Archief

25 en 26 juni 2019

Nyenrode opleiding: Agile Management

Krijg inzichten en kennis over hoe jij jouw eigen organisatie succesvol kan transformeren naar een agile business organisatie. Je leert van de slimme aanpak van lean start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties.

23 april 2019
Uitverkocht

Onzichtbaar verhoren

Ontmasker de leugenaar door professionele verhoortechnieken van de CIA en FBI toe te passen. In deze training leer je de psychologie van de leugen en leugenstrategieën zodat je de echte waarheid leert kennen.

Start 8 april 2019

Collegereeks Excellent Leiderschap

Geef je leiding in een organisatie en wil je jezelf daarin blijven uitdagen? Voorkomen dat je terugvalt in routines en houd jezelf scherp door je regelmatig te laten inspireren. In de opleiding Excellent leiderschap geven experts nieuwe invalshoeken op leiderschap.

19 maart 2019
Uitverkocht

Workshop Customer Performance Indicatoren

Deze workshop bezorgt jou niet alleen inzicht in de cruciale CPI’s voor jouw organisatie, maar vooral hoe je deze CPI’s gebruikt als stuurinstrument. Aan de hand van concrete oefeningen en transparante cases leer je hoe je dit doet.

15 februari 2019

De essentie van cultuur

Cultuurverandering begint met de mensen binnen jouw organisatie, maar wat is een goed startpunt voor deze verandering? Kom naar het seminar en ontdek welke bouwstenen jij nodig hebt om samen met jouw mensen een wendbare cultuur te realiseren. Dit leer je onder andere van sprekers Arend Ardon en Rini van Solingen.

12 februari

Pawlik congres – Vertrouw mij

Overal woeden verwoede discussies over vertrouwen, of juist het gebrek daaraan. Daarom gaan we tijdens het Pawlik congres ‘Vertrouw mij’ met vier inspirerende sprekers op onderzoek. Wat is vertrouwen? Waar komt het vandaan? Hoe werkt het? Kan je het trainen? Wat heb je er aan?

7 februari 2019

Nooit meer te druk

Hoe kan je zorgen dat je het minder druk hebt en tegelijkertijd je productiviteit op peil houdt? Van 4 bestseller-auteurs Tony Crabbe, Margriet Sitskoorn, Jan van Setten en Wouter de Jong leer je nieuwe technieken voor meer overzicht, meer focus en meer impact.

6
1 februari 2019

Onzichtbaar overtuigen

Waar zit jouw persoonlijke overtuigingskracht? Wanneer ben jij het meest overtuigend? Tijdens dit seminar krijg je van overtuig-expert Pacelle van Goethem technieken hoe je jouw stem, woordkeus en houding kunt gebruiken om effectiever jouw gesprekspartner te overtuigen.

6
Start 29 jan. 2019

Collegereeks Business Development

In welke richting moet jouw organisatie precies bewegen en waar liggen de échte kansen in de markt? De collegereeks Business Development geeft inzicht in hoe je waarde creëert en nieuwe zakelijke kansen kunt realiseren.

Start 24 januari 2019

Learning Accelerator

Word jij de nieuwe learning professional? In acht modules leer je een scala aan en nieuwe tools en vaardigheden: van productontwikkeling, data analytics en online marketing. Maar ook over storytelling, Design Thinking en Agile projectmanagement.

18 januari 2019

Het leiderschapsseminar

Leiderschap is dringend aan revisie toe. Er is grote behoefte aan waarden gedreven leiderschap. Leiderschap dat niet van bovenaf, maar van binnen-uit vorm krijgt. Leiderschapsexperts Remco Claassen en Gabriël Anthonio staan samen op één podium en geven je een fundamenteel nieuwe kijk op leiderschap.

7
Start 7 januari

De Rijnlandweek

Nu Angelsaksische managementmodellen onder vuur liggen, komt een ander model in beeld: het Rijnlandse. Maar wat is dat eigenlijk? De Rijnlandweek is in korte tijd een begrip geworden. Even weg van al die aangeleerde (management)opvattingen. Een ervaring die de deelnemers veranderde, én velen om hen heen.