Archief

Start 19 sept. 2019

Collegereeks Psychologie voor managers

Van stresskippen tot haantjesgedrag: hoe reageer je als manager op irrationeel gedrag van collega's. In tien colleges leer je van topsprekers gedrag te verklaren én te beïnvloeden.

34
23 april 2019
Uitverkocht

Onzichtbaar verhoren

Ontmasker de leugenaar door professionele verhoortechnieken van de CIA en FBI toe te passen. In deze training leer je de psychologie van de leugen en leugenstrategieën zodat je de echte waarheid leert kennen.

19 maart 2019
Uitverkocht

Workshop Customer Performance Indicatoren

Deze workshop bezorgt jou niet alleen inzicht in de cruciale CPI’s voor jouw organisatie, maar vooral hoe je deze CPI’s gebruikt als stuurinstrument. Aan de hand van concrete oefeningen en transparante cases leer je hoe je dit doet.

4 & 5 december 2018
Uitverkocht

Workshop Dashboards in Excel

Leer op deze tweedaagse training onder leiding van Alain Pieters hoe je met Excel een boordtabel of management dashboard opbouwt, vormgeeft en invult.

14 november 2018
Uitverkocht

Het innovatiedoolhof

Leer je innoverende producten effectiever in de markt te zetten van "het innovatiedoolhof" schrijver Gijs van Wulfen.

13 & 14 november 2018
Uitverkocht

Training: KPI’s die wel werken

Leer hoe je KPI’s opzet die samenwerking bevorderen, jouw klanten beter bedienen en waarbij je handvatten krijgt waarmee je écht kunt sturen en jouw ambities kunt realiseren.

5 & 19 november 2018
Uitverkocht

Blended Class: Agile Managen

Tijdens deze 'Blended Class' (een mix tussen twee masterclasses en een online programma) leer je van Mike Hoogveld hoe je je organisatie Agile kan laten werken en hoe je je medewerkers als een start-up kunt laten denken.

6
11 oktober 2018
Uitverkocht

Emerce eDay 2018

Emerce eDay is dé dag in het jaar waar ondernemers, futuristen en leiders samenkomen om te kijken naar de next big thing in e-business, marketing and media.

Start 30 oktober 2018
Uitverkocht

Opleiding New Product Development

Voel je de noodzaak voor je organisatie om mee te gaan in de opkomende globalisering, technologische ontwikkelingen en kortere productlevenscycli?

10 & 11 okt. 2018

The fine art of leadership

Het is de kunst van gericht invloed uitoefenen op jezelf, je naasten en je omgeving. Het vraagt om toerusting, praktijkervaring en reflectie. In de tweedaagse masterclass ‘The Fine Art of Leadership’ word je door Gabriël Anthonio meegenomen langs verschillende werkvormen om je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap te vergroten.

15
9 oktober 2018

Avondseminar: De 10 principes van agile-lean teamcoaching

Het is dé uitdaging van vandaag de dag: wendbaar worden. Als individu, als organisatie en als maatschappij. De sleutel daarvoor ligt bij samenwerking in toegewijde teams. Tijdens dit evenement leer je hoe teams beter én echt zelfsturend worden.

9 oktober 2018

Avondseminar Framing: toveren met taal

Op 9 oktober 2018 geeft topexpert Sarah Gagestein een avondseminar Framing. Framing is dé techniek om woorden extra kleefkracht te geven. Of je nou je invloed op je klant, je collega of je baas wilt vergroten: framing is de sleutel.