Archief

28 oktober 2020

Agile Leadership Europe 2020

Voor veel organisaties is het tegenwoordig normaal dat er met zelforganiserende teams wordt gewerkt. Voor leidinggevenden rijst hierdoor de vraag wat dit betekent voor hun rol. Tijdens deze dag leer je van diverse topsprekers o.l.v. Rini van Solingen alles over het leiderschap van de toekomst.

2 oktober 2020

Zonder stress geen succes

Zonder stress geen succes. Je hebt nog nooit iets bijzonders gepresteerd zonder een gezonde dosis stress. Deze masterclass behandelt precies datgene wat iedere leidinggevende moet weten over stress en veerkracht. Voor zichzelf en voor zijn team.

7
21 september 2020

Avondseminar: Klanten winnen met Jos Burgers

Klanten verwachten exclusieve persoonlijke aandacht van het allerprilste contact tot de jarenlange relatie die je met elkaar hebt. In dit avondseminar krijg je van Jos Burgers de tools om jouw extreem klantgerichte aanpak (verder) te ontwikkelen en je commerciële technieken en vaardigheden aan te scherpen.

Start 16 september 2020

Living your purpose

De behoefte tot zingeving is één van de belangrijkste drijfveren die er is. Purpose is de drijvende kracht die mensen aan organisaties bindt en bedrijven succesvol maakt. In ons professionele leven is het niet anders. Aan betekenisvol werk ontlenen we eigenwaarde en energie. Deze masterclass leert jou inzien wat jouw purpose in werk en leven is.

10 juli 2020

Professional intensive: Beïnvloeden en overtuigen

Elke dag weer proberen we, privé en professioneel, anderen te overtuigen en te beïnvloeden. Soms open en eerlijk, soms subtiel en indirect, soms ook slinks of hardhandig. In deze intensive leer je om effectiever te overtuigen en invloed uit te oefenen; én dit te doen met respect voor de grenzen en wensen van anderen.

8 juli 2020

Eéndaagse masterclass Scaling Up

Hoe kun je groeien in deze tijd? Ons uitgangspunt is dat je altijd kan en moet groeien als organisatie. Als dat nu in omzet lastig is, kan het wellicht in strategie en interne organisatie. Misschien is dit juist het moment om je marktstrategie aan te passen of te innoveren. Oftewel: kwalitatieve groei in plaats van kwantitatieve groei. Leer hoe je dit aanpakt tijdens deze unieke ééndaagse masterclass.

8 juli 2020

De Nationale Overname Dag 2020

De Nationale Overname Dag 2020 is de plek om te leren over overnames en tegelijkertijd potentiële (ver)kopers te leren kennen. Met 200 deelnemers het grootste event voor bedrijfsovername in Nederland.

7 juli 2020
Online

Online Professional Workshop – Aanpassingsvermogen

Veranderingen gaan sneller dan ooit. Businessmodellen zijn van de ene op de andere dag achterhaald en er is een aanzienlijke kans dat een groot deel van het huidige werk over enkele jaren wordt uitgevoerd door technologie. Ons enige echte antwoord op deze razendsnelle veranderingen is ons vermogen om ons aan te kunnen passen.

26 juni 2020
Online

Online Training – Confronteren

Een training voor wie zich erop betrapt dat-ie vaak niet verder komt dan z’n kop in het zand steken of hakken met een botte bijl. We blijken namelijk allemaal veelvuldig gebruik te maken van conflictstijlen die helemaal niet zo effectief zijn, zoals doorduwen, vermijden of toegeven.

Start 25 juni 2020

2-Daags Groeiprogramma

Het eerste stof is inmiddels neergedaald en langzaam komt de boel weer op gang. Nu is hét moment om je bedrijf klaar te zetten voor de volgende fase. In twee dagen ga je intensief werken aan je bedrijf onder begeleiding van experts. Daarna volgt een sessie om je team mee nemen in jouw plannen.

23 juni 2020
Online

Online Professional Workshop – Veerkracht

In het werkende leven kom je onvermijdelijk verandering, spanning en tegenslag tegen. Om deze het hoofd te bieden, heb je veerkracht nodig. Het ontwikkelen van een grotere veerkracht kan ertoe bijdragen dat projecten niet ontsporen en stress niet de overhand krijgt.

23 juni 2020
Prijs = 2 personen

Virtuele masterclass Scaling Up

Tijdens deze virtuele Masterclass Scaling Up leggen we de nadruk op de gewoontes die je bedrijf snel en adequaat laten reageren op veranderingen. Zeker in crisistijd is dat essentieel, ongeacht de impact van de crisis op jouw organisatie. Leer hoe de snelstgroeiende bedrijven wendbaar en flexibel blijven, ongeacht de omstandigheden op hun pad.