, , , ,

Masterclass productief en efficiënt werken

Leer snellezen, beter focussen en 30% productiever werken met de UseClark-methode

Wil je vandaag nog je concentratie verbeteren en je arbeidsproductiviteit verhogen? Kom dan naar de masterclass productief en efficiënt werken met Mark Tigchelaar en David Allen.

2 november 2017
09:00 - 18:00
Hotel Casa Amsterdam
Amsterdam
Vanaf: 695,00 excl. btw
0
Dagen
0
Uren
0
Minuten

Evenement informatie

Masterclass productief en efficiënt werken

Tijdens het lezen dwalen je gedachten af. Halverwege de bladzijde heb je geen idee meer wat je zojuist gelezen hebt. Herkenbaar? Je bent niet de enige. De enorme hoeveelheid informatie die per dag op ons afkomt is slecht voor onze concentratie. We lezen te langzaam om alles te kunnen verwerken. Teksten scannen we of lezen we nog maar half.

Digitaal lezen en werken schroeft onze productiviteit nog verder omlaag: met 30%. Per definitie missen we informatie. Daarnaast zijn we slecht in onthouden: binnen een dag vergeten we 84% van de informatie. Wat is het nut van het opnemen van kennis, als je het de volgende dag niet meer weet? En wat heeft dat voor effect op je werk en de beslissingen die je neemt?

Stel je eens voor dat je:

  • Makkelijker door de leesstapel komt en meer tijd hebt voor andere taken
  • Niet meer zo snel afgeleid raakt en een pagina maar één keer hoeft te lezen
  • Informatie beter en langer onthoudt
  • Op een dag meer gedaan krijgt en tevreden naar huis gaat

Programma productief en efficiënt werken

Tijdens het ochtendprogramma spreekt Mark Tigchelaar over de 6 informatielekken en hoe deze op te lossen. Door zijn technieken toe te passen zul je merken dat je beter wordt in het opnemen van informatie.

Daarna spreken Mark Tigchelaar en David Allen over de laser focus, hoe verhoog je de concentratie én kun je deze langer vasthouden? Het blok memory master dat als derde op het programma staat gaat over het verbeteren van het geheugen. Zo leert de spreker je bijvoorbeeld hoe je geen namen en gezichten meer vergeet.

Live aanwezig: Gastspreker David Allen

David Allen is de bedenker van Getting Things Done en wordt wereldwijd gezien als één van de belangrijkste management consultants van dit moment. Allen is fan van de UseClark-methode en gastspreker. Hij zal spreken op de masterclass productief en efficiënt werken over zijn ervaringen om je productiviteit te verhogen.

Download gratis e-book ‘Snellezen’

In het e-book ‘Snellezen voor professionals’ van Mark Tigchelaar leer je de basis van snellezen, zodat je weet hoe het werkt en hoe je dit kunt toepassen op je eigen (complexe) vakliteratuur. Klik hier om het e-book te downloaden.

Programma

Donderdag 2 november 2017
09:00
Inloop
Blok 1
Informatie opnemen: Hoe kun je sneller informatie opnemen en verwerken. In deze module gaan we je leessnelheid verdubbelen.
Blok 2
Laser focus: Leer hoe je je concentratie kunt verbeteren. In deze module behandelen we veelvoorkomende afleiders en hoe je deze kunt voorkomen.
Blok 3
Memory master: Ontdek diverse methodes om informatie langer en beter te onthouden. Je leert o.a. hoe je nooit meer namen en gezichten vergeet!
17:00
Afsluiting en borrel
Extra coachingsuren
Persoonlijke begeleiding: samen met je coach ga je de implementatie in de praktijk toepassen en oefenen waardoor je alles eenvoudig kunt integreren in je werkzaamheden

Tickets

Prijs
Aantal
Prijs Wissen
Groepsarrangementen op aanvraag
Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Marloes van As

Opleidingsadviseur

020 - 262 0700

Nieuws

In 3 stappen sneller lezen

Door een training snellezen te volgen kun je boeken, artikelen en rapporten tot wel 15 keer sneller lezen. 3 tips...

Lees meer

Locatie & Route

Hotel Casa Amsterdam
Eerste Ringdijkstraat 4
1097 BC Amsterdam, Noord-Holland

Organisator

UseClark
useclark logo