Archief

25 en 26 juni 2019
Uitverkocht

Nyenrode opleiding: Agile Management

Krijg inzichten en kennis over hoe jij jouw eigen organisatie succesvol kan transformeren naar een agile business organisatie. Je leert van de slimme aanpak van lean start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties.

20 & 21 juni 2019

Getting Things Done Summit

20 & 21 juni 2019 organiseert bestsellerauteur David Allen de 'Getting Things Done' Summit in Theater Amsterdam. Als curator van dit bijzondere evenement heeft David de belangrijkste experts, auteurs en coaches op het gebied van productiviteit uitgenodigd.

20 t/m 24 juni 2019
Unieke kans!

Business Mastery met Tony Robbins

Het Business Mastery programma is gecreëerd door Tony Robbins zelf en nu voor de 2e keer in Amsterdam. Het is een 5-daagse seminar voor ondernemers die een serieuze groeiambitie hebben voor zowel hun business als hun eigen ontwikkeling als ondernemer.

Start 20 juni 2019

Agile Principles & Mindset

In deze unieke Agile training ga je naar de wortels van Agile en onderzoek je de onderliggende principes en waardes van Agile toepassingen, zoals Scrum en Kanban.

18 juni 2019

Masterclass Omdenken

Berthold Gunster maakt al jaren furore met zijn Omdenken-filosofie. Hij ontwikkelde de eerste zakelijke Masterclass Omdenken. Speciaal gemaakt voor ondernemers, managers en leidinggevenden. Gericht op dilemma’s en problemen waar je regelmatig je hoofd tegen stoot op je werk.

6
14 juni 2019

De kunst van het vragen stellen

Door gerichte vragen te stellen kun je jouw gesprekspartner het idee geven dat hij of zij het gesprek leidt terwijl jij in feite de touwtjes in handen hebt. Tijdens De kunst van het vragen stellen leer je hoe je dit effectief kunt toepassen.

6
14 juni 2019

Seminar: Quick wins voor jezelf én je team

Ben je op zoek naar manieren om (nog) meer uit jezelf te halen? Om te zorgen voor meer focus en balans in je leven en je werk? De sleutels te hebben om met meer plezier en effectiviteit samen te werken? Kortom, het maximale potentieel te bereiken, met jezelf én met jouw team?

Start 13 juni 2019

Business Development & Leiderschap

Om te komen tot succesvolle veranderingen van jouw organisatieprocessen, is het belangrijk om de juiste kennis te hebben van Business Development, Leiderschap en Verandermanagement. Want zonder goede voorbereiding kan een ingezette verandering totaal verkeerd uitpakken.

11 juni 2019

Overtuig met tekenen

‘If you can’t tell it, you can’t sell it!’ is een bekend motto. Vertellen is vaak niet het probleem. Niet zelden geldt dat wél voor de overtuigingskracht van een presentatie. Na deze training ken je de juiste technieken om je lezer in beeld te overtuigen.

Start 4 juni 2019

Training Bewust Leiderschap

Hoe stevig sta jij in je schoenen? Hoe intuïtief ga jij te werk? Aan de basis van leiderschap staat de persoonlijkheid. In deze training ga je daaraan werken. Want wie zijn eigen ‘systeem’ begrijpt, is beter in staat om anderen daarbij te leiden.

4 t/m 7 juni 2019

De essentie van leiderschap

Wie goed leiding wil geven moet eerst stevig naar zichzelf kijken. Laat je inspireren door dé toptrainer van Nederland, Remco Claassen. Tijdens deze 3,5 daagse masterclass geeft hij verhelderende en vaak confronterende inzichten op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

30
25 mei 2019

Masterclass: Social Selling vaardigheden & Killer content creëren

Carola Rodrigues neemt je mee op het gebied van Social Selling. Hoe werkt netwerken, leads genereren, social media gebruik en klankcontact? Daarnaast leer je hoe je aantrekkelijke, interessante content te creëren voor jouzelf en je organisatie.