,

Mark Tigchelaar

Krijg op een dag veel meer gedaan, met minder inspanning

Mark Tigchelaar studeerde neuro-psychologie en is breinexpert. Hij is directeur van UseClark, al meer dan 12 jaar helpen zij overheden, organisaties en onderwijsinstellingen om hun productiviteit te verhogen door effectief gebruik te maken van de mogelijkheden van de hersenen.

Geïnteresseerd?
Neem vrijblijvend contact met ons op als je hulp nodig hebt of meer wil weten over het boeken van Mark Tigchelaar.

We denken met plezier met je mee hoe deze spreker invulling kan geven op jouw evenement, keynote of training.

Informatie aanvragen >

Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar (1984), is dyslectisch, studeerde neuro-psychologie, en is breinexpert. Hij is directeur van UseClark, al meer dan 12 jaar helpen zij overheden, organisaties en onderwijsinstellingen om hun productiviteit te verhogen, door effectief gebruik te maken van de mogelijkheden van de hersenen. De methode is wetenschappelijk onderbouwd en wordt in 16 landen gebruikt. Inmiddels heeft Mark meer dan 100.000 mensen mogen opleiden in de methoden om meer uit het brein te halen. Hij is daarnaast betrokken bij verschillende TV programma’s over de hersenen en is auteur van 4 boeken. Deze zijn vertaald in 6 talen.

In de trainingen wordt aangegeven hoe het brein werkt, zodat het makkelijker is om je af te sluiten voor afleiding en sneller kunt schakelen. Het effect is dat je op een dag veel meer gedaan krijgt, met minder inspanning. Het is geen time-management, het is brain-management. De training is wetenschappelijk onderbouwd en ontzettend praktisch van aard: je kunt alles gelijk inzetten op de werkvloer.

Onderwerpen

  • Focus Management
  • Brein
  • Stress en werkdruk

Wat zeggen andere deelnemers

“Mark geeft zoveel energie en extra power mee. Een lezing is een genot om naar te luisteren. Ik was de hele middag ‘gefocust’. Dat gebeurt echt niet vaak!”

Daan Harder,

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.