Ondernemerschap

Als beginnende ondernemer hoef je het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden. Ben je van plan om zzp’er te blijven of wil je je onderneming juist graag laten groeien? Hoe hebben anderen dat eerder gedaan? Wat zijn de best practices waar je van kan leren? Bij Beste Business Events bieden we daarom een groot aantal verschillende ondernemerschap evenementen, workshops en trainingen aan waarmee je leert van de best practices van andere ondernemingen.

 • Thema
 • Datum
 • Prijs
  1
  39900
 • Locatie
 

Niet iedereen durft het risico aan: ondernemerschap betekent dat je zélf de koers bepaalt en daarmee samenhangend ook zélf je succes. Toch starten er in Nederland jaarlijks meer dan honderdduizend zzp’ers. Zij willen als ondernemer werk maken van een eigen bedrijf. Wat maakt het dat de ene jonge onderneming succesvol is, terwijl de andere poging hopeloos faalt?

Best practices voor je onderneming. Van zzp tot groot bedrijf.

Als je als zzp’er gaat starten hoef je het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden.

 • Ben je van plan om solopreneur te blijven of wil je je onderneming juist graag laten groeien?
 • Hoe hebben anderen dat eerder gedaan?
 • Wat zijn de best practices waar je van kan leren?

Ook voor MKB’ers is er nog genoeg te leren over succesvol ondernemerschap. Hoe pak je bijvoorbeeld je eerste overname aan? En hoe zorg je ervoor dat je ook internationaal verder kunt groeien?

De beste ondernemerschap evenementen op een rij

Bij Beste Business Events vind je inspirerende workshops, keynotes en debatten over ondernemerschap. Of het nu gaat over onderhandelen, teambuilding, aantrekken van nieuw talent, de ideale bedrijfscultuur voor innovatie of een cursus overtuigen. De topsprekers uit binnen- en buitenland leren je met voorbeelden uit de praktijk hoe je je eigen onderneming verder kunt laten groeien.

Daarnaast is een event de ideale gelegenheid om te netwerken met andere ambitieuze ondernemers.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

De beste zakelijke evenementen op één plek

Op BesteBusinessEvents.nl vind je de beste zakelijke evenementen voor ondernemers en managers in Nederland. Waarom de beste? Omdat de ervaren redacties van Management Team en Sprout ze zorgvuldig uit het ruime aanbod van business events voor je selecteren.

Je vindt hier dus een betrouwbaar overzicht van trainingen, seminars, workshops en masterclasses. Per evenement lees je een uitgebreide beschrijving over de sprekers en het programma. Daardoor kun je gemakkelijk en snel zakelijke evenementen vergelijken.

 

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.