, , ,

Interventietechnieken voor effectieve teams

Meer initiatief, meer creativiteit, meer ondernemerschap

6

Van Jeroen Busscher leer je om jouw team weer met enthousiasme en gevuld met creativiteit naar de werkvloer te komen. Leer denken in interventies en begrijpen waarom je gedrag aanpast door de context te veranderen.

Wanneer?
19 september 2017

Waar?
Kasteel Groeneveld

Prijs?

995,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Interventietechnieken voor effectieve teams

Merk je aan je team dat er weinig energie en enthousiasme meer inzit? Dat de vergaderingen zichzelf voortslepende marathonsessies worden waar geen resultaat uitkomt? Dan is het college interventietechnieken voor effectieve teams voor jou op maat gemaakt.

Van Jeroen Busscher leer je in een dag hoe je jouw mensen weer fluitend binnen laat lopen én met hetzelfde vrolijke deuntje weer naar huis laat gaan. Door je niet te focussen op het gedrag maar op de context eromheen verander je via een essentiële omweg hetzelfde gedrag. Je zult merken dat je mensen ineens mee willen in plaats van mee moeten veranderen.

Programma

De ochtend begint met de uitleg hoe je gedrag kunt sturen door de context aan te passen. Tijdens het tweede blok gaat Jeroen Busscher in op de vier knoppen waar je aan kunt draaien om de cultuur van jouw afdeling te veranderen. En het belang van niet een grote maar een hoop kleine duwtjes de goede kant op. Het laatste blok gaat in op het denken in interventies: waarom zijn die prikkels zo belangrijk en hoe voer je deze goed uit?

Deze masterclass is inclusief het boek ‘Pimp je afdeling!’ van Jeroen Busscher.

Dinsdag 19 september 2017
Blok 1
Context stuurt gedrag
Blok 2
- De cultuur van je afdeling veranderen: Hoe doe je dat?
Blok 3
Denken in interventies
Intermezzo
Micro-college creativiteit

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn, Utrecht

Organisator
Focus Learning Journeys
Logo Focus Conferences

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Marloes van As

Opleidingsadviseur

020 26 20 700