, , , ,

Avondseminar: 1 fan per dag

Als iedereen elke dag één klant belachelijk goed helpt, zijn de gevolgen niet te overzien

3

Hoe maak je van je bestaande klanten fans? En waarom is dat de meest succesvolle manier om jouw bedrijf te laten groeien? Dat leer je van Jos Burgers tijdens het avondseminar 1 fan per dag.

Wanneer?
23 januari 2018

Waar?
Philipsstraat 9 , Leusden

Prijs?

195,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Avondseminar: 1 fan per dag

Om je organisatie zo snel mogelijk te laten groeien is de beste methode om van bestaande klanten fans te maken. Overtref hun verwachtingen iedere keer, makkelijk gezegd maar moeilijk uit te voeren. Hoe je dat aanpakt leert Jos Burgers je tijdens het avondseminar 1 fan per dag.

Jos Burgers is de meest toonaangevende en succesvolle auteur op het gebied van klantgerichtheid in Nederland. Hij schreef tal van boeken, waarvan er al vier het meest succesvolle managementboek van het jaar waren. In zijn nieuwe boek, speciaal voor jou, legt hij de finesse uit van de klanten zo bedienen dat deze fans van je bedrijf worden. Dat boek is de basis van 1 fan per dag!

Waarom je fans moet maken van klanten

De avond begint met zes redenen waarom je fans moet maken van je klanten en twee wegen die je kunt bewandelen om dit ook te bewerkstelligen. Welke vaardigheden er in de gereedschapskist moeten zitten om dat voor elkaar te krijgen legt Jos Burgers daarna uit.

  • Hoe overdonder je klanten?
  • En op welke manier ga je om met klachten en complimenten als die voorbij komen?

Niet alleen jij als oprichter of manager moet bezig zijn met het motiveren van klanten maar iedere medewerker. Dat is de filosofie van Jos Burgers. Alleen mogen de medewerkers dat wel? En hoe kun je hen erbij helpen om die klanten de volgende stap te laten maken?

Beren op de weg

Als laatste onderdeel kijkt de spreker naar de beren op de weg: hoe ga je om met interne weerstand tegen de plannen? Op welke manier beloon je de mensen die de nieuwe plannen goed uitvoeren. En waarom je juist moet vragen naar de onderdelen die je het liefste zou negeren.

Dinsdag 23 januari 2018
Blok 1
Van klanten naar fans
Blok 2
De gereedschapskist
Blok 3
Elke medewerker, elke dag, één fan. Dat moet toch kunnen?
Blok 4
Laat je elke dag beter maken

Da Vinci Theater
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden , Utrecht

Organisator
Denk Producties
denk-producties

Marloes van As

Opleidingsadviseur

020 - 262 0700