,

Perfect Presentation and Moderation Event

De beste voorbereiding voor je eigen TED Talk

Hoe maak en presenteer je een boodschap in het Engels die blijft hangen? Van English coach Buffi Duberman leer je in een dag nieuwe en professionele communicatiestrategieën in het Engels.

Uitverkocht
Wanneer?
Start 9 mei 2019

Waar?
Corendon Village Amsterdam

Uitverkocht

Perfect Presentation and Moderation Event

Misschien ga je andere mensen interviewen op een podium, een paneldiscussie leiden, een conferentie openen, een pitch doen voor investeerders, of het bedrijf waar je voor werkt vertegenwoordigen tijdens een openbare bijeenkomst. Of misschien ben je wel gevraagd om een TED Talk te doen en voel je dat je daar nog niet helemaal klaar voor bent…

Natuurlijk spreek je goed Engels, maar je vertrouwt er nog niet helemaal op dat je de juiste woorden gebruikt, of dat je echt dát kunt zeggen in het Engels wat je wilt zeggen. Je weet niet zeker of je nou echt op de juiste manier een brug weet te slaan naar je publiek. Wanneer je gevraagd wordt ergens te spreken, geef je die kans door aan een collega. Je doet het zelf niet, omdat je er – denk je – niet goed genoeg in bent. En je zult er nooit goed in worden, omdat je het nooit doet.

Misschien ben je bang om fouten te maken of een black-out te krijgen in het bijzijn van zoveel mensen. Je vertegenwoordigt jouw bedrijf en je wil dat natuurlijk goed doen. Je krijgt maar één kans om het goed te doen en je wil niet falen. Denk eens aan alle dingen die fout kunnen gaan…

Stel je voor dat je gevraagd bent om een praatje of een pitch te doen of een presentatie te geven, of een evenement te presenteren en je zegt daar ‘JA!’ op, omdat je niet kunt wachten om te beginnen.

  • Je weet wat je wil zeggen en hoe je het moet zeggen, omdat je weet wat de behoeften, verwachtingen en angsten van je publiek zijn.
  • Het lukt je om echt ‘present’ te zijn in je eigen ‘presentatie’, omdat je goed voorbereid bent en vol zelfvertrouwen zit!
  • Je weet hoe je een brug slaat tussen jouw hart en dat van je publiek, en hoe je moet communiceren met impact, waarde en betekenis.
  • Wees gewaarschuwd; wie weet word je na deze masterclass VEEL vaker gevraagd om te presenteren – misschien moet je wel ruimte maken in je agenda!
Donderdag 9 mei 2019
10.30 - 16.30
Leer wat de verschillen zijn tussen de Engelse en Nederlandse stijl van presenteren.
Activeer de beroemde Buffi Duberman Presentation Template en bouw een sterke structuur, die je presentatie een natuurlijke ‘flow’ geeft.
Leer een geheel nieuwe serie woorden, zodat je niet langer steeds weer hoeft te vertrouwen op dezelfde woorden en uitdrukkingen.
Ontdek de verschillende gradaties van formaliteit, zodat je steeds de juiste toon kunt aanslaan bij de juiste doelgroep.
Leer ook hoe je je eigen TED Talk kunt maken, waardoor je er klaar voor zult zijn als (en ik bedoel: WANNEER!) je hiervoor wordt gevraagd.
Leer verschillende oefeningen te doen, die je helpen om te gaan met zenuwen en faalangst voordat je het podium opgaat.
Leer nuttige uitdrukkingen voor het interviewen, het openen en sluiten van paneldiscussies en evenementen.
Vergroot je netwerk met gelijkgestemde professionals met de meest uiteenlopende achtergronden.
Lach en leer in de beroemde Buffi Duberman rock and roll-stijl, met filmpjes, quizzen en de meest flauwe grappen! Nooit een saai moment als je Engels leert in de Buffi-stijl!

Corendon Village Amsterdam
Schipholweg 275
1171 PK Badhoevedorp, Noord-Holland

Organisator
Buffi Duberman
Buffi_2

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.