Archief

12 september 2019

Druk? Daar ben je zélf bij!

Tijdens deze masterclass leer je hoe zelfcontrole en doorzettingsvermogen je hele leven kunnen bepalen, hoe je je bewustzijn zowel bewust als onbewust kan inzetten, waarom focus zo moeilijk is om vol te houden en hoe optimisme je niet alleen gelukkiger, maar ook succesvoller maakt.

14
Meerdere data

Machine Learning workshop

Machine Learning is tegenwoordig een veelgehoorde term. En dat is niet voor niks: ontwikkelingen in de laatste tien jaar zorgen ervoor dat computers steeds meer taken kunnen overnemen die voorheen alleen door mensen gedaan konden worden. En dat kunnen ze nauwkeuriger, sneller en 24/7.

Meerdere data

Internet of Things workshop

Veel mensen kennen wel de term IoT; het feit dat niet alleen mensen, maar al onze apparaten verbonden zijn met het internet. Toch blijkt het vinden van toepassingen voor bedrijven lastig, terwijl de mogelijkheden groot zijn. Boek deze workshop als je best aan de slag wil met IoT, maar niet weet waar je moet beginnen.

Meerdere data

Aan de slag met Cyber Security

De wereld van cybersecurity is complex en als je de kenners moet geloven lijkt het soms wel dat je met alle (financiële) middelen nog steeds niet ‘cyber secure’ bent. Tijdens de workshop gaan we het security landschap verkennen en de risico’s in kaart brengen. Dat doen we op een niet technische manier en onder leiding van security specialisten.

11 juli 2019

Workshop Story Sprint

De Story Sprint is de snelste route naar een groeiend merk. Het is een workshop die jou helpt met het creëeren van een krachtig kernverhaal. Het transformeert jouw bedrijf in een visie-gedreven organisatie en een inspirerend merk. Ben jij klaar om impact te maken?

25 en 26 juni 2019
Uitverkocht

Nyenrode opleiding: Agile Management

Krijg inzichten en kennis over hoe jij jouw eigen organisatie succesvol kan transformeren naar een agile business organisatie. Je leert van de slimme aanpak van lean start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties.

Start 20 juni 2019

Agile Principles & Mindset

In deze unieke Agile training ga je naar de wortels van Agile en onderzoek je de onderliggende principes en waardes van Agile toepassingen, zoals Scrum en Kanban.

20 & 21 juni 2019

Getting Things Done Summit

20 & 21 juni 2019 organiseert bestsellerauteur David Allen de 'Getting Things Done' Summit in Theater Amsterdam. Als curator van dit bijzondere evenement heeft David de belangrijkste experts, auteurs en coaches op het gebied van productiviteit uitgenodigd.

20 t/m 24 juni 2019
Unieke kans!

Business Mastery met Tony Robbins

Het Business Mastery programma is gecreëerd door Tony Robbins zelf en nu voor de 2e keer in Amsterdam. Het is een 5-daagse seminar voor ondernemers die een serieuze groeiambitie hebben voor zowel hun business als hun eigen ontwikkeling als ondernemer.

18 juni 2019

Masterclass Omdenken

Berthold Gunster maakt al jaren furore met zijn Omdenken-filosofie. Hij ontwikkelde de eerste zakelijke Masterclass Omdenken. Speciaal gemaakt voor ondernemers, managers en leidinggevenden. Gericht op dilemma’s en problemen waar je regelmatig je hoofd tegen stoot op je werk.

6
14 juni 2019

Seminar: Quick wins voor jezelf én je team

Ben je op zoek naar manieren om (nog) meer uit jezelf te halen? Om te zorgen voor meer focus en balans in je leven en je werk? De sleutels te hebben om met meer plezier en effectiviteit samen te werken? Kortom, het maximale potentieel te bereiken, met jezelf én met jouw team?

Start 13 juni 2019

Business Development & Leiderschap

Om te komen tot succesvolle veranderingen van jouw organisatieprocessen, is het belangrijk om de juiste kennis te hebben van Business Development, Leiderschap en Verandermanagement. Want zonder goede voorbereiding kan een ingezette verandering totaal verkeerd uitpakken.