, , ,

ScaleUp Summit 2019 met Verne Harnish

Versnel je groei in 2020 met ’s werelds meest gebruikte groeimethodiek

Dit unieke evenement met Verne Harnish is het uitstekende startpunt voor versnelling van jouw bedrijfsgroei. Want waardevolle ideeën verdienen een uitstekende uitvoering.

Wanneer?
19 november 2019

Waar?
Studio21

Prijs?

695,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

ScaleUp Summit 2019 met Verne Harnish

Na het grote succes van vorig jaar haalt ScaleUp Company Verne Harnish dit jaar weer naar Nederland. Hij spreekt op de ScaleUp Summit 2019, waar ook Mark Levy (Airbnb), Ineke Kooistra (Young Capital) en Patrick Kerssemakers (FonQ) zullen spreken.

Echte groei komt van binnenuit. De beste ondernemers zijn intrinsiek gedreven. Dat leer je deels met de juiste tooling… Een groeicultuur, groeigewoonten en de juiste mindset overdragen aan een team? Daarmee pak je kansen en ben je de concurrentie een stap voor.

Versnel je groei in 2020 met ’s werelds meest gebruikte groeimethodiek.

Waarom nu?

  • Het is een werknemersmarkt. Talenten in jouw branche hebben de organisaties voor het uitkiezen. Hoe onderscheid jij jouw scaleup? Hoe word jij als werkgever aantrekkelijker?
  • Snelheid vereist een andere cultuur. De economie beweegt snel en bij veel scaleups is snelheid van sales en productontwikkeling belangrijk. Dit vereist een cultuur van autonomie én accountability. Kortom: een cultuur waarin je mensen met vol vertrouwen hun verantwoordelijkheid pakken. Tijdens de ScaleUp Summit leer je hoe je deze cultuur opbouwt.
  • Millennials willen twee dingen: duidelijkheid en vertrouwen. Dit vereist een heldere (en vooral ook zichtbare!) merk-, product- en medewerkersstrategie. Deze doelgroep werkt graag met een team wat vertrouwen geeft én uitstraalt.

Scale up-goeroe Verne Harnish

Groeigoeroe Verne Harnish is speciaal voor deze masterclass in Nederland en helpt je in één dag om je bedrijf sneller te laten groeien.

Het thema van dit jaar is mensen & cultuur, rondom drie vraagstukken:

  1. Hoe creëer ik een cultuur van accountability?
  2. Hoe ontwikkel ik de beste mensen?
  3. Hoe krijg ik mijn mensen mee met de missie en visie?

De summit start om 09:00 uur en eindigt om 17:15 uur. Daarna start een optionele netwerkborrel.

Aanbieding

Koop je 3 tickets of meer? Dan kom je automatisch op de gastenlijst terecht voor het Scale Up Summit Decompression Event in januari 2020. Meer informatie hier over volgt (per mail na aanmelding).

Studio21
Media Parkboulevard
1217 GP Hilversum, Noord-Holland

Organisator
Scale Up Company
Logo ScaleUp Company

De ScaleUp Summit 2019 is ideaal voor scaleup leiderschapsteams die in 2020 hun organisatie willen opschalen en graag hun cultuur en mensen naar een hoger niveau willen brengen. Als je met de Scaling Up methodiek als besturingssysteem gaat werken beweegt je organisatie van ad-hoc werken naar systematisch en voorspelbaar werken, met betrokken medewerkers die zich verantwoordelijk voelen voor het behalen van de juiste resultaten.

Zit jouw scaleup momenteel in een groeifase en heeft de organisatie behoefte aan meer focus, discipline en structuur? Dan is deze dag perfect voor jou en je leiderschaps team!

Wat is de investering?

  • De ScaleUp Summit kost € 695,- per persoon (excl. BTW).
  • Koop je 3 tickets of meer? Dan kom je automatisch op de gastenlijst terecht voor het Scale Up Summit Decompression Event in januari 2020. Meer informatie hier over volgt (per mail na aanmelding).

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.