, ,

De anti-klaag workshop

Herken de notoire klagers en pak ze aan

Een goede werksfeer is van groot belang om medewerkers gelukkig en effectief te krijgen. Tijdens deze workshop leer je omgaan met de mensen die altijd negatief zijn en bij iedere oplossing een nieuw probleem weten te vinden: de klagers.

Uitverkocht
Wanneer?
4 oktober 2018

Waar?
Van der Valk

Uitverkocht

De anti-klaag workshop

Een afdeling of bedrijf aansturen bestaat uit meer dan je medewerkers zeggen wat ze moeten doen en controleren of ze hun werkzaamheden goed uitvoeren. Een goede werksfeer is van groot belang om medewerkers gelukkig en effectief te krijgen. Tijdens deze workshop leer je omgaan met de mensen die altijd negatief zijn: de klagers.

Eerste hulp bij zeuren en zaniken

Trainer Bart Flos schreef het succesvolle management boek: “Eerste hulp bij zeuren en zaniken”. Op basis van die gedachte is de training gemaakt. De dag begint met het wat, waarom en hoe van klagen: waarom doen we het en wat is het gevaar ervan? Hoe je omgaat met die immer zuchtende en steunende persoon leer je tijdens het tweede blok: de kracht van het anti-klagen.

Nadat je in de ochtend hebt geleerd om te reageren op de huidige situatie leer je in de middag om te voorkomen dat de klagers weer terug komen. Op welke manier kun je communiceren met je medewerkers zodat zij positief zijn en blijven? Welke manieren van samenwerken zijn er en hoe kun je die gebruiken om een positieve sfeer op de afdeling te krijgen?

Gratis het boek

Deelnemers aan deze training krijgen gratis het boek ‘De Anti-Klaag Workshop’ van trainer Bart Flos.

Donderdag 4 oktober 2018
08:30 - 09:00
Ontvangst, registratie en koffie
Blok 1
Het wat, waarom en hoe van klagen: ogen en oren open
Blok 2
De kracht van het anti-klagen: zien, begrijpen en doen
Blok 3
De kunst van het samenwerken: over leiderschap, leiden en lijden
Blok 4
Het probleemoplossend vermogen: echte actie!
17:00
Afsluiting

Van der Valk
Winthontlaan 4-6
3526KV Utrecht, Utrecht

Organisator
AFBD
AFDBlogo

Beste Business Events stuurt je naast de brochure 'Anti-klaag workshop', nog maximaal 6 berichten over het evenement 'Anti-klaag workshop'. Wil je deze berichten niet ontvangen, dan kan je je heel eenvoudig onderin de berichten afmelden. Klik hier voor meer informatie over onze privacyregels.

Kan ik je ergens mee van dienst zijn?

Heb je een vraag?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:

020 - 26 20 712

Wil je een overzicht van de beste evenementen?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Beste Business Events.