, , , ,

Online Professional Workshop – Leiderschap

Verken je ideaalbeelden, zwaktes, kracht en twijfels op het gebied van leiderschap

Hoe ontwikkelen we empathie om respectvolle, dynamische en effectieve relaties met medewerkers en teams op te bouwen? Dat leer je tijdens deze online training ‘Leiderschap’.

Online
Wanneer?
19 augustus 2020

Waar?
Online Workshop

Prijs?

195,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Online Professional Workshop – Leiderschap

Je houdt zielsveel van je werk. Elke ochtend spring je uit bed om aan de slag te gaan. Klanten eisen je op, collega’s willen jou in hun teams en leidinggevenden luisteren aandachtig naar je. En dan maak je promotie. Help! Niet langer kun je je onbekommerd storten op de inhoud. Collega’s komen naar je toe met hun problemen. Het management ziet in jou de toekomst van het bedrijf. En jij? Jij moet leiding geven.

In deze workshop:

  • Onderzoek je welke voorbeelden van goed leiderschap van toepassing zijn op jou
  • Verken je ideaalbeelden, zwaktes, kracht en twijfels op het gebied van leiderschap
  • Vernieuw je je denken over authentiek leiderschap
  • Verken je het soort authenticiteit waarmee je je team inspireert, loyaliteit kweekt en je anderen optimaal laat presteren vanuit zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen.

Online workshop

We bieden onze online workshops via Zoom aan. Zoom is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden tot interactie. Het is mogelijk om alle deelnemers via een video- en audioverbinding te zien en horen en tijdens opdrachten met een paar deelnemers te spreken in zogenaamde ‘break-out rooms’. Op deze manier kunnen we de waardevolle interactie die ter plaatse tijdens onze programma’s plaatsvindt ook online faciliteren. Er kunnen maximaal 20 personen meedoen aan deze workshop.

Om mee te doen hoef je geen account aan te maken bij Zoom, wel werkt Zoom het beste als je het programma download. Wanneer je een ticket besteld, ontvang je van ons per email een link om deel te nemen.

Praktische informatie

Tijd: 10:00 tot 12:30
Locatie: Online Zoom sessie

Over The School of Life voor Professionals

The School of Life combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar professionals en organisaties tegenaan lopen. In onze programma’s ligt er veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof, ervaren deelnemers direct het effect ervan.

Woensdag 19 augustus 2020
10:00 - 12:30
Workshop Leiderschap

Online Workshop
Dit is een online workshop en kan dus overal ter wereld gevolgd worden.
,

Organisator
The School of Life
s6gC8g52

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.