, , , ,

Het leiderschapsseminar

Een fundamenteel andere kijk op leiderschap

7

Leiderschap is dringend aan revisie toe. Er is grote behoefte aan waarden gedreven leiderschap. Leiderschap dat niet van bovenaf, maar van binnen-uit vorm krijgt. Leiderschapsexperts Remco Claassen en Gabriël Anthonio staan samen op één podium en geven je een fundamenteel nieuwe kijk op leiderschap.

Uitverkocht
Wanneer?
18 januari 2019

Waar?
Landgoed Woudschoten

Uitverkocht

Het leiderschapsseminar

De toenemende aandacht voor leiderschap is niet toevallig. Traditionele managementmethodieken zijn weliswaar niet zinloos geworden, maar geven onvoldoende antwoord op actuele vragen in de praktijk. Onze visie op leiderschap, organiseren, ondernemen en innoveren is sterk aan het veranderen. Er ontstaat een fundamenteel andere kijk op leiderschap. Persoonlijke kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend. De kernvraag is: hoe haal je excellente resultaten uit je passie en kernwaarden?

Hierbij is de kernvraag: hoe haal je excellente resultaten uit passie en kernwaarden? Remco Claassen en Gabriël Anthonio gaan tijdens dit leiderschapsseminar in op de veranderingen op het gebied van leiderschap.

Leiderschap is dringend aan revisie toe. Er is grote behoefte aan waardengedreven leiderschap. Leiderschap dat niet van bovenaf, maar van binnen-uit vorm krijgt. Waardengedreven leiderschap ontvouwt zich in het contact tussen mensen, niet in of vanuit systemen. De kern van waardengedreven leiderschap draait dus om de kwaliteit van leven zelf, waarbij excellente prestaties en betere resultaten hiervan de vrucht zijn.

De essentie achter leiderschap

Jouw ochtend begint met Prof.dr. Gabriël Anthonio die samen met jou ingaat op waardengedreven leiderschap en of er een standaardrecept voor succesvol leiderschap bestaat. Hierna neemt Remco Claassen het stokje over en spreekt over persoonlijk leiderschap, hoe je meer uit jouw werk haalt en hier tegelijkertijd meer plezier aan beleeft.

Na de lunch pakt Gabriël Anthonio het verhaal op en kijkt naar de manieren om mensen in beweging te laten komen. En hoe jij als manager ervoor zorgt dat de beweging die wordt ingezet jouw beweging is. Als afsluiting spreekt Remco Claassen over het belang van jou niet laten ‘fompen’ en hoe jij de lessen van deze dag in de praktijk toepast.

*Remco Claassen en Gabriël Anthonio worden door de deelnemers extreem hoog gewaardeerd (9+).

Vrijdag 18 januari 2019
09:00 - 09:30
Ontvangst en koffie
09:30 - 11:00
Waarden gedreven leiderschap – een uitnodigend perspectief door Gabriël Anthonio
11:00 - 11:30
Ochtendpauze
11:30 - 13:00
Vernieuwende, pragmatische inzichten in persoonlijk leiderschap - Leiderschap hoeft geen pijn te doen door Remco Claassen
13:00 - 14:00
Lunch
14:00 - 15:15
Wat zet leiders en mensen duurzaam in beweging? door Gabriël Anthonio
15:15 - 15:45
Middagpauze
15:45 - 17:00
Weet je wat er waarom moet gebeuren? Aan de slag! Door Remco Claassen
17:00
Borrel

Landgoed Woudschoten
Woudenbergseweg 54
3707 HX Zeist, Utrecht

Organisator
Focus Learning Journeys
Focus Learning Journeys

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.