Ondernemerschap evenementen

Als beginnende ondernemer hoef je het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden. Ben je van plan om zzp’er te blijven of wil je je onderneming juist graag laten groeien? Hoe hebben anderen dat eerder gedaan? Wat zijn de best practices waar je van kan leren? Bij Beste Business Events bieden we daarom een groot aantal verschillende workshops, trainingen, keynotes en masterclasses aan waarmee je leert van de best practices van andere ondernemingen.

9 resultaten

sep 26 2017
Succesvol samenwerken in allianties en netwerken
In deze collegereeks krijg je van verschillende experts advies in het zo effectief mogelijk samenwerken in allianties en netwerken.
23
Baarn, Utrecht 2.695,00 excl. btw Meer info
okt 12 2017
Het ei van Columbus
Hoe transformeer je je bedrijf naar een innovatievere onderneming? Check in bij het innovatie-denkhotel van Het ei van Columbus met een uitdaging en check uit met een succesvol concept voor je bedrijf. 100 geniale out of the box denkers gaan je daarbij helpen.
Amsterdam, Noord-Holland Vanaf: 699,00 excl. btw Meer info
okt 13 2017
Eéndaagse masterclass Scaling up
Aan de hand van de Rockefeller Habits leer je tijdens deze masterclass om je scale-up in 2018 nog harder te laten groeien.
Amsterdam, Noord-Holland 595,00 excl. btw Meer info
nov 02 2017
Nationale Overname Dag 2017
De Nationale Overname Dag 2017 is de plek om te leren over overnames en tegelijkertijd potentiële (ver)kopers te leren kennen.
Houten, Utrecht 299,00 excl. btw Meer info
nov 02 2017
Vught, Noord-Brabant 895,00 excl. btw Meer info
nov 09 2017
Utrecht, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info
nov 14 2017
Het innovatiedoolhof
Leer je innoverende producten effectiever in de markt te zetten van "het innovatiedoolhof" schrijver Gijs van Wulfen.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info
nov 14 2017
Visual storytelling in business
Op welke manier kun je zorgen dat anderen daadwerkelijk willen luisteren naar je verhaal? Visual storytelling in business zorgt voor aandacht, structuur en interactie.
Utrecht, Utrecht 1.295,00 excl. btw Meer info
nov 21 2017
Collegereeks verandermanagement
Inzichten, theorieën, modellen en inspirerende praktijkervaringen over verandermanagement. Leer over leiderschap in verandering, veranderpsychologie, veranderprocessen, waardengedreven leiderschap en lerend organiseren.
31
Baarn, Utrecht Vanaf: 3.295,00 excl. btw Meer info

Ondernemerschap evenementen

Niet iedereen durft het risico aan: ondernemerschap betekent dat je zélf de koers bepaalt en daarmee samenhangend ook zélf je succes.
Toch starten er in Nederland jaarlijks meer dan honderdduizend zzp’ers. Zij willen als ondernemer werk maken van een eigen bedrijf.
Wat maakt het dat de ene jonge onderneming succesvol is, terwijl de andere poging hopeloos faalt?

Best practices voor je onderneming. Van zzp tot groot bedrijf.

Als je als zzp’er gaat starten hoef je het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden. Ben je van plan om solopreneur te blijven of wil je je onderneming juist graag laten groeien? Hoe hebben anderen dat eerder gedaan? Wat zijn de best practices waar je van kan leren?
Ook voor MKB’ers is er nog genoeg te leren over succesvol ondernemerschap. Hoe pak je bijvoorbeeld je eerste overname aan? En hoe zorg je ervoor dat je ook internationaal verder kunt groeien?

De beste events over ondernemerschap

Bij Beste Business Events vind je inspirerende workshops, keynotes en debatten over ondernemerschap. Of het nu gaat over onderhandelen, teambuilding, aantrekken van nieuw talent, de ideale bedrijfscultuur voor innovatie of een cursus overtuigen. De topsprekers uit binnen- en buitenland leren je met voorbeelden uit de praktijk hoe je je eigen onderneming verder kunt laten groeien. Daarnaast is een event de ideale gelegenheid om te netwerken met andere ambitieuze ondernemers.