, , , , , , ,

Seminar: Quick wins voor jezelf én je team

Zorg voor meer focus, minder stress, meer effectiviteit

Ben je op zoek naar manieren om (nog) meer uit jezelf te halen? Om te zorgen voor meer focus en balans in je leven en je werk? De sleutels te hebben om met meer plezier en effectiviteit samen te werken? Kortom, het maximale potentieel te bereiken, met jezelf én met jouw team?

Uitverkocht
Wanneer?
14 juni 2019

Waar?
Burgers' Zoo

Uitverkocht

Seminar: Quick wins voor jezelf én je team

Ben je op zoek naar manieren om (nog) meer uit jezelf te halen? Om te zorgen voor meer focus en balans in je leven en je werk? De sleutels te hebben om met meer plezier en effectiviteit samen te werken? Kortom, het maximale potentieel te bereiken, met jezelf én met jouw team?

Op 14 juni wordt in de mooie omgeving van Burgers’ Zoo in Arnhem een hele dag over deze actuele en concrete onderwerpen georganiseerd. Voor leidinggevenden, teamleden en -coaches die op zoek zijn naar de quick wins voor meer succes voor zichzelf, de organisatie en/of het team waarin zij werken.

Deze topsprekers gaan met jou aan de slag:

Thijs Launspach – Fokking druk: beter omgaan met stress in je werk
Gytha Heins – Aanspreken? Gewoon doen!
Wouter de Jong – Mindgym: Sportschool voor je geest
Rini van Solingen – Meer bereiken met wendbare teams
Marc Lammers – Hoe krijg je jezelf en je team in flow?
Kom ook naar deze energieke dag vol handige quick wins, praktische tips, bruikbare methodieken en zet jezelf en je team weer helemaal op scherp!

Neem collega’s mee met korting

Kom samen met je collega’s naar het event en profiteer van groepskorting. Let op: de korting geldt alleen bij gelijktijdige aanmelding van 5 of meer personen van dezelfde organisatie.

* 5 of meer deelnemers: €445,- per persoon
* 10 of meer deelnemers: €395,- per persoon

Vrijdag 14 juni 2019
09:30 - 10:00
Koffie en registratie
10:00 - 10:15
Opening
10:15 - 11:15
Fokking druk – Thijs Launspach
11:15 - 12:15
Aanspreken? Gewoon doen! – Gytha Heins
12:15 - 13:00
Netwerklunch
13:00 - 14:00
Sportschool voor je geest – Wouter de Jong
14:00 - 15:00
Meer bereiken met wendbare teams – Rini van Solingen
15:00 - 15:30
Korte netwerkbreak
15:30 - 16:30
Hoe krijg je jezelf en je team in flow? – Marc Lammers
16:30
Afsluiting en netwerkborrel

Burgers' Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem, Gelderland

Organisator
Managementboek
managementboek logo2

Programma

09.30 – Koffie en registratie

 

10.00 uur – Opening

10.15 uur Fokking druk – Thijs Launspach

Stress is onvermijdelijk, maar druk zijn – dat is een keuze. Er wordt dan ook steeds meer van ons verwacht dat we goed met stress kunnen omgaan. Maar hoe blijf je in een druk leven toch goed voor jezelf zorgen, ook in een kantooromgeving? En hoe kun jij je team bijstaan om hun werk in rust en met focus te laten uitvoeren? Thijs Launspach legt uit hoe jij je rust houdt in drukke tijden (en hoe je hier als leidinggevende en coach aan bij kunt dragen).

 

11.15 uur Aanspreken? Gewoon doen! – Gytha Heins

We willen allemaal dat onze collega’s hun afspraken met ons nakomen, dat we kort en krachtig vergaderen (zonder dat anderen op hun mobiel de mail bijwerken), dat er direct gecommuniceerd wordt (dus geen geroddel) en dat iedereen eerlijk zegt wat hij vindt en doet wat-ie zegt. We denken dat het creëren van een aanspreekcultuur de oplossing is en hopen dat al die anderen hun gedrag veranderen. Maar per saldo verandert er niets en wordt gedrag waar we allemaal een hekel aan hebben op de werkvloer gewoon getolereerd. Inmiddels functioneert tachtig procent van de teams niet goed door een gebrek aan onderling aanspreken. Hoe komt het toch dat we onze mond er van vol hebben, maar het vrijwel niet doen? En vooral hoe lossen we het op? Gytha Heins  deelt in deze interactieve lezing en een aantal praktische oplossingen die wél werken.

 

12.15 uur Netwerklunch

13.00 uur Sportschool voor je geest – Wouter de Jong

Wouter de Jong transformeert je bedrijf om tot zijn sportschool voor de geest en traint je brein. Hoe zorg je voor meer veerkracht? Hoe blijf je wendbaar en flexibel? Hoe train je je aandachtspier en zorg je voor een betere concentratie en focus? Hoe hoe je je positieve emoties langer vast en leer je omgaan met tegenslagen? Deze sessie is een proteïne shake voor je hersenen voor meer effectiviteit en plezier in je werk!

 

14.00 uur Meer bereiken met wendbare teams – Rini van Solingen

Steeds meer organisaties stappen omwille van meer effectiviteit, snelheid en wendbaarheid over op zelfsturende, agile teams. Rini van Solingen vertelt hoe je als leidinggevende en als teamlid samen kunt bouwen aan een cultuur van continu leren, experimenteren, verbeteren en echte waarde bieden aan de klant. Een organisatie waarin zowel plezier als het resultaat hoog in het vaandel staan.

 

15.00 uur Korte netwerkbreak

15.30 uur Hoe krijg je jezelf en je team in flow? – Marc Lammers

Iedereen herkent het gevoel van flow. Dat voelt goed en het leidt tot onvermoede prestaties. Zo’n flow is volgens voormalig hockey topcoach Marc Lammers maakbaar. Je kunt een team of een organisatie in een flow brengen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je dat jezelf en het team in die flow terecht komt? Hoe behaal je samen een topprestatie, die je vooraf niet voor mogelijk had gehouden?

 

16.30 uur Afsluiting en netwerkborrel

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.