, , ,

Winning in The Grey Zone

Het ongrijpbare gebied dat het succes van organisaties feitelijk bepaalt

Hoe komt het dat in veel organisaties mensen formeel dezelfde strategie en doelen nastreven, maar in de praktijk nauwelijks samenwerken of elkaar zelfs lijken te bevechten? Waarom presteren ogenschijnlijk identieke bedrijven – ondanks grote inzet en goede bedoelingen – zo verschillend?

Uitverkocht
Wanneer?
04/10/2016

Waar?
MediaPlaza (Jaarbeurs)

Uitverkocht

Winning in The Grey Zone

Op welke manier uw organisatie een gekozen strategie in uitvoering brengt bepaalt het succes of falen van de onderneming als geheel vaak in grotere mate dan de gekozen strategie. Tijdens deze masterclass wordt u uitgelegd hoe u ervoor kunt zorgen dat afgegeven marsorders ook op de juiste manier worden uitgevoerd. Hoe kleine beslissingen grote gevolgen kunnen hebben en hoe schijnbaar grote beslissingen juist nauwelijks impact in de praktijk hebben.

Eenmalige masterclass
Tijdens deze eenmalige masterclass neemt organisatie- en leiderschapsexpert Arnold Blits het publiek mee op een ontdekkingsreis. Via twee (fictieve) concurrerende bedrijven met aanvankelijk vergelijkbare mensen en middelen laat hij zien hoe het mogelijk is dat het ene bedrijf tot grote bloei komt, terwijl het andere bedrijf steeds meer stagneert en verkrampt.

College, workshop en theater
Via een mix van college, workshop en theater worden deelnemers actief betrokken. Het tweede deel van het programma bestaat zelfs volledig uit praktijkvragen van het publiek die Arnold Blits ter plekke op creatieve wijze zal beantwoorden. Het wordt een spannende masterclass vol controversiële inzichten en dwarsverbanden. Gelardeerd met de humor, diepgang en improvisatie die de kenners van Blits inmiddels verwachten.

NB: de voertaal tijdens deze masterclass is Engels.

Luister naar Arnold Blits’ interview bij New Business Radio:

Dinsdag 4 oktober 2016
15:30 - 16:00
Registratie en koffie
16:00 - 17:30
The battle in The Grey Zone
18:00 - 19:00
Live Cases & Questions
19:00 - 20:00
Walking dinner

MediaPlaza (Jaarbeurs)
Croeselaan 6a
3521 CA Utrecht, Utrecht

Organisator
Blitsgroep
blitsgroep_logo_kl

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.