Archief

23 april 2019
Uitverkocht

Onzichtbaar verhoren

Ontmasker de leugenaar door professionele verhoortechnieken van de CIA en FBI toe te passen. In deze training leer je de psychologie van de leugen en leugenstrategieën zodat je de echte waarheid leert kennen.

19 maart 2019
Uitverkocht

Workshop Customer Performance Indicatoren

Deze workshop bezorgt jou niet alleen inzicht in de cruciale CPI’s voor jouw organisatie, maar vooral hoe je deze CPI’s gebruikt als stuurinstrument. Aan de hand van concrete oefeningen en transparante cases leer je hoe je dit doet.

4 & 5 december 2018
Uitverkocht

Workshop Dashboards in Excel

Leer op deze tweedaagse training onder leiding van Alain Pieters hoe je met Excel een boordtabel of management dashboard opbouwt, vormgeeft en invult.

4 dec 2018
Uitverkocht

Van perfectionist naar optimalist

Om effectiever en creatiever te zijn in je werk kun je beter een optimalist dan een perfectionist zijn. Waarom perfectionisten zichzelf in de weg (kunnen) staan en hoe je daarmee om kunt gaan leer je tijdens deze training.

14 november 2018
Uitverkocht

Het innovatiedoolhof

Leer je innoverende producten effectiever in de markt te zetten van "het innovatiedoolhof" schrijver Gijs van Wulfen.

13 & 14 november 2018
Uitverkocht

Training: KPI’s die wel werken

Leer hoe je KPI’s opzet die samenwerking bevorderen, jouw klanten beter bedienen en waarbij je handvatten krijgt waarmee je écht kunt sturen en jouw ambities kunt realiseren.

26 juni 2018
Uitverkocht

Workshop Authentiek leiderschap

Om een beter leider te worden moet je eerst te raden gaan bij jezelf: welke sterktes en zwaktes heb je en hoe kun je daarmee omgaan? Daarna kun je gaan kijken naar dezelfde punten bij de mensen om je heen. Dat leer je tijdens de training Authentiek leiderschap aan de hand van het 'zeven schillen-model'.

8
22 juni 2018

Snellezen, concentratie en geheugentraining

Wil je vandaag nog je concentratie verbeteren en je arbeidsproductiviteit verhogen? Kom dan naar de Snellezen, concentratie en geheugentraining met de methode van Mark Tigchelaar.

22 juni 2018

Summerclass: Van weerstand naar veranderbereidheid

Er is bijna altijd weerstand tegen verandering. Maar hoe buig je die weerstand samen om naar echte veranderbereidheid? Erwin Metselaar ontwikkelde hier voor een evidence based verandermethode. Deze DINAMO-methode is inmiddels uitgegroeid tot de Nr 1 veranderaanpak van Nederland.

20 juni 2018

Connect to many, engage individuals

Krijg inzichten in je sterke en zwakke punten als leider. Ontdek je onderliggende motivaties om te werken en te leven. Groei je organisatie met jouw unieke persoonlijkheid. Kom tot de kern van jezelf en voel de rust.