Online programma: persoonlijk leiderschap

Hoe je moet doen om te bereiken wat je wilt, om te worden wat jij wilt zijn

Wie goed leiding wil geven moet eerst stevig naar zichzelf kijken. Dat is de gedachte achter de trainingen van Remco Claassen. Bij deze online masterclass leer je dus niet alleen over de fundamenten van goed leidinggeven maar is er ook veel aandacht voor zelfreflectie en persoonlijke leermomenten.

Wanneer?
Doorlopend

Prijs?

199,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Online programma: persoonlijk leiderschap

Wie goed leiding wil geven moet eerst stevig naar zichzelf kijken. Dat is de gedachte achter de trainingen van Remco Claassen. Bij deze  online masterclass leer je dus niet alleen over de fundamenten van goed leidinggeven maar is er ook veel aandacht voor zelfreflectie en persoonlijke leermomenten.

Toptrainer Remco Claassen is al jaren één van de best aangeschreven trainers van Nederland. Hij heeft een surplus aan kennis die hij op een interactieve en frisse manier met gevoel voor humor met u deelt.

Elephant road

De programma’s van deze serie, de Elephant Road, zijn opgebouwd uit zeven lessen, je hebt een jaar de tijd om deze te volgen. Je krijgt geen video óver de cursus van Remco Claassen maar een training van Claassen, aangevuld met  ondersteunende afbeeldingen zodat je de informatie optimaal tot je kunt nemen. Die tracks worden aangevuld met tests, checklists, opdrachten en een uitgebreide bibliotheek voor extra verdieping. Bij vragen kun je contact opnemen met de helpdesk.

 
Track 1
Vergroot je invloed
Track 2
Tem je wispelturige brein
Track 3
Slimmer veranderen
Track 4
Energiescan
Track 5
Alles wat jij wilt zijn in één zin
Track 6
Van woorden naar daden
Track 7
Vertrouwen winnen
Organisator
Denk Producties
denk-producties

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.

Meld je aan voor de nieuwsbrief