Archief

6 november 2020

Handleiding voor je brein

Leer hoe je tot 30% productiever wordt met deze handleiding voor je brein. Bevrijd je brein van multitasking, open offices en continu switchen. Wordt creatiever, neem betere beslissingen en ga anders samenwerken met je collega’s.

7
28 oktober 2020

Agile Leadership Europe 2020

Voor veel organisaties is het tegenwoordig normaal dat er met zelforganiserende teams wordt gewerkt. Voor leidinggevenden rijst hierdoor de vraag wat dit betekent voor hun rol. Tijdens deze dag leer je van diverse topsprekers o.l.v. Rini van Solingen alles over het leiderschap van de toekomst.

2 oktober 2020

Zonder stress geen succes

Zonder stress geen succes. Je hebt nog nooit iets bijzonders gepresteerd zonder een gezonde dosis stress. Deze masterclass behandelt precies datgene wat iedere leidinggevende moet weten over stress en veerkracht. Voor zichzelf en voor zijn team.

7
25 september 2020

Workshop Innovatie

Het wordt vaak als het hoogst haalbare beschouwd: ware innovatie. En met een goede reden. In een tijd waarin oude systemen vaak niet meer werken, moeten we op zoek naar het nieuwe. Maar als je een innovatief idee hebt, staat de belangrijkste uitdaging nog te wachten. Hoe breng je het in de praktijk?

Start 24 september 2020

5-daagse training Psychologie voor managers

Vergroot je inzicht in menselijk gedrag, persoonlijkheden en relatiepatronen op de werkvloer. Leer stimulerend leidinggeven aan jezelf en je medewerkers om ervoor te zorgen dat eenieder vanuit zijn innerlijke kracht functioneert.

23 september 2020

Onzichtbaar Overtuigen

Waar zit jouw persoonlijke overtuigingskracht? Wanneer ben jij het meest overtuigend? Tijdens dit seminar krijg je van overtuig-expert Pacelle van Goethem technieken hoe je jouw stem, woordkeus en houding kunt gebruiken om effectiever jouw gesprekspartner te overtuigen.

6
22 september 2020

Professional intensive: Pitchen en presenteren

Er zijn weinig zaken zo stressvol als voor een groep staan om een presentatie te geven. Maar als je serieuze ambities hebt, ontkom je er niet aan. In deze praktische intensive leer je je presentatievaardigheden te verbeteren en met vertrouwen voor een groep te staan.

22 september 2020

Seth Godin: Game Changing Leadership

Every organization is facing an increasing pace of change. Only the most innovative and courageous companies will survive. As a leader, you are the change agent for your team. You have to guide them through a process of uncertainty and tremendous challenge. How do you do that?

6
Start 18 september 2020
Uitverkocht

Persoonlijke Innovatie met Ben Tiggelaar

Veel mensen willen op dit moment iets veranderen. In hun manier van leven. Op hun werk. In hun functioneren. Maar de cruciale vraag is: hoe dan? Hoe begin je? Hoe zet je door? In deze nieuwe leergang neemt Ben Tiggelaar je mee in de psychologie én praktijk van het ‘nieuwe dingen doen’.

Start 16 september 2020

Living your purpose

De behoefte tot zingeving is één van de belangrijkste drijfveren die er is. Purpose is de drijvende kracht die mensen aan organisaties bindt en bedrijven succesvol maakt. In ons professionele leven is het niet anders. Aan betekenisvol werk ontlenen we eigenwaarde en energie. Deze masterclass leert jou inzien wat jouw purpose in werk en leven is.

18 september 2020

Professional intensive: Radicaal anders denken over werk

Hoe bevlogen we als professionals ook zijn, er zijn van die momenten dat het gewoon even wat minder gaat. We lopen vast, vallen in herhaling en blijven hangen in vastgeroeste patronen. Door je te oefenen in de techniek van het reframen leer je hoe je die verborgen aannames zichtbaar maakt en experimenteer je met radicaal andere aannames.

Start 17 september 2020

Collegereeks Psychologie voor Managers

Tijdens de 15e editie van de collegereeks leer je gedrag te verklaren én te beïnvloeden. Krijg inzicht in ‘ongrijpbare’ processen en leer de psychologie achter conflicten, samenwerkingen en beïnvloeding.

34