, , , ,

Jaarcongres: Psychologie en Leiderschap

Realiseer meer impact in jouw organisatie

Een team leiden, leiderschap tonen, een goede en inspirerende leider zijn. Het klinkt simpeler dan het is. Leiderschap van nu evolueert van ik naar wij. Het gaat om de relatie. Door meer inzicht te krijgen in het gedrag van je individuele collega’s, het team als geheel en jijzelf kun jij de kwaliteit van leiderschap vergroten.

Wanneer?
9 oktober 2019

Waar?
Burgers' Zoo

Prijs?

625,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Jaarcongres: Psychologie en Leiderschap

Een team leiden, leiderschap tonen, een goede en inspirerende leider zijn. Het klinkt simpeler dan het is. Leiderschap van nu evolueert van ik naar wij. Het gaat om de relatie. Door meer inzicht te krijgen in het gedrag van je individuele collega’s, het team als geheel en jijzelf kun jij de kwaliteit van leiderschap vergroten.

Vier topsprekers geven je o.l.v. Maarten Bouwhuis (dagvoorzitter, presentator BNR) nieuwe inzichten in de psychologie van leiderschap én handvatten om morgen mee aan de slag te gaan.

Laat je inspireren door deze spraakmakende experts

Corporate filosoof René ten Bos doorbreekt de illusie van resultaatgerichte leiders. Anje-Marijcke van Boxtel (coach van team Brunel) laat zien hoe je een omgeving creëert waarin iedereen kan floreren. Psychologe Pacelle van Goethem vertelt wat je kunt leren van Merkel, Obama & Churchill. Gabriël Anthonio, hoogleraar Leiderschap & Organisaties, spreekt vanuit z’n hart je morele kompas aan.

Woensdag 9 oktober 2019
09:00 - 09:30
Ontvangst en registratie met koffie en thee
09:30 - 09:45
Opening door dagvoorzitter - Maarten Bouwhuis
09:45 - 10:45
Resultaatgericht leiderschap? Vergeet het maar! - René ten Bos
Veel mensen denken dat leiderschap samenhangt met het boeken van resultaten. René ten Bos beweert dat dit een illusie is. Leiderschap is vooral een kwestie van esthetiek. Alles draait bij leiderschap om de gedachte dat het een relatie is. Wie het wil begrijpen, moet niet alleen naar de leider kijken, maar ook naar de volger.
10:45 - 11:15
Ochtendbreak
11:15 - 12:30
Is leiderschap besmettelijk? - Anje-Marijcke van Boxtel
Leiderschap, persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Duurzame ontwikkeling en verandering vraagt op alle niveaus een kompas om op te varen. Anje-Marijcke van Boxtel, organisatiepsycholoog en mental coach van Team Brunel in de Volvo Ocean race, daagt je uit om je eigen kompas te navigeren. Een onvergetelijk verhaal met prachtige beelden.
12:30 - 13:30
Netwerklunch
13:30 - 14:45
Tactieken van Merkel, Obama & Churchill: de psychologie van overtuigen - Pacelle van Goethem
Heb je altijd al willen weten wat mensen tot leiders maakt? Overtuigingsgoeroe Pacelle van Goethem heeft zich hier flink in verdiept en deelt al haar ins en outs. Ontdek hoe overtuigen werkt en wat overtuigende leiders doen. En vooral; wat jij kunt doen om meer impact te maken, hoe je je invloed kunt vergroten in meetings, presentaties en gesprekken en hoe je de groep of je team meekrijgt met jouw visie.
14:45 - 15:15
Korte netwerkbreak
15:15 - 16:30
Persoonlijk leiderschap: gebruik jouw moreel kompas en maak echt contact - Gabriël Anthonio
Als we iets willen bereiken en doelen willen realiseren kijken we meestal vooruit en soms ook achteruit. We vergeten vaak naar binnen te kijken, naar onze eigen innerlijke wereld en ons innerlijke kompas. Werken en leven vanuit ons persoonlijke kompas biedt een krachtige brandstof voor de verandermotor. Waarden bepalen de koers, het is de kunst die goed over te brengen op anderen.
16:30
Afsluiting door Maarten Bouwhuis en netwerkborrel

Burgers' Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem, Gelderland

Organisator
Managementboek
managementboek logo2

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712