Innovatie evenementen

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven. Bij Beste Business Events komen sprekers die helemaal op de hoogte zijn van de nieuwste innovatieve trends. Bovendien kunnen ze deze tijdens hun workshops, trainingen, masterclasses en keynotes vertalen naar praktische toepassingen voor je eigen onderneming.

9 resultaten

nov 27 2017
Avondseminar: Customers the day after tomorrow
In dit avondseminar neemt Steven van Belleghem je mee op pad langs de laatste ontwikkelingen in artificiële intelligentie, robotisering en onzichtbare technologie. Fascinerend! De digitale trends van morgen vertaald naar concrete ideeën en veranderingen binnen jouw organisatie en team.
3
Hilversum, Noord-Holland 195,00 excl. btw Meer info
nov 30 2017
Avondseminar: Toptrends voor Ondernemers
Wat zijn momenteel de toptrends voor ondernemers en hoe pas je deze trends toe voor jouw business? Dat leer je tijdens dit avondseminar.
Driebergen, Utrecht 199,00 excl. btw Meer info
dec 07 2017
Sprout Challengernight 2017
De beste ideeën krijgt je niet tussen 9 en 5. Laat je verbazen door ondernemers die pijlsnel markten veroveren, tijdens de Sprout Challengenright. Wie wordt na Picnic en Hotelchamp de Challenger van het Jaar en hoe heeft Robert Vis 60 miljoen euro groeigeld opgehaald. Leer en vergroot je netwerk tijdens dit spectaculaire avondprogramma.
Amsterdam, Noord-Holland 69,00 excl. btw Meer info
dec 15 2017
Event: Verdraaide Organisaties
Mensen hebben massaal de behoefte om via fundamenteel andere sturing hun werk, hun branche en hun sector in te richten. Maar hoe doe je dat nu?
Driebergen, Utrecht 495,00 excl. btw Meer info
jan 25 2018
Training Professioneel Scrum Master
Je hebt al enige ervaring met Scrum, maar bent nog niet gecertificeerd. Wil jij Scrum beter begrijpen, zodat je het beter kunt toepassen en jouw bedrijf verder kunt helpen? Dan is de Professional Scrum Master training iets voor jou!
Utrecht, Utrecht 1.495,00 excl. btw Meer info
feb 08 2018
Collegereeks Organisatie 3.0
Transformeer van een hiërarchische naar een flexibele organisatie. Leer in negen weken van topdocenten anders organiseren en leidinggeven.
26
Utrecht, Utrecht Vanaf: 2.695,00 excl. btw Meer info
mrt 07 2018
Blended Class: Agile Managen
Leer hoe je je organisatie Agile kan laten werken van Agile-expert en bestseller-auteur Mike Hoogveld.
6
Breukelen, Utrecht 495,00 excl. btw Meer info
okt 04 2018
Finance on a Mission 2018
Welke invloed hebben nieuwe technieken op de zakenwereld en op welke manier kun of moet je daar rekening mee houden bij het aansturen van je team? Op die vragen krijg je antwoord tijdens Finance Professional on a mission.
8
Utrecht, Utrecht 695,00 excl. btw Meer info
nov 14 2018
Het innovatiedoolhof
Leer je innoverende producten effectiever in de markt te zetten van "het innovatiedoolhof" schrijver Gijs van Wulfen.
Utrecht, Utrecht 750,00 excl. btw Meer info

Innovatie evenementen

Het lijkt een toverwoord voor zakelijk Nederland: innoveren. Maar wat doe je er nu precies mee bij je bedrijf? Misschien wil je innoveren door de nieuwste inzichten uit de wetenschap (bijvoorbeeld over big data) toe te passen op je marketing. Misschien wil je juist met je eigen visie en ideeën een compleet nieuwe innovatieve dienst ontwikkelen.
Aan innovatie gaat in ieder geval een creatief proces vooraf. Niet bij elke organisatie – de dagelijkse drukte gaat voor – is daar voldoende ruimte voor. Passen innovatie en ondernemerschap binnen je bedrijfscultuur?

Innoveren als ondernemer?

Op de lange termijn is innovatie voor ondernemers een noodzaak. Daarom is het slim om op de hoogte te blijven van innovatieve ideeën en inzichten in de communicatie, wetenschap en het bedrijfsleven.
Wat kun je bijvoorbeeld leren van de innovatieve manieren waarop succesvolle startups en (belangrijker) scale-ups de wereld veroveren? Wat zijn de innovatieve trends in duurzaamheid? Wat gebeurt er in Silicon Valley, bijvoorbeeld op het vlak van kunstmatige intelligentie?

Innoveren begint met inspiratie

Bij Beste Business Events vind je inspirerende workshops, keynotes en debatten over innovatie.
De topnotch sprekers uit binnen- en buitenland leren je met voorbeelden uit de praktijk hoe je zelf ook innovatief gaat denken binnen je onderneming. Van kleine veranderingen (we gaan mobiel printen) tot radicale innovatie (we gooien het complete businessmodel om).
Daarnaast zijn het de ideale gelegenheden om in contact te komen met andere bedrijven die ook (willen) innoveren.