Overtuig met tekenen

Dé nieuwe manier van zakelijk communiceren

‘If you can’t tell it, you can’t sell it!’ is een bekend motto. Vertellen is vaak niet het probleem. Niet zelden geldt dat wél voor de overtuigingskracht van een presentatie. Na deze training ken je de juiste technieken om je lezer in beeld te overtuigen.

Uitverkocht
Wanneer?
11 juni 2019

Waar?
Springhuys

Uitverkocht

Overtuig met tekenen

‘If you can’t tell it, you can’t sell it!’. Het is een bekend motto. Vertellen is vaak niet het probleem. Niet zelden geldt dat wél voor de overtuigingskracht van een (beeld)verhaal. Kennis van de juiste technieken zijn daarbij cruciaal.

Een training voor de adviseur en (interim) manager die zijn of haar visualisaties sterker wil maken. Goedgekeurd door de Orde van Organisatieadviseurs (3 blauwe PE-punten).

Inhoud

Mensen zijn visueel ingesteld. Visualiseren kan dan helpen, om ingewikkelde ideeën over te brengen. Je leert visualisaties te maken die prikkelen en overtuigen en visuele denk- en storytelling technieken toe te passen. Je werkt toe naar een eigen getekend beeldverhaal.

In een serie van drie trainingen (maar eentje volgen kan ook)

Je kunt deze training samen met ‘Overtuig met presenteren’ en ‘Overtuig met tekenen’ volgen. Ze vullen elkaar aan, maar kunnen ook goed los van elkaar worden gevolgd. Deelnemers aan alle drie de trainingen krijgen een extra korting van 25%.

✔ Sneller en doeltreffender schrijven

✔ Presenteren aan de hand van een storyboard

✔ Tekenend overtuigen, een nieuwe wijze van zakelijk communiceren

Dinsdag 11 juni 2019
19.00 - 22.00
Module 1: Basisingrediënten van je beeldtaal
In de eerste module maak je – al tekenend – kennis met de basisingrediënten van het tekenen. Je leert om met eenvoudige vormen, lijnen en symbolen een eigen beeldtaal te ontwikkelen. Je verkent de mogelijkheden van tekenen en bouwt zo je creatieve zelfvertrouwen op. Aan het eind van de avond weet je hoe je abstracte ideeën omzet in beeld.
Dinsdag 18 juni 2019
19.00 - 22.00
Module 2: Eigen ontwerp
Nu ga je aan de slag met het eigen onderwerp. Stapsgewijs breng je structuur aan, en combineer je beelden tot een groter geheel. Aan het einde van de avond heb je een getekende versie van jouw eigen case. Denk aan een praatplaat, sketchnotes, infographic, visiebord of routekaart. Je leert je tekening gemakkelijk digitaliseren en op een aantrekkelijke manier met anderen te delen.

Springhuys
Springweg 7
3511 VH Utrecht, Utrecht

Organisator
Mediawerf
Schermafbeelding 2019-02-27 om 10.03.25

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.

Meld je aan voor de nieuwsbrief