, , ,

Nooit meer te druk

Nieuwe technieken voor meer overzicht, meer focus en meer impact

6

Hoe kan je zorgen dat je het minder druk hebt en tegelijkertijd je productiviteit op peil houdt? Van 4 bestseller-auteurs Tony Crabbe, Margriet Sitskoorn, Jan van Setten en Wouter de Jong leer je nieuwe technieken voor meer overzicht, meer focus en meer impact.

Wanneer?
28 januari 2021

Waar?
Landgoed de Horst

Prijs?

995,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Nooit meer te druk

Onderzoek toont aan dat 60 procent van de werkenden het te druk heeft, kan nooit echt bijkomen en de tank weer aanvullen. Van bestsellerauteur Tony Crabbe leer je twee dingen:

  1. hoe je het minder druk hebt en
  2. hoe je tegelijkertijd je productiviteit op peil houdt.

Waarom heb je het altijd te druk?

Tony Crabbe begint het seminar Nooit meer te druk met de belangrijkste redenen waarom je het altijd te druk hebt en geeft aan hoe je om kunt gaan met deze ‘terroristen van ons drukke hoofd’.

Welke impact dit heeft op je eigen functioneren hoor je van neuropsycholoog Margriet Sitskoorn. Ook legt zij uit waarom het zo slecht is voor de werking van je hersenen om altijd maar druk te zijn en waarom dit je improductief maakt in je werk.

Oplossingen voor drukte

Het tweede blok staat in het teken van oplossingen voor de drukte. Hier ga je kijken naar nieuwe manieren om problemen die al langer bestaan op te lossen. Om de oplossingen voor je drukte in een kader te zetten is het derde blok in het leven geroepen. Je krijgt een praktische weg naar meer geluk en rust in jouw werk.

Hierna wordt de dag nog afgesloten door dagvoorzitter Jan van Setten die niet alleen kijkt naar de oplossingen van je eigen drukte maar ook naar het doorvertalen hiervan naar je collega’s en werknemers.

Dit seminar wordt gedeeltelijk in het Engels gegeven.

Zorgeloos inschrijven

Je kunt er van op aan dat je zorgeloos kunt inschrijven en deelnemen aan onze seminars. Onze annuleringsvoorwaarden zijn versoepeld om je maximaal de gelegenheid te geven om je inschrijving te heroverwegen of intrekken, zonder dat dit tot extra kosten leidt. Hieronder lees je wat dit inhoudt.

Versoepelde voorwaarden

  • Je kunt tot 1 week voor een seminar kosteloos annuleren of omboeken naar een ander seminar.
  • Vanaf 1 week voor het seminar kun je nog steeds gratis omboeken. Dit kan tot 17 uur op de dag voor het seminar. Je kunt omboeken naar een ander seminar naar keuze. Weet je nog niet welk seminar je kiest? Dan krijg je een tegoed van ons, zonder einddatum.
  • Mochten wij genoodzaakt zijn (of aanleiding zien om) om één van onze seminars te annuleren, dan prikken we altijd een nieuwe datum. En kun je dus later deelnemen. Zelfde programma, zelfde sprekers. Uiteraard zonder extra kosten. Mocht die nieuwe datum niet passen, dan mag je omboeken naar een ander seminar of krijg je je geld terug.
Donderdag 28 januari 2021
09:00 - 09:30
Ontvangst
Blok 1
Tony Crabbe ontwapent de belangrijkste terroristen van ons drukke hoofd. Hoe ontsnap je aan sociale druk? Hoe weersta je prikkels? Hoe krijg je échte focus? Waarom werkt tijdmanagement niet?
Wouter de Jong gaat aan de slag met onze mentale conditie. Hij laat zien welke mentale work-outs je kunt doen om met meer aandacht en focus te leven.
Blok 2
Margriet Sitskoorn geeft je een fascinerende rondleiding door je brein. Waarom is ‘druk’ zo improductief? Hoe gebruik je je hersenen optimaal? Welke zes stappen kun je zetten om alles uit je brein te halen?
Blok 3
Tony Crabbe laat zien dat minder productiviteit je juist succesvoller maakt. Druk zijn is niet cool. Je ontdekt nieuwe manieren om jezelf te onderscheiden en verbeteren. Je voelt meteen: dit werkt!
Wouter de Jong neemt je mee naar de sportschool, de 'mindgym'. Hij geeft je concrete tips voor meer rust en energie: de proteïneshakes voor je brein.
Blok 4
Tony Crabbe biedt je een praktische gids voor meer rust en geluk in een overvolle wereld. Slimme manieren om geluksmomentjes te creëren. En beter te balanceren tussen werk en alles daarbuiten.
Dagvoorzitter Jan van Setten sluit de dag in stijl af. Waar begin je en hoe pak je door? Hoe krijg je je collega’s mee vanaf morgen? Jan stippelt de route met je uit.
17:00
Netwerkborrel

Wat zeggen andere deelnemers

“Erg inspirerend seminar en het geeft mij het vertrouwen dat ik kan veranderen. Boeiend van begin tot eind.”

Anne-Marie van Eeten, Van Eeten Notarissen

“Het is in één woord: AF. Alles klopte aan deze inspirerende dag!”

Brenda Heppener, Vestia

“Erg actueel thema dezer dagen, absoluut een aanrader. Een seminar om iets mee te doen! Wordt vervolgd…”

Emile Boekel, Kloosterboer

“Gevarieerd top programma! Verhelderend, inspirerend en de eerste stap om het geheel anders te doen!”

Marlies Haag, Risk verzekeringen

Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen Driebergen, Utrecht

Organisator
DenkProducties
denk-producties

Resultaat

  • Tony Crabbe ontwapent de belangrijkste terroristen van ons drukke hoofd. Hoe ontsnap je aan sociale druk? Hoe weersta je continue prikkels? Hoe krijg je échte focus? Waarom werkt tijdmanagement niet?
  • Margriet Sitskoorn geeft je een fascinerende rondleiding door je brein. Hoe gebruik je dat optimaal? Waarom is ‘druk’ zo improductief? En hoe haal je alles uit je brein?
  • Tony Crabbe laat zien dat minder productiviteit je juist succesvoller maakt. Druk zijn is niet cool. Je ontdekt nieuwe manieren om jezelf te onderscheiden en verbeteren. Je voelt meteen: ‘Dit gaat écht werken!’
  • Tony Crabbe biedt je een praktische gids voor meer rust en geluk in een overvolle wereld. Slimme manieren om geluksmomentjes te creëren. En beter te balanceren tussen werk en alles daarbuiten.
  • Jan van Setten is dagvoorzitter. Hij sluit de dag in stijl af. Waar begin je en hoe pak je door? Hoe krijg je je collega’s mee vanaf morgen? Jan stippelt de route met je uit.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.