, , , , ,

Masterclass effectief en efficiënt werken

Leren snellezen, beter focussen en 30% productiever werken met de UseClark-methode

Wil je vandaag nog beginnen met je concentratie te verbeteren en je arbeidsproductiviteit te verhogen? Kom dan naar de masterclass effectief en efficiënt werken met Mark Tigchelaar en David Allen.

6 april 2017 - 2 november 2017
Amsterdam
995,00 excl. btw
74
Dagen
10
Uren
6
Minuten

Evenement informatie

Masterclass effectief en efficiënt werken

We kennen het allemaal: terwijl je aan het lezen bent, dwalen je gedachten af en halverwege de bladzijde heb je geen idee wat je zojuist gelezen hebt. Je bent niet de enige! We lezen te langzaam om de enorme hoeveelheid informatie die op ons afkomt te kunnen verwerken. Hierdoor lezen we teksten alleen nog scannend of maar half.

Digitaal lezen en werken verlaagt onze productiviteit nog verder. Per definitie missen we dan informatie. Ook zijn we slecht in het onthouden: binnen een dag vergeten we 70% van de informatie. Wat voor effect heeft dat op de beslissingen die wij nemen?

Programma

Tijdens het ochtendprogramma spreekt Mark Tigchelaar over de 6 informatielekken en hoe deze op te lossen. Door deze techniek toe te passen zul je merken dat je beter wordt in het opnemen van informatie.

Daarna spreken Mark Tigchelaar en David Allen over de laser focus, hoe verhoog je de concentratie én kun je deze langer vasthouden? Het blok memory master dat als derde op het programma staat gaat over het verbeteren van uw geheugen. Zo leert de spreker je bijvoorbeeld hoe je geen namen en gezichten meer vergeet.

Live aanwezig: Gastspreker David Allen

David Allen is de bedenker van Getting Things Done en wordt wereldwijd gezien als één van de belangrijkste management consultants van dit moment. Allen is fan van de UseClark-methode en gastspreker waar hij zal spreken over zijn ervaringen om je productiviteit te verhogen.

Masterclass Glashelder Werken wordt gehouden in Amsterdam. De definitieve locatie wordt spoedig bekend gemaakt.

Programma

 • Donderdag 6 april 2017
  09:00
  Inloop
  Blok 1
  Informatie opnemen: Hoe kun je sneller informatie opnemen en verwerken. In deze module gaan we je leessnelheid verdubbelen.
  Blok 2
  Laser focus: Leer hoe je je concentratie kunt verbeteren. In deze module behandelen we veelvoorkomende afleiders en hoe je deze kunt voorkomen.
  Blok 3
  Memory master: Ontdek diverse methodes om informatie langer en beter te onthouden. Je leert o.a. hoe je nooit meer namen en gezichten vergeet!
  17:00
  Afsluiting en borrel

Tickets

Prijs 995,00 excl. btw
Aantal
Datum Wissen

Nieuws

In 3 stappen sneller lezen

Door een training snellezen te volgen kun je boeken, artikelen en rapporten tot wel 15 keer sneller lezen. 3 tips...

Lees meer

Locatie & Route

Amsterdam

, NH

Organisator

useclark logo UseClark
Contactgegevens

Contactpersoon: Marloes van As
Telefoon: 06-45042351
E-mail: marloes.van.as@mtmediagroep.nl