, , , ,

Onzichtbaar overtuigen

Technieken om 'tussen de regels door' te beïnvloeden

6

Waar zit jouw persoonlijke overtuigingskracht? Wanneer ben jij het meest overtuigend? Tijdens dit seminar krijg je van overtuig-expert Pacelle van Goethem technieken hoe je jouw stem, woordkeus en houding kunt gebruiken om effectiever jouw gesprekspartner te overtuigen.

Wanneer?
13 maart 2020

Waar?
Johan Cruijff Arena

Prijs?

995,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Onzichtbaar overtuigen

Sommige mensen krijgen alles ‘gedaan’ bij anderen. Ze lijken een streepje voor te hebben, weten anderen feilloos voor hun plannen in te zetten en hoeven nooit te zeuren om een gunst. Hoe doen ze dat toch.

Overtuigingkracht zit juist ‘tussen de regels’. In de manier waarop jij het brengt. Stem, houding, woordkeus … de inkleding. Inhoud is de basis, de vorm maakt het verschil!

Persoonlijke overtuigingskracht

Waar zit jouw persoonlijke overtuigingskracht? Wanneer ben jij het meest overtuigend? Dat is niet voor iedereen hetzelfde. Iedereen heeft een dominante beïnvloedingsstijl.

Tijdens dit seminar krijg je van overtuig-expert Pacelle van Goethem technieken hoe je jouw stem, woordkeus en houding kunt gebruiken om effectiever jouw gesprekspartner te overtuigen. De afsluiting van de dag is van Barack Obama’s speech-schrijver Cody Keenan. Hij heeft onder andere meegewerkt aan Obama’s memoires.

Verschil tussen een boodschap overbrengen en een ander overtuigen van jouw gelijk

De dag begint met een rondleiding door het brein: op welke manier reageren onze hersenen en hoe kun jij daar gebruik van maken? Tijdens het tweede blok krijg je technieken om als autoriteit over te komen, door jouw houding en stemgeluid goed toe te passen kun jij vanaf de eerste indruk jouw gesprekspartner ervan overtuigen dat jij de beste kenner bent op jouw gebied. Hierna krijg je uitleg over sympathie: hoezo kunnen sommigen meer voor elkaar krijgen dan anderen en wat kun jij daarvan leren?

Tijdens het blok ‘De toa van Top Gear’ ga je kijken naar de geheimen van grote namen als Steve Jobs en Al Gore. Als afsluiting komt Cody Keenan op het podium voor een gastcollege: Words that matter. Hij legt ons de geheimen van zijn succes in het Witte Huis uit, de technieken die hij gebruikt en het verschil tussen een boodschap overbrengen en een ander overtuigen van jouw gelijk.

Dit seminar is gedeeltelijk in het Engels. 

Vrijdag 1 februari 2019
09:00 - 09:30
Ontvangst en registratie
Blok 1
Hoe werkt ons brein bij overtuigen?
Blok 2
Hoe word ik een autoriteit?
Blok 3
Hefbomen voor sympathie
Blok 4
De Tao van Top Gear
Blok 5
Gastcollege Cody Keenan: Words that matter
17:00
Afsluiting en borrel

Johan Cruijff Arena
ArenA Boulevard 1
1100 DL Amsterdam, Noord-Holland

Organisator
Denk Producties
denk-producties

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712