Archief

23 april 2019
Uitverkocht

Onzichtbaar verhoren

Ontmasker de leugenaar door professionele verhoortechnieken van de CIA en FBI toe te passen. In deze training leer je de psychologie van de leugen en leugenstrategieën zodat je de echte waarheid leert kennen.

19 maart 2019
Uitverkocht

Workshop Customer Performance Indicatoren

Deze workshop bezorgt jou niet alleen inzicht in de cruciale CPI’s voor jouw organisatie, maar vooral hoe je deze CPI’s gebruikt als stuurinstrument. Aan de hand van concrete oefeningen en transparante cases leer je hoe je dit doet.

4 & 5 december 2018
Uitverkocht

Workshop Dashboards in Excel

Leer op deze tweedaagse training onder leiding van Alain Pieters hoe je met Excel een boordtabel of management dashboard opbouwt, vormgeeft en invult.

14 november 2018
Uitverkocht

Het innovatiedoolhof

Leer je innoverende producten effectiever in de markt te zetten van "het innovatiedoolhof" schrijver Gijs van Wulfen.

13 & 14 november 2018
Uitverkocht

Training: KPI’s die wel werken

Leer hoe je KPI’s opzet die samenwerking bevorderen, jouw klanten beter bedienen en waarbij je handvatten krijgt waarmee je écht kunt sturen en jouw ambities kunt realiseren.

17 juli 2018
Uitverkocht

Gebruiksaanwijzing voor je brein

Altijd online en bereikbaar zijn, multitasken en negatieve stress. Ons denkende brein staat meer dan ooit onder druk met grote gevolgen voor onze productiviteit, creativiteit en gezondheid. Leer hoe je optimaal kunt presteren in een wereld vol afleiding.

28 juni 2018

Leer innovatief (concept)denken als Da Vinci

Leonardo's genialiteit was gebaseerd op vaardigheden die we onszelf kunnen trainen. Iedereen is ongekend creatief, alleen benutten we onze mogelijkheden vaak niet ten volle. Daarom hebben wij deze dag georganiseerd om jezelf te trainen in conceptdenken.

27 & 28 juni 2018

Superpromoter Academy

Waar word jij als manager of ondernemer enthousiast van? Aan de hand van de enthousiasme trilogie (Flame, Flow, Flood) legt trainer Rijn Vogelaar uit hoe je het enthousiasme bij je medewerkers naar boven kunt halen en over kunt brengen op de klant.

22 juni 2018

Summerclass: Van weerstand naar veranderbereidheid

Er is bijna altijd weerstand tegen verandering. Maar hoe buig je die weerstand samen om naar echte veranderbereidheid? Erwin Metselaar ontwikkelde hier voor een evidence based verandermethode. Deze DINAMO-methode is inmiddels uitgegroeid tot de Nr 1 veranderaanpak van Nederland.

20 juni 2018

Connect to many, engage individuals

Krijg inzichten in je sterke en zwakke punten als leider. Ontdek je onderliggende motivaties om te werken en te leven. Groei je organisatie met jouw unieke persoonlijkheid. Kom tot de kern van jezelf en voel de rust.