, , , ,

Topgrading workshop: zo werf je de beste mensen

Sneller groeien door de beste mensen op de juiste plek

Tijdens de Topgrading workshop leer je de best mogelijke medewerkers vinden voor je bedrijf. Trainer Pieter van Osch spreekt over het proces van vacatures uitzetten tot en met het inwerken van je nieuwe kracht.

Wanneer?
21 november 2018

Waar?
Locatie nog niet bekend

Prijs?

575,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Topgrading workshop: zo werf je de beste mensen

Wil je sneller groeien door de goede mensen op de goede plek? Wil je de beste mensen succesvol werven en inwerken? Topgrading is een gestructureerd proces om medewerkers te werven, te selecteren en te ontwikkelen. Met als doel dat je de beste medewerkers hebt (de top 10% voor wat je betaalt). Want alleen dan kun je moeiteloos en zonder gedoe groeien.

Topgrading methode

Met de Topgrading workshop leer je de basisprincipes van Topgrading en doe je oefeningen om het gelijk in praktijk te brengen. Deze workshop biedt je een methodiek en een schat aan ervaringen praktische acties om direct de volgende dag in je bedrijf toe te passen.

De Topgrading workshop is bedoeld voor ondernemers, directeuren, MT-leden en HR-adviseurs voor ondernemende bedrijven met 10 of meer medewerkers.

Woensdag 21 november 2018
9.00
Opening
Blok 1
Het succes meten van je werving. Hoe goed doe je de werving nu werkelijk? Leer hoe je dat kunt meten.
Blok 2
Werven via je netwerk. Naast de traditionele kanalen kun je goed werven via je netwerk. Supereffectief en kostenefficiënt om te doen, dus richt je dat in?
Blok 3
Scorecards voor duidelijkheid. Een scorecard schept duidelijkheid wie je wilt werven. Tijdens deze workshop leer je alle ‘ins en outs’ en maak je zelf scorecards.
Blok 4
Telefonisch kandidaten screenen. Een belangrijke eerste stap is een telefoongesprek met een aantal kandidaten. Hoe voer je zo’n gesprek en wie laat je doorgaan en wie vallen af?
Blok 5
Beoordelen kandidaten op de juiste competenties. Over competenties kun je uren praten. Maar dat wil je natuurlijk niet. Hoe kom je er in een gesprek van een uur achter of de kandidaat de juiste competenties heeft? Je krijgt handvatten en voorbeeldvragen.
Blok 6
Onboarden en coachen van nieuwe medewerkers. Nadat de kandidaat geworven is, gaan we vaak snel weer over tot de orde van de dag. Maar hoe werk je een nieuwe medewerker nu goed in?
Blok 7
Het voeren van het grote gestructureerde interview. Een intensief gesprek dat je met twee personen voert en waarmee je werkelijk op elk aspect van de kandidaat ingaat. Het kost wat tijd, maar dan heb je ook wel echt duidelijkheid!
17.00
Einde

Locatie nog niet bekend
De locatie is in Midden-Nederland, waar wordt nog bekend gemaakt.
Midden-Nederland, Noord-Holland

Organisator
Scale Up Company
Logo ScaleUp Company
  • Goede praktische kennis van Topgrading.
  • Een gestructureerd wervings- en selectieproces, dat schaalbaar en betrouwbaar is (en stopt met ‘feel good’ werven)
  • Goede eerste versies van documenten, zoals de scorecard.
  • Praktische oefeningen waarmee je het gelijk in je eigen praktijk brengt.
  • Leren van elkaar. Talloze praktische tips hoe Topgrading in de praktijk werkt en wat de valkuilen zijn waar je voor op moet passen. We hebben twee sprekers die hun ervaringen delen met het invoeren van Topgrading in hun bedrijf.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Marloes van As

Opleidingsadviseur

06 - 13 96 34 08 of 020 - 26 20 700