gegeven verandert niet. Maar door een grotere persoonlijke effectiviteit kun je wel meer gedaan krijgen. Hoe krik je die persoonlijke effectiviteit dan op? Dat hangt volledig af van je persoonlijke eigenschappen en waar je staat als leidinggevende. Bij Beste Business Events bieden we daarom een groot aantal verschillende workshops, trainingen, keynotes en masterclasses aan waarmee je je persoonlijke effectiviteit verhoogt.

  • Thema
  • Datum
  • Prijs
    1
    39900
  • Locatie
 

Welke competenties heb je nodig om zo efficiënt en productief mogelijk aan de slag te gaan? Dat hangt af van je persoonlijke eigenschappen.

Assertiviteitstraining of juist beter luisteren als leidinggevende?

Een nét gepromoveerde leidinggevende staat misschien nog niet heel sterk in zijn of haar schoenen. Dan geeft een assertiviteitstraining om te werken aan het zelfvertrouwen het beste resultaat. Een andere – meer ervaren – manager denkt misschien erg productief en efficiënt te werken, maar vergeet intussen om te luisteren. In dat geval is een workshop over communicatie een goed idee.

Ook een competentie zoals situationeel leiderschap helpt je bij het verhogen van je persoonlijke effectiviteit; Je kiest als manager namelijk per situatie een leiderschapsstijl om een probleem effectief te verhelpen.

Je persoonlijke effectiviteit verhogen met events

Bij Beste Business Events vind je events waarop alle aspecten van persoonlijke effectiviteit worden behandeld. Wil je beter vragen leren stellen of juist weten hoe je afkomt van het gevoel altijd druk te zijn?

Inspirerende sprekers leren je met voorbeelden uit de praktijk hoe je je persoonlijke effectiviteit drastisch verhoogt.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

De beste zakelijke evenementen op één plek

Op BesteBusinessEvents.nl vind je de beste zakelijke evenementen voor ondernemers en managers in Nederland. Waarom de beste? Omdat de ervaren redacties van Management Team en Sprout ze zorgvuldig uit het ruime aanbod van business events voor je selecteren.

Je vindt hier dus een betrouwbaar overzicht van trainingen, seminars, workshops en masterclasses. Per evenement lees je een uitgebreide beschrijving over de sprekers en het programma. Daardoor kun je gemakkelijk en snel zakelijke evenementen vergelijken.

 

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.