, , , ,

Het leiderschapsseminar

Effectief en waarden gedreven leidinggeven

Twee leiderschapsexperts. Twee topsprekers. Twee uitersten. Nu samen op één podium! Je krijgt een geheel nieuwe kijk op leiderschap.

Wanneer?
19 december 2017

Waar?
Koetshuis de Haar

Prijs?

995,00 excl. btw

Je kunt maximaal 4 tickets bestellen. Klik hier om een groepsarrangement aan te vragen.

Het leiderschapsseminar

Leiderschap is dringend aan herziening toe. Leiderschap dat niet van bovenaf of onderaf, maar van binnenuit vorm krijgt. Het streven is om het organisaties en hun systemen weer ten dienste van de leefwereld, de mens zelf te stellen. Waardengedreven leiderschap ontvouwt zich in het contact tussen mensen, niet in of vanuit systemen. Persoonlijke kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend.

Hierbij is de kernvraag: hoe haal je excellente resultaten uit passie en kernwaarden? Toppers Remco Claassen en Gabriël Anthonio gaan tijdens dit leiderschapsseminar in op de veranderingen op het gebied van leiderschap.

De essentie achter leiderschap

Jouw ochtend begint met Prof.dr. Gabriël Anthonio die samen met jou ingaat op de essentie die achter leiderschap zit: de mensen en de drijfveren van de individuen. Hierna neemt Remco Claassen het stokje over en spreekt over persoonlijk leiderschap, hoe je meer uit jouw werk haalt en hier tegelijkertijd meer plezier aan beleeft.

Na de lunch pakt Gabriël Anthonio het verhaal op en kijkt naar de manieren om mensen in beweging te laten komen. En hoe jij als manager ervoor zorgt dat de beweging die wordt ingezet jouw beweging is. Als afsluiting spreekt Remco Claassen over het belang van jou niet laten ‘fompen’ en hoe jij de lessen van deze dag in de praktijk toepast.

*Remco Claassen en Gabriel Anthonio worden door de deelnemers extreem hoog gewaardeerd (9+).

Brochure downloaden?

Dinsdag 19 december 2017
09:00 - 09:30
Ontvangst en koffie
09:30 - 11:00
Waarden gedreven leiderschap – een uitnodigend perspectief door Gabriël Anthonio | Inclusief case: appeltaart in de TBS kliniek
11:30 - 13:00
Vernieuwende, pragmatische inzichten in persoonlijk leiderschap - Leiderschap hoeft geen pijn te doen door Remco Claassen
13:00 - 14:00
Netwerklunch
14:00 - 15:15
Wat zet leiders en mensen duurzaam in beweging? Door Gabriël Anthonio | Inclusief case: ruim 100 paarden in de zee
15:45 - 17:00
Weet je wat er waarom moet gebeuren? Aan de slag! Door Remco Claassen
17:00
Afsluiting seminar en borrel

Koetshuis de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Utrecht, Utrecht

Organisator
Focus Learning Journeys
Logo Focus Conferences

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Marloes van As

Opleidingsadviseur

06 - 45 04 23 51 of 020 - 26 20 700