Archief

22 mei 2020

Workshop Innovatie

Het wordt vaak als het hoogst haalbare beschouwd: ware innovatie. En met een goede reden. In een tijd waarin oude systemen vaak niet meer werken, moeten we op zoek naar het nieuwe. Maar als je een innovatief idee hebt, staat de belangrijkste uitdaging nog te wachten. Hoe breng je het in de praktijk?

15 mei 2020

Eéndaagse masterclass Scaling Up

De unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up is het uitstekende startpunt voor versnelling van groei in 2020. Het is een besturingssysteem dat een vaste en consistente manier geeft van werken, gericht op structuur en groei voor bedrijven richting en voorbij de 1 miljoen omzet.

12 mei 2020

Geraffineerd Onderhandelen

Onderhandelen lastig? Niet met de inzichten van de beste onderhandelspecialist ter wereld. Daniel Shapiro is oprichter van het Harvard Negotiation Institute en top-onderhandelexpert bij de Verenigde Naties en het World Economic Forum.

6
12 mei 2020

Professional intensive: Confronteren

Een training voor wie zich erop betrapt dat-ie vaak niet verder komt dan z’n kop in het zand steken of hakken met een botte bijl. We blijken namelijk allemaal veelvuldig gebruik te maken van conflictstijlen die helemaal niet zo effectief zijn, zoals doorduwen, vermijden of toegeven.

3 april 2020

Het Onverwoestbare Merk

De wereld om ons heen verandert snel en de consument verandert mee. Ooit ijzersterke merken verdwijnen. Nieuwe helden komen er voor in de plaats. Of een merk sterk is, is geen kwestie van smaak. Een sterk merk heeft herkenbare kwaliteiten. Het Onverwoestbare Merk exploreert de kenmerken van sterke en relevante merken door middel van gesprekken en ontmoetingen met ervaren merkbouwers.

2 april 2020

Professional intensive: Pitchen en presenteren

Er zijn weinig zaken zo stressvol als voor een groep staan om een presentatie te geven. Maar als je serieuze ambities hebt, ontkom je er niet aan. In deze praktische intensive leer je je presentatievaardigheden te verbeteren en met vertrouwen voor een groep te staan.

Start 19 maart 2020
Uitverkocht

Business Development & Innovatie

De aandachtsspanne van de consument is schaars. Om de consument van vandaag de dag te overtuigen van jouw product of dienst, is toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen erg belangrijk. Met behulp van nieuwe kennis en inzichten kun je de vernieuwingsstrijd aan om de consument uiteindelijk weer voor je te winnen.

Start 18 maart 2020

Secure Base Leadership

Relationeel leiderschap vergt zelfinzicht, oog voor de psychologische dynamieken en de moed om te handelen. Versterk en verbeter je leiderschap in een tijd van zelfsturende teams en nieuwe samenwerkingspatronen.

12 maart 2020

Van perfectionist naar optimalist

Om effectiever en creatiever te zijn in je werk kun je beter een optimalist dan een perfectionist zijn. Waarom perfectionisten zichzelf in de weg (kunnen) staan en hoe je daarmee om kunt gaan leer je tijdens deze 2-daagse training.

5 maart 2020
Uitverkocht

Moonshot Fest 2020

Het zijn de menselijke factoren die het succes bepalen van nieuwe technologieën en innovaties. Tijdens Moonshot Fest delen succesvolle ondernemers en technologische scale-ups hun visies en learnings met jou.

5 maart 2020

Eéndaagse masterclass Scaling Up met Verne Harnish

De unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up met Verne Harnish is het uitstekende startpunt voor versnelling van groei in 2020. Het is een besturingssysteem dat een vaste en consistente manier geeft van werken, gericht op structuur en groei voor bedrijven richting en voorbij de 1 miljoen omzet.

Start 5 maart 2020

5-daagse training Psychologie voor managers

Vergroot je inzicht in menselijk gedrag, persoonlijkheden en relatiepatronen op de werkvloer. Leer stimulerend leidinggeven aan jezelf en je medewerkers om ervoor te zorgen dat eenieder vanuit zijn innerlijke kracht functioneert.