Leiderschap evenementen

Goed leiderschap maakt het verschil in je organisatie – maar wanneer is een leiderschapsstijl ‘goed?’  Er zijn zoveel manieren om een team aan te sturen, dat veel leidinggevenden door de verschillende stijlen het leiderschap soms uit het oog verliezen. Bij Beste Business Events vind je daarom workshops, keynotes, masterclasses en trainingen over leiderschap.

20 resultaten

nov 23 2017
Breintraining voor managers
Hoe gebruik je je hersenen zo, dat je er het meeste uithaalt? Dat leer je tijdens de tweedaagse breintraining.
Utrecht, Utrecht 1.295,00 excl. btw Meer info
nov 27 2017
Mini-MBA international entrepeneurship
Het mini-MBA international entrepeneurship is er voor de manager en ondernemer die de stap van nationaal naar internationaal werken wil zetten.
Leeuwarden, Friesland 3.000,00 excl. btw Meer info
nov 29 2017
Authentiek leiderschap
Om een beter leider te worden moet je eerst te raden gaan bij jezelf: welke sterktes en zwaktes heb je en hoe kun je daarmee omgaan? Daarna kun je gaan kijken naar dezelfde punten bij de mensen om je heen. Dat leer je tijdens de Workshop Authentiek Leiderschap aan de hand van het 'zeven schillen-model'.
8
Utrecht, Utrecht 1.095,00 excl. btw Meer info
dec 01 2017
Jaarcongres verandermanagement 2017
Een organisatieverandering mislukt vaker dan die slaagt. Wat is toch het geheim van succesvol veranderen? Wat zegt wetenschappelijk onderzoek? Hoe doen andere organisaties dat? En hoe vertaal je dat naar de praktijk? Voor jezelf. Jouw team. En jouw organisatie.
1
Apeldoorn, Gelderland Vanaf: 520,00 excl. btw Meer info
dec 12 2017
De essentie van leiderschap
In deze 3,5 dag durende masterclass krijg je de fundamenten van goed leiderschap voorgeschoteld door Remco Claassen. Hij is sinds jaar en dag dé toptrainer van Nederland.
32
Mierlo, Noord-Brabant 2.995,00 excl. btw Meer info
dec 12 2017
Corporate Culture event
Een organisatie blijvend innovatief en groeiend houden. Dat is de uitdaging waar je voor staat. Hoe zorg je daarvoor? Hoe gebruik je de diversiteit in je organisatie?
Rhenen, Utrecht 545,00 excl. btw Meer info
dec 14 2017
Project Recovery Masterclass
Wat moet je doen als een project, ondanks de beste intenties, toch niet op wil schieten? Om daar een antwoord op te geven is de masterclass project recovery in het leven geroepen.
Culemborg, Utrecht 250,00 excl. btw Meer info
dec 15 2017
Eéndaagse masterclass Scaling up
Aan de hand van de Rockefeller Habits leer je tijdens deze masterclass om je scale-up in 2018 nog harder te laten groeien.
, 595,00 excl. btw Meer info
dec 19 2017
Het leiderschapsseminar
Twee leiderschapsexperts. Twee topsprekers. Twee uitersten. Nu samen op één podium! Je krijgt een geheel nieuwe kijk op leiderschap.
Utrecht, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info
jan 11 2018
Green belt training
Na de Green belt training kun je een verandertraject zó begeleiden dat deze zo min mogelijk spanningen voor je medewerkers meeneemt en tegelijkertijd efficiënt is.
Midden Nederland, 2.225,00 excl. btw Meer info
feb 02 2018
Nooit meer te druk
Dit seminar is voor iedereen die het naar zijn of haar eigen gevoel altijd ‘druk’ heeft. Van kenners als Tony Crabbe en Margriet Sitskoorn krijg je oplossingen te horen.
6
Muiden, Noord-Holland 995,00 excl. btw Meer info
feb 08 2018
24 uur met Theo Compernolle: Zonder stress geen succes!
Intervalstress is gezond en bevordert zelfs je veerkracht. Dat geldt niet voor chronische stress. Waar ligt de grens?' Dr. Theo Compernolle geeft je de antwoorden.
9
Driebergen, Utrecht 1.595,00 excl. btw Meer info
feb 15 2018
Grip op angst in organisaties
Op lange termijn leiden angst en de bijbehorende stress tot een hoog ziekteverzuim, burn-out, personeelsverloop en meer fouten. Alle reden dus om het te voorkomen! Maak de veiligheids- en vertrouwensproblematiek in jouw organisatie zichtbaar en tastbaar.
Utrecht, Utrecht 599,00 excl. btw Meer info
mrt 07 2018
Blended Class: Agile Managen
Leer hoe je je organisatie Agile kan laten werken van Agile-expert en bestseller-auteur Mike Hoogveld.
6
Breukelen, Utrecht 495,00 excl. btw Meer info
mrt 22 2018
De anti-klaag workshop
Leer om te gaan met de medewerkers die overal het negatieve van inzien en bij iedere oplossing een nieuw probleem weten te vinden.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info
mrt 23 2018
MBA in één dag
Ontvang de beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen. Tijdens MBA in één dag krijg je tips, trucs en handreikingen van gerenommeerd managementspreker Ben Tiggelaar over alle aspecten van het management.
7
Utrecht, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info
mei 17 2018
Blended Class: Onderhandelen
Leer hoe je slimmer en scherper kunt onderhandelen van onderhandel-expert en bestseller-auteur George van Houtem.
6
Breukelen, Utrecht 495,00 excl. btw Meer info
sep 18 2018
Leiderschap in één dag
Leiderschap in één dag komt uit de nieuwe 'in één dag' seminar reeks van Ben Tiggelaar. Het volgt dezelfde formule als die van zijn 'MBA in één dag' seminars. Ontdek hoeveel kennis u in één dag op kunt doen.
7
Utrecht, Utrecht 995,00 excl. btw Meer info
okt 04 2018
Finance on a Mission 2018
Welke invloed hebben nieuwe technieken op de zakenwereld en op welke manier kun of moet je daar rekening mee houden bij het aansturen van je team? Op die vragen krijg je antwoord tijdens Finance Professional on a mission.
8
Utrecht, Utrecht 695,00 excl. btw Meer info
nov 14 2018
Het innovatiedoolhof
Leer je innoverende producten effectiever in de markt te zetten van "het innovatiedoolhof" schrijver Gijs van Wulfen.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info

Leiderschap evenementen

Goed leiderschap maakt het verschil in je organisatie – maar wanneer is een leiderschapsstijl ‘goed?’ Er zijn zoveel manieren om een team aan te sturen, dat veel leidinggevenden door de verschillende stijlen het leiderschap soms uit het oog verliezen.

Je kunt een assertieve, coachende of laissez-faire stijl van management hebben – maar welke leiderschapsstijl pas je wanneer toe? Die vraag staat centraal bij de theorie van situationeel leidinggeven. Op Best Business Events vind je verschillende workshops, keynotes en andere events waarbij situationeel leiderschap centraal staan.

Wat is situationeel leiderschap?

Even een stapje terug, want wat is situationeel leiderschap? Een managementteam dat situationeel leiding geeft, bekijkt per situatie of er gedelegeerd moet worden, er moet worden geïnstrueerd of dat er juist meer overleg moet plaatsvinden.

Zo kunnen de persoonlijkheden of competenties binnen een aan te sturen team sterk verschillen. Heb je een zelfstandig team waarbinnen veel overleg moet plaatsvinden, dan is een participerende leiderschapsstijl het meest effectief. Bij een team dat veel sturing en ondersteuning nodig heeft, werkt een coachende stijl weer beter.

Hoe pas je situationeel leiderschap toe?

Situationeel leidinggeven vraagt nogal wat van een management team. De leidinggevenden moeten hun leiderschapsstijl telkens kunnen aanpassen, en moeten continu schakelen als een situatie verandert.

Bij Best Business Events vind je events waarop alle aspecten van gedegen situationeel leiderschap worden behandeld. Wil je beter leren delegeren of zoek je naar hoe je het beste een cultuur van samenwerken kunt neerzetten? Inspirerende sprekers leren je met voorbeelden uit de praktijk hoe je op een effectieve manier situationeel leiding geeft.