E-learnings

Bij Beste Business Events kun je kiezen uit zakelijke E-learnings van het hoogste niveau over een groot aantal onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan online programma’s over leiderschap of klantgerichtheid. Bekijk hieronder onze verzameling e-learnings.

4 resultaten

Online programma: active lean
Met de online training active lean leer je jezelf, je collega's en je organisatie als geheel in te richten volgens de Lean manier van werken. Die organisatiemethode is erop gericht om een proces van continue verbetering op te starten binnen je organisatie.
12
295,00 excl. btw Meer info
Online programma: persoonlijk leiderschap
Wie goed leiding wil geven moet eerst stevig naar zichzelf kijken. Dat is de gedachte achter de trainingen van Remco Claassen. Bij deze  online masterclass leert u dus niet alleen over de fundamenten van goed leidinggeven maar is er ook veel aandacht voor zelfreflectie en persoonlijke leermomenten.
Vanaf: 199,00 excl. btw Meer info
Online programma: messcherp onderhandelen
Tijdens dit online seminar leert George van Houtem je het spel dat onderhandelen heet. Moet je bot of hard 'spelen' om het onderste uit de kan te halen? Een scherpe onderhandelaar hanteert het fileermes en niet de botte bijl.
Vanaf: 199,00 excl. btw Meer info
Online programma: klantgerichtheid
In deze online cursus legt Jos Burgers in zeven afleveringen (van ieder 20 tot 30 minuten) uit hoe je je bedrijf zo kan inrichten dat deze in een continue staat van innovatie opereert.
Vanaf: 199,00 excl. btw Meer info

E-learnings

Als manager heb je beperkt de tijd. Kun je zomaar een dag vrijmaken om een lezing te bezoeken in een andere stad? Wanneer dat niet het geval is kunnen E-learnings een uitkomst bieden. Door een online programma blijf je op de hoogte van de nieuwste management inzichten.

Hoe werken E-learnings?

E-learnings zijn online cursussen die je kunt volgen wanneer je dat zélf uitkomt. Vaak kun je er ook voor kiezen om feedback te krijgen van andere deelnemers of bijvoorbeeld een cursusleider. Ook bestaan er zogenaamde ‘hybride’ E-learnings: Hierbij combineer je een online lesprogramma met een afsluitende bijeenkomst op locatie.

Het lesmateriaal van E-learnings bestaat tegenwoordig vaak uit een combinatie van video’s gecombineerd met literatuur om je verder in te verdiepen. Ook een podcast uitzending is mogelijk. In dat geval kun je eenvoudig (delen) van de cursus volgen terwijl je onderweg bent.

Voordelen van een online programma

Veel leidinggevenden kiezen nog steeds voor zakelijke evenementen op locatie. De ervaring om een persoon van vlees en bloed te zien spreken en de netwerkmogelijkheden achteraf spreken tot de verbeelding. Toch valt er ook veel te zeggen voor een online programma.

  • Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. De uitzendingen zijn stuk voor stuk op internet terug te kijken wanneer je wilt
  • Omdat er geen locatie afgehuurd hoeft te worden, en je geen geld kwijt bent aan reiskosten, zijn E-learnings vaak goedkoper
  • Verschillende mensen in je organisatie kunnen eenvoudig dezelfde cursus volgen ook al komen agenda’s niet overeen
  • Mogelijkheid om een buitenlandse topspreker te zien (die misschien niet vaak in Nederland komt, of anders erg duur is)