, , ,

The fine art of leadership – extra editie

Hoe oefen jij invloed uit op jezelf én anderen?

14

Leiderschap is een kunst. Het is de kunst van gericht invloed uitoefenen op jezelf, je naasten en je omgeving. Het vraagt om toerusting, praktijkervaring en reflectie. In de tweedaagse masterclass ‘The fine art of leadership’ word je door Gabriël Anthonio meegenomen langs verschillende werkvormen om je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap te vergroten.

Incl. hotel
Wanneer?
3 & 4 december 2020

Waar?
Landgoed Woudschoten

Prijs?

2.295,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

The fine art of leadership – extra editie

Leiderschap is een kunst. Het is de kunst van gericht invloed uitoefenen op jezelf, je naasten en je omgeving. Het vraagt om toerusting, praktijkervaring en reflectie.

In deze tweedaagse masterclass The fine art of leadership word je door Gabriël Anthonio meegenomen langs verschillende werkvormen om je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap te vergroten.

De kunst van beïnvloeding

Leer anders te kijken naar leiderschap en vervolg je weg op een nieuwe manier. Anderen gaan waarnemen dat je zaken anders, effectiever aanpakt en daarmee vergroot je jouw invloed op je omgeving en op jezelf. Stap voor stap.

Deelnemers aan masterclasses van Gabriël Antonio waarderen zijn optredens met gemiddeld een dikke 9. En dat komt omdat er echt wat gebeurt tijdens zijn masterclasses.

Klassieke oudheid en moderne filosofie

In deze tweedaagse masterclass word je meegenomen langs schatten uit de klassieke oudheid en moderne filosofie. We staan stil bij leiderschapsdenkers als: Jim Collins, Victor Frankl en Nicolas Taleb.

Daarnaast laten we ons inspireren door klassieke filosofen als Plato, Aristoteles en Epictetus. Met korte inspiratievolle films en praktijkvoorbeelden worden er rijke levenslessen gedeeld. Uiteraard ga je als deelnemer zelf ook aan de slag met je eigen missie en visie en zul je ervaren welke kracht en invloed er uitgaat van story telling.

De masterclass is zo ingericht dat werkvormen en methoden makkelijk in je eigen werksituatie kunnen worden overgenomen.

Gabriël Anthonio is ondanks alle successen zelf ook een leerling van leiderschap gebleven. Hij deelt zijn kennis en ervaring graag met jou en anderen. Afhankelijk van het weer en gelegenheid neemt hij de deelnemers mee de lommerrijke bossen in voor een buitensessie.

Investeren

Je investeert €2.295,- in een unieke tweedaagse ontmoeting met een rasechte verteller, die het verstand en bovenal het hart aanspreekt. Dus geen ‘kennisobisitas’ maar karaktervorming! De tweedaagse masterclass is inclusief overnachting op het Landgoed Woudschoten, inclusief lunch, diner, drankjes, boeken en certificaat van deelname. Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers.

Zorgeloos inschrijven voor het najaar
Het is een onrustige tijd met veel onzekerheid voor iedereen. Bij deze collegereeks wordt hier rekening mee in de programmering en uitvoering. Je kunt je met een gerust hart inschrijven.

Veiligheid staat voorop en de experts van het RIVM bepalen, dat is voor ons het uitgangspunt. We dragen zorg voor een veilige omgeving: onze vaste locaties Bar Beton Rijnsweerd en VRIJ in Culemborg kunnen je volledig 1,5-meter-proof faciliteren in je leerreis. Zo heeft Bar Beton bijvoorbeeld een prachtige grote zaal van 260m2, hoge plafonds en een restaurant van 500m2, waar we iedereen op gepaste afstand kunnen ontvangen.

Als het RIVM besluit dat er in het najaar niet bij elkaar mag worden gekomen, dan worden de programma’s verplaatst naar een later moment in het jaar of naar het voorjaar van 2021. Je neemt dan zonder extra kosten deel aan hetzelfde programma met dezelfde inhoud.

Donderdag 3 december 2020
09:30 - 12:30
De principes van waardengedreven en duurzaam leiderschap (Bronnen: Plato & Aristoteles)
13:30 - 17:00
De principes van duurzame impact (Bronnen: Epictetus, Levinas & Habermas)
17:00 - 19:00
Borrel en diner
19:00 - 21:00
Story telling: The art of Leadership - De kracht van verhalen vertellen (Bronnen: Victor Frankl & Jim Collins)
Vrijdag 4 december 2020
09:30 - 12:30
Principe: het leven praat terug! (Bronnen: Fluttert & Nassim Nicolas Taleb)
13:30 - 16:00
Principe van delen en vermenigvuldigen - The art of Leadership Certificaat
16:00
Afsluiting

Wat zeggen andere deelnemers

“The fine art of leadership heeft mij levenslessen gebracht die niet alleen professioneel, maar in ieder aspect van mijn leven zijn toe te passen. Gabriël heeft met zijn inspirerende kennis, persoonlijke ervaring en storytelling een helder inzicht gegeven in welke invloed ideeën, woorden en daden op jezelf en je omgeving kunnen hebben.”

Stathis Tseflidis, ABN AMRO

“De zoektocht naar invulling van mensgericht leiderschap begint met deze masterclass. Keep up the good work!”

Hans van Agteren (sr. adviseur assetmanagement), Gasunie

“Wil je graag meer weten over leiderschap in het algemeen en over persoonlijk leiderschap in het bijzonder? Houd je ervan om 'gevoed' te worden door met andere belangstellenden te sparren over deze thema's? Ben je nieuwsgierig naar de ideeën die Plato, Socrates en Aristoteles hadden over de drijfveren van mensen? Dan heb ik een advies voor je: schrijf je in voor de masterclass 'The fine art of leadership'. Door de zeer persoonlijke verhalen en de vakkundigheid van Gabriël Anthonio in combinatie met de perfecte organisatie van FLJ kijk ik terug op een masterclass die me nog lang zal heugen.”

Grethil Post (Strategisch adviseur), Gemeente Amsterdam

“Deze masterclass was geniaal! Een mooie combinatie van theorie en verhalen maakte duidelijk hoe wij aan het leven zin kunnen geven en hoe we ons leiderschap hierbij kunnen inzetten.”

Sharon Mohaboe, Prowinko B.V.

“Masterclass met een geweldig inspirerend mens met prachtige verhalen van mens tot mens. Herkenbaar en toepasbaar in mijn dagelijks werk en leven. Alles is raak!”

Kees Gordijn, CFO Capabel

“Je wordt hier geraakt door de mooie verhalen en wil het liefst alles onthouden en toepassen. Ik ga nu alles stap voor stap toepassen”

Angela Jansen, Rabobank

“Ik startte hier met de verwachting om inspiratie te vinden. En ik kreeg veel meer dan dat. Ook ontroering, herkenning, uitwisseling, spiegeling, mooie gesprekken en een zeer bevlogen docent. Ik heb genoten! De vorm en inhoud was zo afgestemd dat ik alles kon absorberen en er helemaal bij bleef.”

Nel Vogel, Gemeente Den Haag

“Ik vond de masterclass verassend praktijkgericht. Ik heb inspiratie opgedaan én geleerd en daar kwam ik voor”

Mario van de Vorstenbosch, Binck

Landgoed Woudschoten
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist, Utrecht

Organisator
Focus Learning Journeys
Focus Learning Journeys

Je investeert € 2.295,- in een unieke tweedaagse ontmoeting met een rasechte verteller, die het verstand en bovenal het hart aanspreekt. De tweedaagse masterclass is inclusief lunch, diner, drankjes, literatuur en deelname-certificaat.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.