Archief

14 november 2018
Uitverkocht

Het innovatiedoolhof

Leer je innoverende producten effectiever in de markt te zetten van "het innovatiedoolhof" schrijver Gijs van Wulfen.

20 april 2018

MBA in één dag – Heerenveen

Ontvang de beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen. Tijdens MBA in één dag krijg je tips, trucs en handreikingen van gerenommeerd managementspreker Ben Tiggelaar over alle aspecten van het management.

7
19 april 2018

Nationale Overname Dag 2018

De Nationale Overname Dag 2018 is de plek om te leren over overnames en tegelijkertijd potentiële (ver)kopers te leren kennen.

19 april 2018

Masterclass Organisatie 3.0

Tijdens de masterclass neemt Camilla je mee in haar wereld van strategie-maken en het creëren van voorwaarden om succesvol te kunnen opereren. De masterclass gaat niet alleen over wat organisaties moeten doen om succesvol te zijn, maar vooral hoe je dit voor elkaar krijgt.

6
19 april 2018

Onzichtbaar verhoren

Ontmasker de leugenaar door professionele verhoortechnieken van de CIA en FBI toe te passen. In deze training leer je de psychologie van de leugen en leugenstrategieën zodat je de echte waarheid leert kennen.

17 april 2018

Seminar Geraffineerd onderhandelen

Van onder meer George van Houtem, Elisa de Groot en Jos Burgers leer je hoe je het meeste uit iedere onderhandeling haalt.

6
16 april 2018

Workshop Visualiseren en faciliteren

Tijdens deze workshop leert Hubèrt de Groot jou hoe je de techniek van visualiseren kunt inzetten in jouw organisatie. Zet de eerste stap in het ontwikkelen van deze vaardigheid.

10 april t/m 8 mei 2018

Blended Class: Veranderen en Vernieuwen

Leer hoe je je organisatie in beweging krijgt en vernieuwing realiseert van veranderkundige en bestseller-auteur Arend Ardon.

6
4 april 2018

Pitstop: bureaucratie in organisaties

Tijdens dit seminar over bureaucratie in organisaties neemt René ten Bos je mee door het rotsachtige landschap van bureaucratie en biedt hij een nieuw, hoognodig perspectief. Hij laat je zien dat je niet zonder bureaucratie kunt en laat je nadenken over het soort dat je wilt.

29 maart 2018

Het 6e Reputatie & Bestuur Congres

Op deze dag onderzoeken we de rol van het systeem en de mens daarin. Leer hoe je medewerkers die knel zitten in een systeem weer laat aansluiten op hun leefwereld en daarmee hun werkgeluk.

23 maart 2018
Uitverkocht

MBA in één dag

Ontvang de beste antwoorden op de belangrijkste managementvragen. Tijdens MBA in één dag krijg je tips, trucs en handreikingen van gerenommeerd managementspreker Ben Tiggelaar over alle aspecten van het management.

7
22 maart 2018

Help! Mijn kandidaat liegt

Kun je aan iemand zien of hij of zij de waarheid verzwijgt? In deze training 'Help! Mijn kandidaat liegt' kijken we naar de psychologie van de leugen, naar leugenstrategieën en naar verhoortechnieken uit de praktijk.

20 maart 2018

Veranderdynamiek

We leven in boeiende tijden. Het tempo van veranderen is hoog. Vraagstukken en problemen worden steeds minder beheersbaar. Tijdens dit event Veranderdynamiek brengen vijf sprekers hun visie op veranderen over het voetlicht.

13 maart 2018

Masterclass Finance & Accounting voor niet-financials

Tijdens deze 2-daagse masterclasses maak je je in kort tijdsbestek de belangrijkste financiële begrippen en beslissingsinstrumenten eigen.

13 maart 2018

Moreel leiderschap

Leiders moeten 'dienen' en 'deugen'. Ontdek onder leiding van Joep Dohmen hoe je dit als leidinggevende in de praktijk brengt en welke deugden en waarden noodzakelijk zijn voor goed leiderschap.

13 maart 2018
Uitverkocht

Masterclass Fundamenten van Leiderschap

Hoe kan je leidinggeven aan anderen als je niet weet wie je zelf bent? Hoe bereik je resultaten met de mensen in je omgeving? Tijdens deze intensieve 4-daagse masterclass Fundamenten van leiderschap ontdek je wat de basis is van jouw bestaan.

8 maart 2018

Seminar: Teams (nog) beter maken

Ben je op zoek naar manieren om (nog) meer uit jouw eigen team te halen en het maximale potentieel met elkaar te bereiken? In dit seminar leer je van verschillende sprekers hoe je jouw team in flow krijgt.

5
7 t/m 28 maart 2018
Laatste kans!

Blended Class: Agile Managen

Tijdens deze 'Blended Class' (een mix tussen twee masterclasses en een online programma) leer je van Mike Hoogveld hoe je je organisatie Agile kan laten werken en hoe je je medewerkers als een start-up kunt laten denken.

6
7 maart 2018
Uitverkocht

Masterclass New Product Development

Voel je de noodzaak voor je organisatie om mee te gaan in de opkomende globalisering, technologische ontwikkelingen en kortere productlevenscycli?

6 en 7 maart 2018

Workshop Dienend Leidinggeven

In deze workshop leer je dienend leidinggeven zodat je het beste uit je mensen naar boven kan halen. Deze methode maakt de verbinding tussen de behoeften van de medewerker en de resultaten van de organisatie.

5 maart t/m 28 mei 2018

Masterclassreeks: resultaat- en mensgericht leidinggeven

Welke stijl van leidinggeven werkt het beste voor jou én jouw organisatie? Volg de 5 masterclasses van bekende auteurs en trainers om meer te leren over resultaat- en mensgericht leidinggeven.

15
15 februari 2018

Grip op angst in organisaties

Op lange termijn leiden angst en de bijbehorende stress tot een hoog ziekteverzuim, burn-out, personeelsverloop en meer fouten. Alle reden dus om het te voorkomen! Maak de veiligheids- en vertrouwensproblematiek in jouw organisatie zichtbaar en tastbaar.

8 februari t/m 19 april 2018

Collegereeks Organisatie 3.0

Transformeer van een hiërarchische naar een flexibele organisatie. Leer in negen weken van topdocenten anders organiseren en leidinggeven.

26
8 en 9 februari 2018

24 uur met Theo Compernolle: Zonder stress geen succes!

Intervalstress is gezond en bevordert zelfs je veerkracht. Dat geldt niet voor chronische stress. Waar ligt de grens?' Dr. Theo Compernolle geeft je de antwoorden.

9
8 februari 2018

Training: Hoe vang ik een rat?

Wat doe je als iemand niet eerlijk tegen je is tijdens een vergadering? Hoe bied je weerstand aan collega’s die niet het beste met je voor hebben en hoe pareer je dominantie en coalities? Dat leer je tijdens deze training.

2 februari 2018

Lean Excel: jouw productiviteit verhogen

Laat jezelf verrassen en leer op één dag hoe je die steeds terugkerende handelingen op de meest efficiënte manier én in een mum van tijd kunt uitvoeren. Ga je productiviteit verhogen in Excel.

30 januari 2018

Cash is King: cashflow analyse van jouw organisatie

Te veel directeuren en managers staren zich nog blind op omzet, marge of winst. Terwijl die jaarrekening positief is en producten met winst worden verkocht, komt de financiële stabiliteit van de organisatie in het gedrang. Hoe kan dit nu?

30 januari 2018

Framing: onbewust beïnvloeden met taal en beeld

Hoe verpak je een verhaal binnen een frame zodat de ander exact de gevoelens en associaties krijgt die jij wilt oproepen? Dat leer je tijdens deze workshop.

25 januari 2018

Eéndaagse masterclass Scaling up

Aan de hand van de Rockefeller Habits leer je tijdens deze masterclass om je scale-up in 2018 nog harder te laten groeien.

25 januari 2018

Ik de workshop

In deze workshop leert Remco Claassen je om een veel steviger stempel op je eigen werk, carrière en leven te drukken. Hij leert je te doen wat anderen al vaker adviseren: 'meer aan jezelf denken'.

10
25 januari 2017

Training Professioneel Scrum Master

Je hebt al enige ervaring met Scrum, maar bent nog niet gecertificeerd. Wil jij Scrum beter begrijpen, zodat je het beter kunt toepassen en jouw bedrijf verder kunt helpen? Dan is de Professional Scrum Master training iets voor jou!

17 januari 2018

Envisioning the Future

Een leiderschapsprogramma waarbij je leert om tijd vrij te maken en bewust stil te staan bij je langetermijndoelstellingen.

11 januari 2018

Green belt training

Na de Green belt training kun je een verandertraject zó begeleiden dat deze zo min mogelijk spanningen voor je medewerkers meeneemt en tegelijkertijd efficiënt is.

19 december 2017
Uitverkocht

Event: Ontketen Vernieuwing

Arend Ardon neemt je mee langs de meest inspirerende en krachtige inzichten om vernieuwing aan te wakkeren en beweging te creëren. Praktisch, concreet en meteen toepasbaar. Leer ingesleten patronen kraken en vernieuwing realiseren vanuit energie, inspiratie en een gezamenlijk perspectief.

19 december 2017

Het leiderschapsseminar

Twee leiderschapsexperts. Twee topsprekers. Twee uitersten. Nu samen op één podium! Je krijgt een geheel nieuwe kijk op leiderschap.

15 december 2017

Event: Verdraaide Organisaties

Mensen hebben massaal de behoefte om via fundamenteel andere sturing hun werk, hun branche en hun sector in te richten. Maar hoe doe je dat nu?

14 december 2017

Project Recovery Masterclass

Wat moet je doen als een project, ondanks de beste intenties, toch niet op wil schieten? Om daar een antwoord op te geven is de masterclass project recovery in het leven geroepen.

12 december 2017
Uitverkocht

Corporate Culture event

Een organisatie blijvend innovatief en groeiend houden. Dat is de uitdaging waar je voor staat. Hoe zorg je daarvoor? Hoe gebruik je de diversiteit in je organisatie?

7 december 2017

Sprout Challengernight 2017

De beste ideeën krijgt je niet tussen 9 en 5. Laat je verbazen door ondernemers die pijlsnel markten veroveren, tijdens de Sprout Challengenright. Wie wordt na Picnic en Hotelchamp de Challenger van het Jaar en hoe heeft Robert Vis 60 miljoen euro groeigeld opgehaald. Leer en vergroot je netwerk tijdens dit spectaculaire avondprogramma.

7 december 2017
Uitverkocht

Jouw afdelingsplan op 1 A4

Leer tijdens deze masterclass hoe je de stap maakt van ideeën naar praktische plannen.

6
1 december 2017

Jaarcongres verandermanagement 2017

Een organisatieverandering mislukt vaker dan die slaagt. Wat is toch het geheim van succesvol veranderen? Wat zegt wetenschappelijk onderzoek? Hoe doen andere organisaties dat? En hoe vertaal je dat naar de praktijk? Voor jezelf. Jouw team. En jouw organisatie.

1
30 november 2017

Avondseminar: Toptrends voor Ondernemers

Wat zijn momenteel de toptrends voor ondernemers en hoe pas je deze trends toe voor jouw business? Dat leer je tijdens dit avondseminar.

27 november 2017

Avondseminar: Customers the day after tomorrow

In dit avondseminar neemt Steven van Belleghem je mee op pad langs de laatste ontwikkelingen in artificiële intelligentie, robotisering en onzichtbare technologie. Fascinerend! De digitale trends van morgen vertaald naar concrete ideeën en veranderingen binnen jouw organisatie en team.

3
27 t/m 29 november 2017

Mini-MBA international entrepeneurship

Het mini-MBA international entrepeneurship is er voor de manager en ondernemer die de stap van nationaal naar internationaal werken wil zetten.

23 november 2017

Effectief overtuigen

Sharon Kroes leert je in deze workshop om debatteer-vaardigheden toe te passen in gesprekken, discussies en vergaderingen om de ander over te halen.

8
21 november 2017 t/m 13 februari 2018

Collegereeks verandermanagement

Inzichten, theorieën, modellen en inspirerende praktijkervaringen over verandermanagement. Leer over leiderschap in verandering, veranderpsychologie, veranderprocessen, waardengedreven leiderschap en lerend organiseren.

31
21 november 2017

Leidinggeven zonder cijfers

Vergeet eventjes jouw scorecard, jouw KPI's en jouw cijfers en kijk naar wat écht gebeurt op jouw werkvloer.

17 november 2017

Onzichtbaar overtuigen

Sommige mensen krijgen alles ‘gedaan’ bij anderen. Ze lijken een streepje voor te hebben, weten anderen feilloos voor hun plannen in te zetten en hoeven nooit te zeuren om een gunst. Hoe doen ze dat toch.

6
16 november t/m 7 december 2017

Masterclassreeks Netwerkleiderschap

De traditionele organisatiestructuur van een hiërarchie past niet meer in de hedendaagse maatschappij en kenniseconomie. Er is een transitie gaande naar de netwerkorganisatie.

15 november 2017
Uitverkocht

Event: Topteam in 1 dag 2017

Werk wordt steeds meer georganiseerd in teams. En de eisen voor een goed functionerend team worden steeds hoger. Teams moeten steeds zelfstandiger functioneren en resultaatgericht kunnen werken. Maar wat kenmerkt een succesvol team?

14 & 15 november 2017
Uitverkocht

Visual storytelling in business

Op welke manier kun je zorgen dat anderen daadwerkelijk willen luisteren naar je verhaal? Visual storytelling in business zorgt voor aandacht, structuur en interactie.

10 november 2017
Uitverkocht

John Mattone over leiderschap en (cultuur)verandering

Uniek, een volledige dag met John Mattone! John Mattone is de voormalig executive coach van Steve Jobs en nummer 2 op de lijst van top 30 executive coaches wereldwijd.

6
9 november 2017
Uitverkocht

Business model canvas voor professionals

Leer hoe je zelf kritisch kunt kijken naar het business model van je onderneming en hoe je deze kunt innoveren.

8
9 november 2017
Uitverkocht

Management Impact Event 2017

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf over 5, 10 en 20 jaar nog bestaat? Dat je vernieuwing brengt waar mensen en organisaties op zitten te wachten én tegelijkertijd je bestaande business managet? Hoe houd je een eigentijdse positie in de markt?

9 november 2017
Uitverkocht

Seminar veranderkracht

Van 6 experts krijg je uitleg over alles facetten van het veranderproces. Na deze dag krijg je je hele onderneming mee in je toekomstplannen en voer je deze ook nog sneller, succesvoller en soepeler door.

7 november 2017
Uitverkocht

Rhythm of Life: anders kijken naar organisaties

Jitske en Typhoon laten je met een frisse blik kijken naar samenwerken in organisaties. Naar omgaan met verschillen tussen mensen. Naar bedrijfscultuur, macht, leiderschap en teamwerk.

Gratis e-book Mark Tigchelaar

In het e-book ‘Snellezen voor professionals’ van Mark Tigchelaar leer je de basis van snellezen, zodat je weet hoe het werkt en hoe je dit kunt toepassen op je eigen (complexe) vakliteratuur.

2 november 2017
Uitverkocht

Big data: big deal!

Hoe kan Big Data jouw organisatie verder helpen?

8
2 november 2017

Masterclass productief en efficiënt werken

Wil je vandaag nog je concentratie verbeteren en je arbeidsproductiviteit verhogen? Kom dan naar de masterclass productief en efficiënt werken met Mark Tigchelaar en David Allen.

12 oktober 2017

Het ei van Columbus

Hoe transformeer je je bedrijf naar een innovatievere onderneming? Check in bij het innovatie-denkhotel van Het ei van Columbus met een uitdaging en check uit met een succesvol concept voor je bedrijf. 100 geniale out of the box denkers gaan je daarbij helpen.

10 oktober t/m 28 november 2017

Collegereeks veranderkunde

Elke manager krijgt te maken met veranderprocessen. Soms in de rol van leider, soms als verandermanager of projectleider. Het feit blijft dat iedere manager weleens veranderingen moet doorvoeren. Weet jij wat je in huis moet hebben voor het succesvol begeleiden en uitvoeren van veranderprocessen?

18
5 oktober 2017
Uitverkocht

Emerce eDay 2017

Emerce eDay is dé dag in het jaar waar ondernemers, futuristen en leiders samenkomen om te kijken naar de next big thing in e-business, marketing and media.

5 oktober 2017
Uitverkocht

Engage!

De cultuuromslag? Die begint op 5 oktober. Leer tijdens deze masterclass hoe je als change leader ervoor zorgt dat zo’n veranderprogramma leuk blijft.

3 oktober 2017 t/m 9 januari 2018

Breinkunde in het onderwijs

Over biologische en neuropsychologische factoren in talentontwikkeling, leren en gedrag

20
29 september 2017
Uitverkocht

The Future of Work

Welke kwaliteiten zijn cruciaal voor succes in de 21ste eeuw? Ricardo Semler, Alain de Botton, Teresa Amabile, Tony Crabbe, Alexa Clay en vele andere internationale experts vertellen over de vaardigheden die professionals en organisaties maken of breken in de 21ste eeuw. Ontdek waarom empathie, zelfkennis, kritisch denken, communicatie en creativiteit essentieel zijn.

26 september t/m 12 december 2017

Succesvol samenwerken in allianties en netwerken

In deze collegereeks krijg je van verschillende experts advies in het zo effectief mogelijk samenwerken in allianties en netwerken.

23
19 september 2017

Interventietechnieken voor effectieve teams

Van Jeroen Busscher leer je om jouw team weer met enthousiasme en gevuld met creativiteit naar de werkvloer te komen. Leer denken in interventies en begrijpen waarom je gedrag aanpast door de context te veranderen.

6
14 & 15 september

Advanced Lean Leiderschap

Tijdens deze training zet je als manager de volgende stap in het werken volgens de Lean-methode.

7 september 2017

Masterclass Transitiemanagement

Wat is er nou mooier dan als leider ervaren dat iedereen in jouw organisatie het beste uit zichzelf haalt zodat je de resultaten boekt waar ze voor staat? Benut je potentieel.

8 t/m 11 augustus 2017

Ontdek de ‘7 pilaren van Growth Hacking’

Aan de hand van ervaren growth hackers Jonathan Flores en Chris Out leer je hoe je growth hacking kunt gebruiken in jouw bedrijf. Growth hacking is dé manier van marketing gebruiken om jouw bedrijf te laten groeien en als marketeer snel een grote groep - potentiële - klanten te benaderen.

5 en 6 juli
Uitverkocht

GoFastForward tweedaagse masterclasses

Onder leiding van ervaren trainers en samen met andere ondernemers werk je twee dagen lang aan de volgende stappen van jouw bedrijf.

27 juni 2017

Verandermanagement succesvol toepassen

Leer hoe je veranderprocessen succesvol vormgeeft in jouw organisatie.

8
26/6/2017

Seminar: van angst naar vrijheid

Een verandering doorvoeren binnen je bedrijf of afdeling zorgt voor veel spanning en angst bij je personeel. Waar dat vandaan komt en hoe je ermee om kunt gaan leer je tijdens dit seminar.

22 juni

Seminar: nieuw leiderschap

Tijdens het seminar nieuw leiderschap werk je aan de finetuning van je leiderschapsstijl in de veranderende wereld.

22 juni 2017

De psychologie van het motiveren

Slimmere, betere én goedkopere manieren om mensen beter te laten presteren. Dat is de psychologie van het motiveren.

6
8 juni
Uitverkocht

Lean event: het feest van de waarheid

Tijdens het Lean Event: het feest der waarheid kijk je met een kritische blik naar jezelf en je besluitvormingsproces.

6 juni
Uitverkocht

Lean awareness training

Breng de (financiële) verspilling terug binnen je bedrijf door te werken volgens de Lean-methode.

2 juni 2017
Uitverkocht

Agile awareness workshop

Ontdek ik 1 dag de principes van Agile werken

23 mei 2017
Uitverkocht

Masterclass leiderschap, commitment en vertrouwen

Hoe schaar je medewerkers zó achter je zodat ze geloven in jouw doelstellingen? En geef je ze tegelijkertijd beslissingsvrijheid zonder dat dit leidt tot een ongebreidelde vrijheid? Daarover gaat de masterclass leiderschap, commitment en vertrouwen die onder leiding staat van Jan van Setten.

8
18 mei 2017
Uitverkocht

Jaarcongres leiderschap

Tijdens 'Leiders met lef maken het verschil' leer je een zo inspirerend en enthousiasmerend mogelijk leider te worden.

18 en 19 mei
Uitverkocht

The Next Web conference

The Next Web conference werd in 2016 uitgeroepen tot beste business conference van Europa. Verwacht een scala aan bekende en inspirerende ondernemers om naar te luisteren en een bak kennis en nieuwe contacten om mee naar huis te nemen.

Meerdere data mogelijk
Uitverkocht

Make disruption work

Leer je eigen bedrijf te disrupten tijdens Make disruption work.

9 mei t/m 4 juli 2017
Uitverkocht

Technologie voor managers

Digitalisering is het nieuwe normaal geworden. Hoe geef je digitale technologie een strategische plek in de organisatie? En wat kunnen we over vijf jaar niet meer missen? Leer van vooraanstaande kenners hoe de wereld van morgen eruitziet.

20
9 mei 2017
Uitverkocht

ScaleUp Summit 2017: Echte groei komt van binnenuit

Groeigoeroe Verne Harnish legt je uit hoe je bedrijf te structuren zodat deze zo snel mogelijk groeit.

20 april 2017
Uitverkocht

Seminar: Anders organiseren

Samen met de maatschappij als geheel verandert ook de rol van managers binnen organisaties. In plaats van haast dictatoriaal aansturen, is een servicegerichte en ondersteunende houding voortaan van belang. Leer van zes energieke sprekers hoe je daar als manager in meegaat.

6 april 2017
Uitverkocht

Lean-training: Yellow Belt

Deze training is het vervolg op de Lean Basis Training waar de basisbeginselen van het lean-werken zijn bijgebracht. De Yellow Belt Training is er om te leren hoe de eerder al geleerde vaardigheden van lean toe te passen in de hele organisatie.

5 april 2017
Uitverkocht

Strategie, innovatie & disruptie

Om te voorkomen dat ook jouw bedrijf ten prooi valt aan de disruptie van de startups is het noodzakelijk om continu het businessmodel te innoveren. Van kenners Patrick van der Pijl, Roland Wijnen en Eline Reeser hoor je hoe het ontwerpdenken je helpt om voorop te blijven lopen.

12
4 april t/m 19 september 2017

Alles over organisatiecultuur en (groeps)gedrag

Deze reeks leert managers hoe ze kunnen leidinggeven aan het proces van gedragsverandering. Krijg antwoord op vragen als: hoe creëer je draagvlak voor verandering? Welke creatieve interventies zet je in om gedragsverandering te bereiken?

28
23 maart t/m 18 mei 2017
Uitverkocht

Collegereeks strategie 3.0

Wil je het hoofd boven water houden dan zal je voorop moeten lopen. Vastgeroeste werk- en denkpatronen moeten overboord. Hoe pak je zo’n transitie aan? In zeven colleges leer je van vooraanstaande hoogleraren hoe je jouw organisatie klaarstoomt voor de toekomst.

18
23 maart 2017
Uitverkocht

Lean Basis Training

Tijdens de Lean Basis Training ontdek je wat lean betekent voor jouw onderneming en maak je kennis met de basisprincipes.

22 maart t/m 29 maart 2017
Uitverkocht

Business model innovation: innovate like a start-up

Tijdens de opleiding business model innovation leer je de trucs te gebruiken die vast onderdeel zijn van de werkwijzen van startups.

21/03/2017
Uitverkocht

Innovation excellence met Rowan Gibson

Met de kennis van innovatie-specialist Rowan Gibson leer je om ook van jouw organisatie een innovator te maken.

21 maart 2017
Uitverkocht

Seminar: veranderdynamiek

Verandering is van alle tijden en vergt nogal wat van de organisatie, medewerkers en leidinggevenden. Werk je voor een maatschappelijke organisatie, dan komen daar specifieke uitdagingen bij. Hoe ga je daarmee om?

14 maart 2017
Uitverkocht

Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme

Tijdens Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme leer je van Rijn Vogelaar hoe je je bedrijfsverhaal zó naar buiten brengt dat de luisteraars en masse enthousiast worden.

9 maart 2017
Uitverkocht

Experience sharing: innoveren in businessmodellen

De middag Experience sharing: innoveren in businessmodellen staat in het teken van veranderingen. Hoe blijft u het verdienmodel van uw organisatie veranderen om voorop te blijven lopen?

14 februari 2017
Uitverkocht

Veranderkunde voor gevorderden

Speciaal voor die manager die zijn of haar tanden wil zetten in de lastigere verander-vraagstukken binnen de organisatie is er de masterclass Veranderkunde voor gevorderden.

19 januari 2017
Uitverkocht

Agile leiderschap

Tijdens Agile leiderschap leer je hoe je jouw organisatie zo inricht dat deze snel kan inspelen op de vragen van de veranderende markt.

15 december 2016
Uitverkocht

Groeimasterclass

Tijdens de groeimasterclass van GoFastForward en Sprout leer je de lange termijndoelen van je bedrijf vertalen naar concrete punten van je bedrijf om dit jaar nog te verbeteren. Van Waat.nl-oprichter David Sluis en ervaren Rockefeller Habits-trainer Rutger Prent krijg je in één middag een stevige duw in de rug voor je bed.

14 december 2016
Uitverkocht

Reset je brein en business

Hoe de zakenwereld verandert én hoe uw bedrijf daarop kan of zelfs moet inspelen leert u tijdens reset je brein en business.

13 december 2016
Uitverkocht

Seminar: Covey & cultuur

Tijdens het seminar Covey & cultuur krijgt u uitleg om het gedachtegoed van de managementgoeroe in te zetten. Daarbij neemt uiteraard zijn bekendste werk een centrale rol in.