, ,

MBA in één dag

De beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen

7

Ontvang de beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen. Tijdens MBA in één dag krijg je tips, trucs en handreikingen van gerenommeerd managementspreker Ben Tiggelaar over alle aspecten van het management.

Uitverkocht
Wanneer?
23 maart 2018

Waar?
Beatrixtheater

Uitverkocht

MBA in één dag

In 8 uur tijd neemt gerenommeerd spreker Ben Tiggelaar je mee op een reis door 8 meter aan managementboeken. Zo maak je de stap van manager naar leider.

Het seminar ‘MBA in één dag 2018’ belicht alle aspecten van het management. Hoe zet je jouw strategie effectiever neer en voer je deze vervolgens uit? Op welke manier geef je leiding en wat kun je hieraan verbeteren. Ben Tiggelaar geeft je tips en adviezen die je de volgende dag al toe kunt passen op de werkvloer.

Programma MBA in één dag

Na de koffie begint MBA in één dag met ‘leiderschap: mensen boven zichzelf laten uitstijgen’. Hoe motiveer je jezelf en anderen? Hoe voorkom je de ‘waan van de dag’? Daarna ga je verder met een blik naar de opbouw van jouw organisatie. Wat kan of moet er zelfs veranderen en hoe geef je dit een goede invulling?

Als de organisatie goed staat kun je gaan kijken naar de strategie. Hoe zet je deze goed neer? En hoe creëer je relevante innovaties? Daarna ga je verder met de uitvoering. Waar begin je eigenlijk met deze veranderingen?

Gastspreker: Ken Blanchard

Tijdens ‘MBA in één dag’ geeft leiderschapsgoeroe Ken Blanchard een lezing, live vanuit de Verenigde Staten. Blanchard kreeg wereldwijde naamsbekendheid dankzij zijn boek The one minute manager. Daarvan zijn meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht.

Blanchard is een van de grondleggers van het zogeheten situationeel leiderschap, waarbij de manier waarop iemand leiding geeft afhankelijk is van de senioriteit van de medewerker waarmee de manager van doen heeft.

Hoeveel PE-uren te verdienen bij ‘MBA in één dag’?

Omdat het programma zo uitgebreid is en de kwaliteit zo hoog, zijn er voor dit programma maar liefst 7 PE-uren te verdienen.

Vrijdag 23 maart 2018
09:00 - 09:30
Ontvangst en koffie
Blok 1
Leiderschap: mensen boven zichzelf laten uitstijgen
Blok 2
Organisatie: een bedrijf creëren dat werkt
Blok 3
Strategie: een winnende koers uitzetten
Blok 4
Uitvoering: van woorden naar daden
Blok 5
Live vanuit de VS een college van leiderschapsdenker Ken Blanchard
17.15
Einde

Beatrixtheater
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht, Utrecht

Organisator
Denk Producties
denk-producties

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Marloes van As

Opleidingsadviseur

06 - 45 04 23 51