Archief

10 & 11 december 2019

Crucial Conversations

Deze tweedaagse training is gericht op het voeren van gesprekken, waarbij veel op het spel staat. Vaak lopen in die gesprekken de meningen uiteen, en emoties hoog op. En juist die gesprekken zijn cruciaal en bepalend voor de toekomst.

Start 3 december 2019

Leidinggeven aan gedragsverandering

Stel je zit met je team, afdeling of organisatie in een veranderproces. Het moet anders, beter, sneller of flexibeler. Als leidinggevende weet je wat je wilt. Maar dan komt de vraag: hoe krijg je mensen mee? Leer tijdens deze 8 colleges hoe je leiding geeft aan gedragsverandering.

29 november 2019

Het nieuwe spel

De nieuwe realiteit is voor bedrijven duidelijk merkbaar. Velen van hen hebben moeite om bij te blijven en te versnellen. De vraag is niet langer waarom bedrijven moeten veranderen, dat is intussen wel duidelijk. De vraag is hoe? Hoe blijf je als bedrijf relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor vooruitgang en groei?

28 november 2019

Mindgym: sportschool voor je geest

Als professional is je hoofd je belangrijkste productiefactor. Hoe zorg je voor een ijzersterke mentale conditie zodat je écht alles uit jezelf haalt? Hoe ontwikkel je de juiste mindset en versterk je je veerkracht?

3
Start 25 november 2019

Strategic Account Management

Tijdens het 3-daagse programma doe je kennis en praktische vaardigheden op die nodig zijn om strategische relaties met je belangrijkste klanten op de lange termijn met zelfvertrouwen te beheren. Het programma is opgezet door RSM Executive Education in samenwerking met het Account Management Center (AMC).

26 november 2019

Growth Hacking Masterclass voor beurzen en evenementen

Deze Masterclass is voor marketing, event- en salesmanagement. Voor iedereen die wil ontdekken hoe je meer meetbare conversie uit deze experience marketing- en saleskanalen haalt. Dit met behulp van je eigen Smarketingformat, langs de lijnen van Growth Hacking.

4
20 november 2019

Steven van Belleghem: Customer Champions

Klanten raken gewend aan maatwerk, snelheid en een service van topniveau. En verwachten dat daarna ook bij jouw organisatie. Wat zijn de geheimen en gewoonten van bedrijven in de Champions League van klantgerichtheid? Leer het in dit nieuwe seminar met Steven van Belleghem, Jos Burgers en Duncan Wardle.

20 november 2019

Eéndaagse masterclass Scaling up (met Verne Harnish)

De unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up met Verne Harnish is het uitstekende startpunt voor versnelling van groei in 2019. Het is een besturingssysteem dat een vaste en consistente manier geeft van werken, gericht op structuur en groei voor bedrijven richting en voorbij de 1 miljoen omzet.

19 november 2019

ScaleUp Summit 2019 met Verne Harnish

Dit unieke evenement met Verne Harnish is het uitstekende startpunt voor versnelling van jouw bedrijfsgroei. Want waardevolle ideeën verdienen een uitstekende uitvoering.

15 november 2019

TIAS8hr – Brexit

Veel bedrijven zijn niet goed voorbereid op het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie (EU). Tijdens het interactieve en informatieve 8 uur durende programma TIAS8hr – Brexit: overzien, anticiperen en acteren door Raimond Nicodem kom je te weten waar jij staat en wat je kunt verwachten van de brexit, ondanks de onduidelijke uitkomst.

15 november 2019

Seminar: Veranderkracht

Op grote schaal experimenteren we in organisaties met nieuwe verandermethoden en interventies. Steeds meer komt hierin de nadruk te liggen op beweging creëren, experimenteren, successen opschalen. Steeds groter wordt het besef dat we veel ingesleten veranderroutines hebben. Dit seminar is een combinatie van inspirerende verhalen, krachtige inzichten en actief experimenteren.

12 november 2019

Professional intensive: Pitchen en presenteren

Er zijn weinig zaken zo stressvol als voor een groep staan om een presentatie te geven. Maar als je serieuze ambities hebt, ontkom je er niet aan. In deze praktische intensive leer je je presentatievaardigheden te verbeteren en met vertrouwen voor een groep te staan.