, , ,

The fine art of leadership

Beïnvloed jezelf en anderen. En bereik je doelen.

14

Leiderschap is een kunst. Het is de kunst van gericht invloed uitoefenen op jezelf, je naasten en je omgeving. Het vraagt om toerusting, praktijkervaring en reflectie. In de tweedaagse masterclass ‘The Fine Art of Leadership’ word je door Gabriël Anthonio meegenomen langs verschillende werkvormen om je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap te vergroten.

Incl. hotel
Wanneer?
8 & 9 april 2020

Waar?
Hoorneboeg

Prijs?

1.995,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

The fine art of leadership

Leiderschap is een kunst. Het is de kunst van gericht invloed uitoefenen op jezelf, je naasten en je omgeving. Het vraagt om toerusting, praktijkervaring en reflectie.

In deze tweedaagse masterclass The Fine Art of Leadership word je door Gabriël Anthonio meegenomen langs verschillende werkvormen om je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap te vergroten.

De kunst van beïnvloeding

Leer anders te kijken naar leiderschap en vervolg je weg op een nieuwe manier. Anderen gaan waarnemen dat je zaken anders, effectiever aanpakt en daarmee vergroot je jouw invloed op je omgeving en op jezelf. Stap voor stap.

Deelnemers aan masterclasses van Gabriël Antonio waarderen zijn optredens met gemiddeld een dikke 9. En dat komt omdat er echt wat gebeurt tijdens zijn masterclasses.

Klassieke oudheid en moderne filosofie

In deze tweedaagse masterclass word je meegenomen langs schatten uit de klassieke oudheid en moderne filosofie. We staan stil bij leiderschapsdenkers als: Jim Collins, Victor Frankl en Nicolas Taleb.

Daarnaast laten we ons inspireren door klassieke filosofen als Plato, Aristoteles en Epictetus. Met korte inspiratievolle films en praktijkvoorbeelden worden er rijke levenslessen gedeeld. Uiteraard ga je als deelnemer zelf ook aan de slag met je eigen missie en visie en zul je ervaren welke kracht en invloed er uitgaat van story telling.

De masterclass is zo ingericht dat werkvormen en methoden makkelijk in je eigen werksituatie kunnen worden overgenomen.

Gabriël Anthonio is ondanks alle successen zelf ook een leerling van leiderschap gebleven. Hij deelt zijn kennis en ervaring graag met jou en anderen. Afhankelijk van het weer en gelegenheid neemt hij de deelnemers mee de lommerrijke bossen in voor een buitensessie.

Investeren

Je investeert € 1.995,- in een unieke tweedaagse ontmoeting met een rasechte verteller, die het verstand en bovenal het hart aanspreekt. Dus geen ‘kennisobisitas’ maar karaktervorming! De tweedaagse masterclass is inclusief overnachting op het Landgoed Woudschoten, inclusief lunch, diner, drankjes, boeken en certificaat van deelname.

Woensdag 8 april 2020
09:30 - 12:30
De principes van waardengedreven en duurzaam leiderschap (Bronnen: Plato & Aristoteles)
13:30 - 17:00
De principes van duurzame impact (Bronnen: Epictetus, Levinas & Habermas)
17:00 - 19:00
Borrel en diner
19:00 - 21:00
Story telling: The art of Leadership - De kracht van verhalen vertellen (Bronnen: Victor Frankl & Jim Collins)
Donderdag 9 april 2020
09:30 - 12:30
Principe: het leven praat terug! (Bronnen: Fluttert & Nassim Nicolas Taleb)
13:30 - 16:00
Principe van delen en vermenigvuldigen - The art of Leadership Certificaat
16:00
Afsluiting

Wat zeggen andere deelnemers

“The fine art of leadership heeft mij levenslessen gebracht die niet alleen professioneel, maar in ieder aspect van mijn leven zijn toe te passen. Gabriël heeft met zijn inspirerende kennis, persoonlijke ervaring en storytelling een helder inzicht gegeven in welke invloed ideeën, woorden en daden op jezelf en je omgeving kunnen hebben.”

Stathis Tseflidis, ABN AMRO

“De zoektocht naar invulling van mensgericht leiderschap begint met deze masterclass. Keep up the good work Focus Learning Journeys!”

Hans van Agteren (sr. adviseur assetmanagement), Gasunie

“Wil je graag meer weten over leiderschap in het algemeen en over persoonlijk leiderschap in het bijzonder? Houd je ervan om 'gevoed' te worden door met andere belangstellenden te sparren over deze thema's? Ben je nieuwsgierig naar de ideeen die Plato, Socrates en Aristoteles hadden over de drijfveren van mensen? Dan heb ik een advies voor je: schrijf je in voor de masterclass 'The fine art of leadership'. Door de zeer persoonlijke verhalen en de vakkundigheid van Gabriel Anthonio in combinatie met de perfecte organisatie van FLJ kijk ik terug op een masterclass die me nog lang zal heugen”

Grethil Post (Strategisch adviseur), Gemeente Amsterdam

“We zijn best trots op de reacties op deze masterclass. Dit programma is daadwerkelijk een steppingstone in de learning journey van vele mensen. Mocht je een oud-deelnemer willen spreken dan kunnen wij contact leggen.”

Focus Learning Journeys,

Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
1213 RE Hilversum, Noord-Holland

Organisator
Focus Learning Journeys
Focus Learning Journeys

Je investeert € 1.995,- in een unieke tweedaagse ontmoeting met een rasechte verteller, die het verstand en bovenal het hart aanspreekt. De tweedaagse masterclass is inclusief lunch, diner, drankjes, literatuur en deelname-certificaat.

Beste Business Events stuurt je naast de brochure 'Fine art of leadership', nog maximaal 2 berichten over het evenement 'Fine art of leadership'. Wil je deze berichten niet ontvangen, dan kan je je heel eenvoudig onderin de berichten afmelden. Klik hier voor meer informatie over onze privacyregels.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.

Meld je aan voor de nieuwsbrief