, , , ,

Masterclass: Mentale Veerkracht

Drie Belgische toppers over het brein in nieuwe tijden

Investeren in je mentale veerkracht is dé gamechanger van deze eeuw. Hoe groter je mentale veerkracht, hoe beter je beschermd bent tegen druk, chronische stress, burnout en andere problemen. Deze 2-daagse masterclass met Elke, Anneleen en Toon voorkomt en geneest.

Wanneer?
Star 3 november 2020

Waar?
Bar Beton Rijnsweerd

Prijs?

995,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Masterclass: Mentale Veerkracht

We leven in een vluchtige, onzekere en complexe  maatschappij. Het tempo ligt hoog en de hoeveelheid informatie die op je afkomt is gigantisch. De werk/ prive balans is een illusie. Maar wij geloven niet in ‘slachtofferschap’. Druk? Je bent er zélf bij! De vraag is wat je doet als time management en harder werken niet meer helpen…

Zelfbewustzijn, zelfbeheersing, aandacht en optimisme: de vier hefbomen voor succes

Deze masterclass met Elke, Anneleen en Toon voorkomt, geneest en geeft het antwoord. Je leert hoe zelfcontrole en doorzettingsvermogen je hele leven kunnen bepalen en hoe dat werkt. Je leer hoe je je bewustzijn zowel bewust als onbewust voor je kan laten werken. Waarom focus zo moeilijk is vol te houden en wat je daar aan kan doen. En je leert hoe optimisme je niet alleen gelukkiger, maar ook succesvoller maakt. En hoe je deze eigenschap kunt trainen.

Je krijgt antwoord op de volgende vragen:

  • Waarom is de werk/ prive balans een illusie?
  • Hoe zeg je makkelijker “nee” tegen van alles en nog wat?
  • Hoe versterk je je mentale veerkracht en hoe vermijd je burnout?
  • Hoe investeer je in bewuster bewustzijn?
  • Hoe creëer je flow en bevlogenheid?
  • Hoe maak je je organisatie veerkrachtiger?
  • Wat is de oplossing tegen een klaagcultuur?
  • Wat kan Epke zonderland ons leren?
  • Hoe werkt de 47% regel?
  • En we eindigen met 26 uitdagingen voor mensen met lef.

Na deze masterclass ben je niet meer druk, maar geef je bewust sturing aan je leven. En je neemt je collega’s daarin mee. Hoe mooi is dat? Veerkracht als gamechanger voor jezelf én je organisatie!

Zorgeloos inschrijven voor het najaar
Het is een onrustige tijd met veel onzekerheid voor iedereen. Bij deze collegereeks wordt hier rekening mee in de programmering en uitvoering. Je kunt je met een gerust hart inschrijven.Ingericht op de 1,5-meter samenleving
We gaan naar een 1,5-meter samenleving, zoals het er nu naar uitziet. Veiligheid staat voorop en de experts van het RIVM bepalen. Op dit moment wordt met de vaste locaties Bar Beton Rijnsweerd en VRIJ in Culemborg aan tekeningen en  plannen gewerkt. Zo kan je straks volledig 1,5-meter-proof worden gefaciliteerd in je leerreis.

Als het RIVM besluit dat er in het najaar niet bij elkaar mag worden gekomen, dan worden de programma’s verplaatst naar een later moment in het jaar of naar het voorjaar van 2021. Je neemt dan zonder extra kosten deel aan hetzelfde programma met dezelfde inhoud.

Flexibelere voorwaarden
Om de drempel om je aan te melden te verlagen hebben we onze annuleringsvoorwaarden versoepeld:
·         Je kunt je deelname gratis annuleren, tot een maand voor aanvang van meerdaagse programma’s en reeksen
·         Tot een week voor aanvang van een programma kun je zonder extra kosten omboeken naar een ander programma naar keuze, hier komen we altijd samen uit.

Dinsdag 3 november 2020
09:00 - 09:30
Ontvangst
09:30
Start
12:30
Lunch
18:00
Diner
Dinsdag 3 december 2019
09:00
Start
12:30
Lunch
16:30
Einde

Bar Beton Rijnsweerd
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht, Utrecht

Organisator
Focus Learning Journeys
Focus Learning Journeys

3 november 2020

Terwijl robots steeds meer van onze banen overnemen, buigt Elke zich gefascineerd over de vraag waarin de uniciteit van de mens schuilt. Over welke onvervangbare kwaliteiten beschikt het menselijk brein? Welke bijzondere kenmerken leveren ons een competitief voordeel op in vergelijking met onze digitale tegenhangers? En wat moeten organisaties doen om in deze tijden van digitalisering een koploper te zijn?

Docent: dr. Elke Geraerts
Tijd: 16:00 – 19:00

3 december 2020

Altijd online en bereikbaar zijn, multitasken, negatieve stress, slaapgebrek, open kantoren waar iedereen
elkaar kan horen. Ons denkende brein staat meer dan ooit onder druk, met grote gevolgen voor onze productiviteit, creativiteit en gezondheid.

Theo Compernolle schetst vijf breinboeien waardoor we onze hersenen in een verstikkende wurggreep houden, maar ook leert hij je hoe je je brein kunt ‘ontketenen’

Docent: prof. dr. Theo Compernolle
Tijd: 16:00 – 19:00

10 december 2020

Neuropsycholoog Michael Portzky neemt je mee op een reis door je brein en laat je zien wat chronische stress met je doet. Maar ook wat je kan doen om je veerkracht te verhogen en een burnout te voorkomen.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.