, , , ,

Van perfectionist naar optimalist

Realiseer tijdswinst en gemoedrust door optimalisme

Om effectiever en creatiever te zijn in je werk kun je beter een optimalist dan een perfectionist zijn. Waarom perfectionisten zichzelf in de weg (kunnen) staan en hoe je daarmee om kunt gaan leer je tijdens deze training.

Wanneer?
4 dec 2018

Waar?
Van der Valk

Prijs?

750,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Van perfectionist naar optimalist

Volgens trainer Roos Woltering moeten we zo snel mogelijk af van perfectionisten. Door als perfectionist door het leven te gaan maak je het werk voor jezelf te veel en te moeilijk en de werkuren voor de mensen om je heen te frustrerend. In plaats daarvan is het optimalisme beter volgens Woltering. Een optimalist is een perfectionist die begrijpt dat soms de lat iets later ligt en zich daar op aanpast.

Uit je comfortzone: perfectionist naar optimalist

Door die beter bewustwording in wat er echt van je gevraagd wordt is een optimalist veel creatiever, effectiever en kan deze beter tegen verandering. Tijdens deze workshop zet je de stap van perfectionist naar optimalist. Voordat je die stap zet zit je nog in je comfortzone, het eerste blok begint over die fijne, warme plek waar we allemaal graag inzitten. Om te groeien is het juist belangrijk om regelmatig dingen te doen die je niét gemakkelijk vindt.

Hardnekkige overtuigingen, irreële gedachten en belemmerende overtuigingen

Doorbreek je eigen gewoontes en patronen, leer de lat op de goede hoogte te leggen en daarna tevreden te zijn. Hoe je die veranderingen toepast leer je in het laatste gedeelte van deze training.

  • De kernkwaliteiten van jouw perfectionisme
  • Realiseer tijdswinst en gemoedrust door optimalisme
  • Conclusie: uw persoonlijke pad naar optimalisme

Daarna gaat Woltering verder met uitleggen wie de optimalist is en stelt zij de vraag: wanneer is goed nu eigenlijk goed genoeg?

Dinsdag 4 december 2018
08:30 - 09:00
Ontvangst, registratie en koffie
Blok 1
Introductie: de comfortzone en het doorbreken van vaste patronen
Blok 2
Wat is een optimalist? Pas de ontwikkelformule toe op jouw perfectionisme
Blok 3
Wanneer is goed, goed genoeg?
Blok 4
Aan de slag met uw eigen doelen en tijdsindeling
17:00
Afsluiting van perfectionist naar optimalist

Wat zeggen andere deelnemers

“"Roos is een zeer prettige persoonlijkheid met een enorme bagage. Daardoor hebben we het perfectionisme van alle kanten kunnen belichten"

Elke, Rabobank Amsterdam

Van der Valk
Winthontlaan 4-6
3526KV Utrecht, Utrecht

Organisator
AFBD
AFDBlogo

Beste Business Events stuurt je naast de brochure 'Van perfectionist naar optimalist', nog maximaal 4 berichten over het evenement 'Van perfectionist naar optimalist'. Wil je deze berichten niet ontvangen, dan kan je je heel eenvoudig onderin de berichten afmelden. Klik hier voor meer informatie over onze privacyregels.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Marloes van As

Opleidingsadviseur

06 - 45 04 23 51 of 020 - 26 20 700