Management evenementen

Effectief management doet wonderen voor je organisatie. Maar wat is dat dan precies? Daar lopen de meningen sterk over uiteen. Dat begint al bij de stijl van management die je hanteert. Zo zweert de een bij een autoritaire aanpak, terwijl de ander meer ziet in dienend leiderschap. Bij Beste Business Events vind je daarom workshops, keynotes en workshops waarbij je de laatste inzichten over management krijgt dankzij praktijkvoorbeelden van sprekers uit binnen- en buitenland.

20 resultaten

nov 27 2017
Mini-MBA international entrepeneurship
Het mini-MBA international entrepeneurship is er voor de manager en ondernemer die de stap van nationaal naar internationaal werken wil zetten.
Leeuwarden, Friesland 3.000,00 excl. btw Meer info
nov 28 2017
Psychologie in één dag
Werk draait om mensen. Om wat mensen denken en om wat ze doen. Individueel en samen. Als manager is het je taak om daar positieve invloed op uit te oefenen. Daarbij kun je niet zonder gedegen psychologische kennis.
7
Utrecht, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info
nov 29 2017
Authentiek leiderschap
Om een beter leider te worden moet je eerst te raden gaan bij jezelf: welke sterktes en zwaktes heb je en hoe kun je daarmee omgaan? Daarna kun je gaan kijken naar dezelfde punten bij de mensen om je heen. Dat leer je tijdens de Workshop Authentiek Leiderschap aan de hand van het 'zeven schillen-model'.
8
Utrecht, Utrecht 1.095,00 excl. btw Meer info
nov 29 2017
Topgrading workshop in nederland
Tijdens de Topgrading workshop leer je de best mogelijke medewerkers vinden voor je bedrijf. Trainer Pieter van Osch spreekt over het proces van vacatures uitzetten tot en met het inwerken van je nieuwe kracht.
Amsterdam, Noord-Holland 575,00 excl. btw Meer info
dec 01 2017
Jaarcongres verandermanagement 2017
Een organisatieverandering mislukt vaker dan die slaagt. Wat is toch het geheim van succesvol veranderen? Wat zegt wetenschappelijk onderzoek? Hoe doen andere organisaties dat? En hoe vertaal je dat naar de praktijk? Voor jezelf. Jouw team. En jouw organisatie.
1
Apeldoorn, Gelderland Vanaf: 520,00 excl. btw Meer info
dec 14 2017
Project Recovery Masterclass
Wat moet je doen als een project, ondanks de beste intenties, toch niet op wil schieten? Om daar een antwoord op te geven is de masterclass project recovery in het leven geroepen.
Culemborg, Utrecht 250,00 excl. btw Meer info
dec 15 2017
Eéndaagse masterclass Scaling up
Aan de hand van de Rockefeller Habits leer je tijdens deze masterclass om je scale-up in 2018 nog harder te laten groeien.
, 595,00 excl. btw Meer info
dec 19 2017
Het leiderschapsseminar
Twee leiderschapsexperts. Twee topsprekers. Twee uitersten. Nu samen op één podium! Je krijgt een geheel nieuwe kijk op leiderschap.
Utrecht, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info
jan 11 2018
Green belt training
Na de Green belt training kun je een verandertraject zó begeleiden dat deze zo min mogelijk spanningen voor je medewerkers meeneemt en tegelijkertijd efficiënt is.
Midden Nederland, 2.225,00 excl. btw Meer info
jan 23 2018
Avondseminar: 1 fan per dag
Hoe maak je van je bestaande klanten fans? En waarom is dat de meest succesvolle manier om jouw bedrijf te laten groeien? Dat leer je van Jos Burgers tijdens het avondseminar 1 fan per dag.
3
Leusden , Utrecht 195,00 excl. btw Meer info
jan 30 2018
Cash is King: cashflow analyse van jouw organisatie
Te veel directeuren en managers staren zich nog blind op omzet, marge of winst. Terwijl die jaarrekening positief is en producten met winst worden verkocht, komt de financiële stabiliteit van de organisatie in het gedrang. Hoe kan dit nu?
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info
feb 08 2018
Collegereeks Organisatie 3.0
Transformeer van een hiërarchische naar een flexibele organisatie. Leer in negen weken van topdocenten anders organiseren en leidinggeven.
26
Utrecht, Utrecht Vanaf: 2.695,00 excl. btw Meer info
feb 15 2018
Grip op angst in organisaties
Op lange termijn leiden angst en de bijbehorende stress tot een hoog ziekteverzuim, burn-out, personeelsverloop en meer fouten. Alle reden dus om het te voorkomen! Maak de veiligheids- en vertrouwensproblematiek in jouw organisatie zichtbaar en tastbaar.
Utrecht, Utrecht 599,00 excl. btw Meer info
mrt 07 2018
Blended Class: Agile Managen
Leer hoe je je organisatie Agile kan laten werken van Agile-expert en bestseller-auteur Mike Hoogveld.
6
Breukelen, Utrecht 495,00 excl. btw Meer info
mrt 22 2018
De anti-klaag workshop
Leer om te gaan met de medewerkers die overal het negatieve van inzien en bij iedere oplossing een nieuw probleem weten te vinden.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info
mrt 23 2018
MBA in één dag
Ontvang de beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen. Tijdens MBA in één dag krijg je tips, trucs en handreikingen van gerenommeerd managementspreker Ben Tiggelaar over alle aspecten van het management.
7
Utrecht, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info
apr 10 2018
Blended Class: Veranderen en Vernieuwen
Leer hoe je je organisatie in beweging krijgt en vernieuwing realiseert van veranderkundige en bestseller-auteur Arend Ardon.
6
Breukelen, Utrecht 495,00 excl. btw Meer info
apr 17 2018
Bussum, Noord-Holland 995,00 excl. btw Meer info
okt 04 2018
Finance on a Mission 2018
Welke invloed hebben nieuwe technieken op de zakenwereld en op welke manier kun of moet je daar rekening mee houden bij het aansturen van je team? Op die vragen krijg je antwoord tijdens Finance Professional on a mission.
8
Utrecht, Utrecht 695,00 excl. btw Meer info
nov 14 2018
Het innovatiedoolhof
Leer je innoverende producten effectiever in de markt te zetten van "het innovatiedoolhof" schrijver Gijs van Wulfen.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info

Management evenementen

Effectief management doet wonderen voor je organisatie. Maar wat is dat dan precies? Daar lopen de meningen sterk over uiteen. Dat begint al bij de stijl van management die je hanteert. Zo zweert de een bij een autoritaire aanpak, terwijl de ander meer ziet in dienend leiderschap.

Als manager wil je daarom weten welke doelen je met welke stijlen het beste kunt bereiken. Wat zijn bijvoorbeeld de valkuilen van een visionair? En welke kwaliteiten heb je nodig als servicegerichte manager? Ook is het interessant hoe je deze stijlen toepast binnen je organisatiecultuur.

Past een managementstijl bij je organisatiecultuur?

Je kunt de theorie uit een managementboek namelijk niet altijd een op een overzetten naar je organisatie. De ideeën van een innovatieve en commerciële manager passen misschien prima bij een ambitieus en jong bedrijf, maar hoe zet je ze in binnen een behoudende organisatiecultuur?
De juiste vaardigheden en competenties om een organisatiecultuur aan te passen (of misschien toch juist je managementstijl) noem je ook wel verandermanagement. Dit is naast procesmanagement en projectmanagement een belangrijke pijler voor het succes van je bedrijf.

Inspiratie opdoen tijdens een management event

Er zijn hele bibliotheken volgeschreven over slim en effectief management. Maar heb je de tijd om elk managementboek te lezen?
Bij Beste Business Events vind je daarom workshops, keynotes en andere events waarbij je de laatste inzichten over management krijgt dankzij praktijkvoorbeelden van topnotch sprekers uit binnen- en buitenland.
Bovendien zijn het ideale gelegenheden om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere succesvolle managers.