Archief

23 april 2019
Uitverkocht

Onzichtbaar verhoren

Ontmasker de leugenaar door professionele verhoortechnieken van de CIA en FBI toe te passen. In deze training leer je de psychologie van de leugen en leugenstrategieën zodat je de echte waarheid leert kennen.

19 maart 2019
Uitverkocht

Workshop Customer Performance Indicatoren

Deze workshop bezorgt jou niet alleen inzicht in de cruciale CPI’s voor jouw organisatie, maar vooral hoe je deze CPI’s gebruikt als stuurinstrument. Aan de hand van concrete oefeningen en transparante cases leer je hoe je dit doet.

Start 29 jan. 2019

Collegereeks Business Development

In welke richting moet jouw organisatie precies bewegen en waar liggen de échte kansen in de markt? De collegereeks Business Development geeft inzicht in hoe je waarde creëert en nieuwe zakelijke kansen kunt realiseren.

1 jan 2019
Incompany

Workshop Authentiek leiderschap

Om een beter leider te worden moet je eerst te raden gaan bij jezelf: welke sterktes en zwaktes heb je en hoe kun je daarmee omgaan? Daarna kun je gaan kijken naar dezelfde punten bij de mensen om je heen. Dat leer je tijdens de incompany training Authentiek leiderschap aan de hand van het 'zeven schillen-model'.

8
18 december 2018

Seminar: Anders…

Je rol als leider verandert. Je beweegt van een leider die controle en sturing geeft, naar een leider die gezag kan delen en eigenaarschap bij anderen neerlegt. Nieuwe tijden vragen om andere leiders. Van deze leiders worden andere inzichten en competenties verwacht.

18 december 2018

Persoonlijk functioneren en onderhoud

Wat is de psychologie achter de manier waarop jezelf en je omgeving functioneert? Tijdens deze seminar leer je in te spelen op de persoonlijkheden van jouw medewerkers en ontdek je nieuwe manieren om effectiever te werken.

6
11 december 2018

Seminar: Teams (nog) beter maken

Ben je op zoek naar manieren om (nog) meer uit jouw eigen team te halen en het maximale potentieel met elkaar te bereiken? In dit seminar leer je van verschillende sprekers hoe je jouw team in een flow krijgt.

5
11 t/m 14 dec 2018
Inclusief hotel

De essentie van leiderschap

Wie goed leiding wil geven moet eerst stevig naar zichzelf kijken. Laat je inspireren door dé toptrainer van Nederland, Remco Claassen. Tijdens deze 3,5 daagse masterclass geeft hij verhelderende en vaak confronterende inzichten op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

30
10 & 11 dec. 2018
Inclusief hotel

Finance & Accounting voor niet-financials

Tijdens deze 2-daagse masterclasses maak je je in kort tijdsbestek de belangrijkste financiële begrippen en beslissingsinstrumenten eigen.

4 & 5 december 2018
Uitverkocht

Workshop Dashboards in Excel

Leer op deze tweedaagse training onder leiding van Alain Pieters hoe je met Excel een boordtabel of management dashboard opbouwt, vormgeeft en invult.

4 december 2018

Training: ik weet dat je liegt

Hoe weet je zeker dat de persoon aan de andere kant van de tafel de waarheid spreekt? Tijdens de training 'Ik weet dat u liegt' krijg je dat te horen van Job Boersma.

Start 3 december 2018

Leidinggeven aan gedragsverandering

Stel je zit met je team, afdeling of organisatie in een veranderproces. Het moet anders, beter, sneller of flexibeler. Als leidinggevende weet je wat je wilt. Maar dan komt de vraag: hoe krijg je mensen mee? Leer tijdens deze 8 colleges hoe je leiding geeft aan gedragsverandering.