Archief

6 februari 2020

Van perfectionist naar optimalist

Om effectiever en creatiever te zijn in je werk kun je beter een optimalist dan een perfectionist zijn. Waarom perfectionisten zichzelf in de weg (kunnen) staan en hoe je daarmee om kunt gaan leer je tijdens deze 2-daagse training.

28 januari 2020
Uitverkocht

Avondseminar: 1 fan per dag

Niet alleen jij als oprichter of manager moet bezig zijn met het motiveren van klanten, maar iedere medewerker. Dat is de filosofie van Jos Burgers. Hoe je dit aanpakt én waarom dat de meest succesvolle manier is om jouw bedrijf te laten groeien leer je tijdens dit seminar.

3
27 januari 2020
Uitverkocht

Avondseminar: 1 fan per dag (extra editie)

Niet alleen jij als oprichter of manager moet bezig zijn met het motiveren van klanten, maar iedere medewerker. Dat is de filosofie van Jos Burgers. Hoe je dit aanpakt én waarom dat de meest succesvolle manier is om jouw bedrijf te laten groeien leer je tijdens dit seminar.

3
22 januari 2020

Workshop Effectiviteit

Gebrek aan focus leidt niet alleen tot inefficiëntie, maar ook tot spijt. Als we niet oppassen gaan onze to-do-lijstjes als een last voelen in plaats van als het hulpmiddel dat ze horen te zijn. Dit voorkomen we door de belangrijke taken van de urgente te leren onderscheiden en door efficiëntie tot een gewoonte te maken.

21 & 22 januari 2020

Manifesteren voor Professionals

Prestatie Meesters brengt je voor het eerst in Nederland een trainings-programma dat doorbraken in Westerse wetenschap combineert met Oosterse wetenschap, om zo resultaat te boeken in je leven en carrière die velen niet voor mogelijk houden.

17 januari 2020

Professional intensive: Beïnvloeden en overtuigen

Elke dag weer proberen we, privé en professioneel, anderen te overtuigen en te beïnvloeden. Soms open en eerlijk, soms subtiel en indirect, soms ook slinks of hardhandig. In deze intensive leer je om effectiever te overtuigen en invloed uit te oefenen; én dit te doen met respect voor de grenzen en wensen van anderen.

Start 16 januari 2020

Verandermanagement & Leiderschap

Om de gewenste bedrijfsdoelen te halen is soms een koerswijziging nodig. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel. Na deze cursus weet je wat er nodig is om een organisatie te veranderen en heb je de juiste managementskills om een verandering succesvol te implementeren.

19 december 2019

Psychologie en zelfonderhoud

Heb je in 2019 het leven geleefd dat je wilde leven? Zo niet wat ga je anders doen in 2020? Deze masterclass is de ideale afsluiting van 2019 en de ideale opstarter voor het nieuwe jaar!

6
17 december 2019

Seminar: IK SAMEN

Ontdek hoe je door anders samenwerken en leidinggeven op een coachende en impactvolle manier meer uit jezelf, het team én de organisatie haalt. Tijdens deze dag onthullen 5 topsprekers aansprekende manieren om samen het maximale potentieel te benutten.

13 december 2019

Workshop Diplomacy

Diplomacy is the art of navigating around difficult and sensitive issues without causing catastrophe or unnecessary distress. Studies show that poor diplomatic skills are responsible for dramatic drops in the productivity of employees.

Start 3 december 2019

Leidinggeven aan gedragsverandering

Stel je zit met je team, afdeling of organisatie in een veranderproces. Het moet anders, beter, sneller of flexibeler. Als leidinggevende weet je wat je wilt. Maar dan komt de vraag: hoe krijg je mensen mee? Leer tijdens deze 8 colleges hoe je leiding geeft aan gedragsverandering.

29 november 2019

Het nieuwe spel

De nieuwe realiteit is voor bedrijven duidelijk merkbaar. Velen van hen hebben moeite om bij te blijven en te versnellen. De vraag is niet langer waarom bedrijven moeten veranderen, dat is intussen wel duidelijk. De vraag is hoe? Hoe blijf je als bedrijf relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor vooruitgang en groei?