Ziglar Business Owner Event

Maak van uw onderneming een 'Predictable, Profitable, Turnkey Operation'.

Tom Ziglar (zoon van Zig Ziglar) & Howard Partridge, top sprekers en businesscoaches (VS) delen met u waarom en hoe systemen de sleutel zijn tot winstgevende groei van uw onderneming. Werk een dag aan uw bedrijf in plaats van in uw bedrijf!

Uitverkocht
Wanneer?
29/09/2016

Waar?
Hilton Royal Parc Soestduinen

Vanaf:
247,00 excl. btw
Prijs?

Ticket Wissen
Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Ziglar Business Owner Event

Tijdens het Ziglar Business Owner Event leer je van businesscoaches Howard Patridge en Tom Ziglar hoe je jouw bedrijf via systemen kunt organiseren. Speciaal voor de oprichters van eigen bedrijven.

Ziglar en Patridge hebben zelf verschillende bedrijven opgericht en sterk laten groeien over de jaren heen. Tijdens deze dag delen zij hun kennis en ervaring over het starten en laten groeien van je eigen bedrijf. Om zo effectief mogelijk te werken leren zij je te organiseren volgen systemen. Van de sales tot de administratie, alle onderdelen van je bedrijf moeten zó georganiseerd zijn dat jij als oprichter tijd overhoudt om aan je bedrijf te werken in plaats van in je bedrijf.

De dag is inclusief alle hapjes, drankjes en Hilton Lunch Buffet. Elke deelnemer krijgt als bonus de Online Home Study Course ‘The 5 secrets of a Phenomenal Business’ (t.w.v. $ 397).

VIP-kaarten

Om het onderste uit de kan van dit event te halen zijn er VIP-kaarten beschikbaar. Hierbij krijg je betere plaatsen in de zaal zodat je niets mist en na afloop van het evenement een exclusief diner met sprekers Howard Patridge en Tom Ziglar om uitgebreid in te kunnen gaan op de vragen die jij nog hebt. Daarbij krijg je ook een gesigneerde versie van hun boeken.

Donderdag 29 september 2016
08:00 - 08:30
Inloop en koffie
Blok 1
Born to win business succes system
Blok 2
Marketing system
Blok 3
Sales system
Blok 4
Operations system
Blok 5
Administration and leadership system

Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soest, Utrecht

Organisator
Schmidt Communicatie
schmidt

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.