Ondernemerschap evenementen

Als beginnende ondernemer hoef je het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden. Ben je van plan om zzp’er te blijven of wil je je onderneming juist graag laten groeien? Hoe hebben anderen dat eerder gedaan? Wat zijn de best practices waar je van kan leren? Bij Beste Business Events bieden we daarom een groot aantal verschillende workshops, trainingen, keynotes en masterclasses aan waarmee je leert van de best practices van andere ondernemingen.

7 resultaten

nov 27 2017
Mini-MBA international entrepeneurship
Het mini-MBA international entrepeneurship is er voor de manager en ondernemer die de stap van nationaal naar internationaal werken wil zetten.
Leeuwarden, Friesland 3.000,00 excl. btw Meer info
nov 30 2017
Avondseminar: Toptrends voor Ondernemers
Wat zijn momenteel de toptrends voor ondernemers en hoe pas je deze trends toe voor jouw business? Dat leer je tijdens dit avondseminar.
Driebergen, Utrecht 199,00 excl. btw Meer info
dec 15 2017
Eéndaagse masterclass Scaling up
Aan de hand van de Rockefeller Habits leer je tijdens deze masterclass om je scale-up in 2018 nog harder te laten groeien.
, 595,00 excl. btw Meer info
apr 17 2018
Bussum, Noord-Holland 995,00 excl. btw Meer info
apr 19 2018
Nationale Overname Dag 2018
De Nationale Overname Dag 2018 is de plek om te leren over overnames en tegelijkertijd potentiële (ver)kopers te leren kennen.
Houten, Utrecht 299,00 excl. btw Meer info
mei 17 2018
Blended Class: Onderhandelen
Leer hoe je slimmer en scherper kunt onderhandelen van onderhandel-expert en bestseller-auteur George van Houtem.
6
Breukelen, Utrecht 495,00 excl. btw Meer info
nov 14 2018
Het innovatiedoolhof
Leer je innoverende producten effectiever in de markt te zetten van "het innovatiedoolhof" schrijver Gijs van Wulfen.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info

Ondernemerschap evenementen

Niet iedereen durft het risico aan: ondernemerschap betekent dat je zélf de koers bepaalt en daarmee samenhangend ook zélf je succes.
Toch starten er in Nederland jaarlijks meer dan honderdduizend zzp’ers. Zij willen als ondernemer werk maken van een eigen bedrijf.
Wat maakt het dat de ene jonge onderneming succesvol is, terwijl de andere poging hopeloos faalt?

Best practices voor je onderneming. Van zzp tot groot bedrijf.

Als je als zzp’er gaat starten hoef je het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden. Ben je van plan om solopreneur te blijven of wil je je onderneming juist graag laten groeien? Hoe hebben anderen dat eerder gedaan? Wat zijn de best practices waar je van kan leren?
Ook voor MKB’ers is er nog genoeg te leren over succesvol ondernemerschap. Hoe pak je bijvoorbeeld je eerste overname aan? En hoe zorg je ervoor dat je ook internationaal verder kunt groeien?

De beste events over ondernemerschap

Bij Beste Business Events vind je inspirerende workshops, keynotes en debatten over ondernemerschap. Of het nu gaat over onderhandelen, teambuilding, aantrekken van nieuw talent, de ideale bedrijfscultuur voor innovatie of een cursus overtuigen. De topsprekers uit binnen- en buitenland leren je met voorbeelden uit de praktijk hoe je je eigen onderneming verder kunt laten groeien. Daarnaast is een event de ideale gelegenheid om te netwerken met andere ambitieuze ondernemers.