, , , ,

Masterclass a-spelers werven

Sneller groeien door de beste mensen op de juiste plek

Ben je continu op zoek naar de beste mensen maar mis je een systeem om ze te werven, selecteren en te ‘onboarden’? Kies voor de Who methode, ’s werelds meest gebruikte wervingsmethode ontwikkeld door Geoff Smart. Met deze methode ben je verzekerd van de topspelers (A-spelers) binnen elk vakgebied.

Uitverkocht
Wanneer?
12 september 2019

Waar?
Omgeving Amsterdam

Uitverkocht

Masterclass a-spelers werven

Sneller groeien door de beste mensen op de juiste plek? Wil je de beste mensen succesvol werven en inwerken? Masterclass A-Spelers Werven is een gestructureerd proces om medewerkers te werven, te selecteren en te ontwikkelen. Met als doel dat je de beste medewerkers hebt (de top 10% voor wat je betaalt). Want alleen dan kun je moeiteloos en zonder gedoe groeien.

Met deze masterclass leer je de basisprincipes van het goed werven en selecteren van medewerkers en doe je oefeningen om het gelijk in praktijk te brengen. Deze masterclass biedt je een methodiek en een schat aan ervaringen praktische acties om direct de volgende dag in je bedrijf toe te passen.

De volgende onderwerpen komen deze dag in ieder geval aan de orde:

 • Het succes meten van je werving. Hoe goed doe je de werving nu werkelijk? Leer hoe je dat kunt meten.
 • Werven via je netwerk. Naast de traditionele kanalen kun je goed werven via je netwerk. Supereffectief en kostenefficiënt om te doen, dus richt je dat in?
 • Scorecards voor duidelijkheid. Een scorecard schept duidelijkheid wie je wilt werven. Tijdens deze workshop leer je alle ‘ins en outs’ en maak je zelf scorecards.
 • Telefonisch kandidaten screenen. Een belangrijke eerste stap is een telefoongesprek met een aantal kandidaten. Hoe voer je zo’n gesprek en wie laat je doorgaan en wie vallen af?
 • Beoordelen kandidaten op de juiste competenties. Over competenties kun je uren praten. Maar dat wil je natuurlijk niet. Hoe kom je er in een gesprek van een uur achter of de kandidaat de juiste competenties heeft? Je krijgt handvatten en voorbeeldvragen.
 • Het voeren van het ‘deep dive’ interview. Een intensief gesprek dat je met twee personen voert en waarmee je werkelijk op elk aspect van de kandidaat ingaat. Het kost wat tijd, maar dan heb je ook wel echt duidelijkheid!
 • Onboarden en coachen van nieuwe medewerkers. Nadat de kandidaat geworven is, gaan we vaak snel weer over tot de orde van de dag. Maar hoe werk je een nieuwe medewerker nu goed in?

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor ondernemers, directeuren, MT-leden en HR-adviseurs voor ondernemende bedrijven met 10 of meer medewerkers.

Donderdag 12 september 2019
9.00
Opening
Blok 1
Het succes meten van je werving
Blok 2
Werven via je netwerk
Blok 3
Scorecards voor duidelijkheid
Blok 4
Telefonisch kandidaten screenen
Blok 5
Beoordelen kandidaten op de juiste competenties
Blok 6
Onboarden en coachen van nieuwe medewerkers
Blok 7
Het voeren van het grote gestructureerde interview
17.00
Einde

Omgeving Amsterdam
De exacte locatie maken we nog bekend, het is in de omgeving Amsterdam en goed bereikbaar per auto en OV.
Amsterdam, Noord-Holland

Organisator
Scale Up Company
Logo ScaleUp Company

Resultaat:

 • Goede praktische kennis van Topgrading.
 • Een gestructureerd wervings- en selectieproces, dat schaalbaar en betrouwbaar is (en stopt met ‘feel good’ werven)
 • Goede eerste versies van documenten, zoals de scorecard.
 • Praktische oefeningen waarmee je het gelijk in je eigen praktijk brengt.
 • Leren van elkaar. Talloze praktische tips hoe Topgrading in de praktijk werkt en wat de valkuilen zijn waar je voor op moet passen. We hebben twee sprekers die hun ervaringen delen met het invoeren van Topgrading in hun bedrijf.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.