, , , ,

Van gelijk hebben naar gelijk krijgen

Leer overtuigen zonder te manipuleren

Hoe overtuig je die investeerder, klant of potentiële klant van jouw verhaal? Dat leer je van voormalig wereldkampioen overtuigend debatteren Sharon Kroes. Deze training helpt je om iemand niet alleen mee te laten gaan in je plan, maar er ook écht in te laten geloven.

Uitverkocht
Wanneer?
27 september 2018

Waar?
Van der Valk

Uitverkocht

Van gelijk hebben naar gelijk krijgen

Als manager of ondernemer ben je de hele dag bezig met anderen overtuigen: of het nu gaat over klanten, investeerders, de ceo of medewerkers. Deze training helpt je om die ander niet alleen mee te laten gaan in je plan, maar er ook écht in te geloven.

Je weet te overtuigen zonder te manipuleren

Voormalig wereldkampioen debatteren Sharon Kroes kan overtuigen als geen ander. Hij helpt je gedurende de training van gelijk hebben naar gelijk krijgen om daar zelf beter in te worden. De dag begint met je gereedschapskist: welke trucs en vaardigheden heb je zelf al of krijg je tijdens deze training aangeleerd om de ander te overtuigen? Tijdens de ochtend legt Kroes je uit hoe je een gesprek goed opbouwt, welke verbale en non-verbale technieken er zijn en welke barrières de ander tegenhouden om in jouw verhaal te geloven.

Na de lunchpauze gaat Kroes verder met die barrières. Hoe zet je de drempel van de ander om in positieve energie? En welke zes technieken kun je leren van de bekendste sprekers ter wereld?

Overtuigend debatteren

Deelnemers aan de training ‘van gelijk hebben naar gelijk krijgen’ ontvangen gratis het boek ‘Overtuigend debatteren’ van Peter van der Geer en trainer Sharon Kroes.

Donderdag 27 september 2018
08:30 - 09:00
Ontvangst, registratie en koffie
Blok 1
Wat vindt je in jouw overtuigingsgereedschapskist? Denk-, weet- en luistermomenten worden continu afgewisseld met doe-momenten
Blok 2
Zet het zweet op de juiste rug. Snel schakelen en regie houden: hoe doet u dat? Hoe maakt u van weerstand positieve energie? Rampscenario´s in gesprekken: los ze op. Wanneer op het randje en wanneer over de schreef: herken de dirty tricks van het overtuigen.
17.00
Afsluiting

Van der Valk
Winthontlaan 4-6
3526KV Utrecht, Utrecht

Organisator
AFBD
AFDBlogo

Beste Business Events stuurt je naast de brochure 'Van gelijk hebben naar gelijk krijgen', nog maximaal 4 berichten over het evenement 'Van gelijk hebben naar gelijk krijgen'. Wil je deze berichten niet ontvangen, dan kan je je heel eenvoudig onderin de berichten afmelden. Klik hier voor meer informatie over onze privacyregels.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.