Archief

25 en 26 juni 2019

Nyenrode opleiding: Agile Management

Krijg inzichten en kennis over hoe jij jouw eigen organisatie succesvol kan transformeren naar een agile business organisatie. Je leert van de slimme aanpak van lean start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties.

Start 17 juni 2019
Uitverkocht

Vierdaagse masterclass persoonlijk leiderschap

Worden wie je bent, het klinkt zo gemakkelijk en tegelijkertijd roept het enorm veel vragen op. In deze masterclass ga je onder leiding van Roos Woltering en Anne van Weeghel kijken naar hoe jij jouw persoonlijk leiderschap (nog) beter vorm kunt geven.

10 mei 2019

Geraffineerd Onderhandelen (PwB)

Onderhandelen lastig? Niet met de inzichten van de beste onderhandelspecialist ter wereld. Daniel Shapiro is oprichter van het Harvard Negotiation Institute en top-onderhandelexpert bij de Verenigde Naties en het World Economic Forum.

6
23 april 2019
Uitverkocht

Onzichtbaar verhoren

Ontmasker de leugenaar door professionele verhoortechnieken van de CIA en FBI toe te passen. In deze training leer je de psychologie van de leugen en leugenstrategieën zodat je de echte waarheid leert kennen.

22 en 23 april

Crucial conversations

Deze tweedaagse training is gericht op het voeren van gesprekken, waarbij veel op het spel staat. Vaak lopen in die gesprekken de meningen uiteen, en emoties hoog op. En juist die gesprekken zijn cruciaal en bepalend voor de toekomst.

18 april 2019

MBA in één dag

Ontvang de beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen. Tijdens MBA in één dag krijg je tips, trucs en handreikingen van gerenommeerd managementspreker Ben Tiggelaar over alle aspecten van het management. Na twee uitverkochte edities op 16 en 17 april, is jouw laatste kans om erbij te zijn op 18 april!

7
13 april 2019

Masterclass: Social Selling vaardigheden & Killer content creëren

Carola Rodrigues neemt je mee op het gebied van Social Selling. Hoe werkt netwerken, leads genereren, social media gebruik en klankcontact? Daarnaast leer je hoe je aantrekkelijke, interessante content te creëren voor jouzelf en je organisatie.

12 april 2019

De kracht van framing

Framing is een retorische overtuigingstechniek, die werkt door een onderwerp emotioneel te laden. Framing wordt dan ook doelbewust en veelvuldig ingezet door beleidsmakers en politici. Hoe werkt framing en hoe kun je het zelf bewust toepassen wanneer je communiceert over beleid en business?

11 en 12 april 2019

Taking Care of Business Event

Je Engels is goed en functioneel, maar.... is het ook professioneel? Waarschijnlijk vertrouw je steeds weer op dezelfde woorden en uitdrukkingen. In deze tweedaagse cursus leer je van English coach Buffi Duberman nieuwe en professionele communicatiestrategieën in het Engels.

11 april 2019

Portfoliomanagement & Execution

Elk bedrijf staat voor de uitdaging om de juiste portfolio van producten aan te bieden. Het gaat om de balans tussen de toegevoegde waarde van jouw producten voor de doelgroep en de financiële waarde die de producten de organisatie opleveren.

11 april 2019

Nationale Overname Dag 2019

De Nationale Overname Dag 2019 is de plek om te leren over overnames en tegelijkertijd potentiële (ver)kopers te leren kennen. Met 200 deelnemers het grootste event voor bedrijfsovername in Nederland.

Start 13 juni 2019

Business Development & Leiderschap

Om te komen tot succesvolle veranderingen van jouw organisatieprocessen, is het belangrijk om de juiste kennis te hebben van Business Development, Leiderschap en Verandermanagement. Want zonder goede voorbereiding kan een ingezette verandering totaal verkeerd uitpakken.